Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Aloha napisal/-a:A mi lahko kera pove... Se da delat pramene (u glaunem narastek, pa še čist mal po doužini, tm k so mal temnejši) tko, da ti u tisto folijo ne zavije cele doužine las, ampak sam tok, kokr si barvaš?

Kr men je nazadne delala pramene na narastku pa še mal niži, ampak mi je pol tut nebarvane lase zavila u folijo in so se mi že tko dost suhe pa od prej uničene konice zarad tega še bol posušile in še po več k dveh mescih niso take kt prej :(

zdej če prekrivaš samo narastek, ponavadi pobarvaš narastek (pramen) in še mal po dolžini da se zlije barva...vse skupej se pa pol zavije notr v folijo....
sam da ti pa samo narastek barva s folijo, pa mislm da ne bo šlo čist dobr, ker folija zdrsne dol če jo ne zaviješ gor...razen če ti jo prpne s kakšnim i špangicami, sam tega ubistvu še nsim vidla delat :? al pa če ti nardi pramena na kapo, pa ti sam do polovice dolžine namaže..amak pri kapi ti ostane kakšen milimetr al pa dva narastka...
Nevem, najboljš da se kar pozanimaš pri frizerjih če je možno da ti ne mažejo barve po konicah...
sej tud načeloma pri pramenih na narastku se jih ne maže, ampak se pa vse skupej zavije v folijo in potem zihr kej barve še na konice pride..
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Heilie napisal/-a:Sam si lahko tako cartanje sam enkrat na 10 let privoščim ker ko sem dobila račun sem bla pa :eek: ...za barvanje in striženje 85 evrov....toooooo mač!!

:rofl:

Js pri svoji frizerki za beljenje, barvanje ali pramena, striženje in likanje plačam 30 €. :D
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bimba »

meni je pa zakon hairshow :D tam se še barvajo iris mulej, atomik harmonik, ipd... fulll zadovoljna čeprav mastno plačam, nazadnje 172 eur :roll:
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

Ahjej. Se kar dragi so frizerji.. :roll: No, jest se ravno odpravljam k frizerju, sem narocena cez 15 minut (sem raje klicala) pa vam se kej javim... :razz: Upam na najboljse! :D Mi je pa ql, sa me ponavad ta frizerka rada poslusa, pa mi tko prilagodi tist kar mi pase, z mojimi zeljami... Do zdej me ni razocarala! Bomo videli tokrat...

Sam v cosmotu mi pise v horoskopu (glej -> strelec) nekaj glede frizerskih izkusenj! Naj se uresnici! :D :D
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

bimba napisal/-a:meni je pa zakon hairshow :D tam se še barvajo iris mulej, atomik harmonik, ipd... fulll zadovoljna čeprav mastno plačam, nazadnje 172 eur :roll:

jaz sem tudi full zadovoljna...pa plačam okoli 40e zmeraj..barvanje+styling+frizura..pa včasih še striženje...pa uporablja moj frizer vrhunsko kozmetiko..imam zelo lepe lase..pa zmeraj takšno frizuro kot jo želim...
kaj pa dobiš za 172e? meni ni jasno od kod taka cena..razen, če si lase podaljšuješ...ali kitke pleteš.. :D

nikoli ne bi dala toliko za frizerja...ker ne vem kje take cene skupaj nakrampajo..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jst sm bla pa ucer pr Mihaeli (Domžale) in sm bl razočarana kt ne... ok, sej postrigla me je fajn, samo barvo mam pa kr neki :roll: ... še najbl me mot k so mi nardil take tenke blond pramene, da zgleda kt da mam sive lase :? (čeprov sem eksplicitno rekla, da nočem tazga efekta :willnicht: ) ... tko da se bom mogla zdej še sama doma popravljat (in kupovat barvo)... in je šlo čist brezveze 92 € :evil: ... mah, sej sem prčakvala neki tazga... zdej se spet doooooolg nam več pr frizerih barvala
The secret of success is consistency of purpose.
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka

astra_mb napisal/-a:
bimba napisal/-a:meni je pa zakon hairshow :D tam se še barvajo iris mulej, atomik harmonik, ipd... fulll zadovoljna čeprav mastno plačam, nazadnje 172 eur :roll:

jaz sem tudi full zadovoljna...pa plačam okoli 40e zmeraj..barvanje+styling+frizura..pa včasih še striženje...pa uporablja moj frizer vrhunsko kozmetiko..imam zelo lepe lase..pa zmeraj takšno frizuro kot jo želim...
kaj pa dobiš za 172e? meni ni jasno od kod taka cena..razen, če si lase podaljšuješ...ali kitke pleteš.. :D

nikoli ne bi dala toliko za frizerja...ker ne vem kje take cene skupaj nakrampajo..

astra jaz:
kot prvo imam dolge lase že tu je cena 3x večja,
kot drugo me mora najprej zblajhat,
pol me more pobarvat vedno v blond,
pol mi mora pramena naredit,
pol mi da masko na glavo, pa ampule za lase,
pol me ostriže,
pol sfernira, pol skrtači lase, pol me zlika,
poleg tega ima moj frizer verjemi bolj kot vrhunske izdelke od kemona, ki ne vsebuje amoniaka, ipd... in je že tu cena na bravo solidno dražja od drugih saj tudi barva meni zdrži okoli mesec in pol tudi dva da se ne barvam, no barva pri zastopniku samem stane 20eur ena, tako da se v salonu cena malo bolj zviša, poleg tega pa imam še kup mask, pa ampul, pa drenažo lasišča ipd..ker sem imela pred kratkim povečano izpadanje las, in še poleg tega tretmaja me pride vn toliko. poleg tega pa pridem vn tudi jaz zmeraj kot želim, ko imam kam za it pa pridem vn ko iz revije, ker tip res obvlada, zato če vidiš na reklami kej iris mulej ,ali pa turbo angelse , poglej ton barve, sam las, je to njegovo delo. pač tam kjer se tudi zvezdniki barvajo je dražje, meni ni žal dat šolde ker vem da bosta frizura in barva vedno enkratni. pač eni dajo več drugi manj, eni si lahko privoščijo drugi ne, enim je škoda drugim ne.. pač ljudje smo si različni.
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka

astra_mb napisal/-a:

aja pri komu se barvaš? kakšne vrhunske izdelke uporablja?
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

Jao..Evo se mene, cist pozabila. :D

No, em, cakanje me je mal utrudilo :D Drugac hmm, glede frizure niti nevem kaj naj recem. Bi raje svoje nazaj...

Ker je bila guzva, sem dobila eno mlado frizerko, tko da...

Pac rekla sem ji naj mi stajnsa lase, pa tko spreda mal frufru popravi pa mi je cist out naredla. Ker mam resnicno goste lase (do sedaj to ni bil problem frizerjem so mi pac velik stanjsali) ta mi je pa naredila pravo "gobico" ob vratu, kot da bi bila ravno odrezana, potem pa gleda mal "podaljskov" (beri - daljsih ostankov las) spoda ven...

Halo? :lol: Mati je samo gledala ko sem prisla domov... :D :D
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

bimba napisal/-a:
astra_mb napisal/-a:

aja pri komu se barvaš? kakšne vrhunske izdelke uporablja?

frizerski studio tomas v mb...uporablja pa loreal professionel...res super kozmetika in super barve...vsaj jaz imam takšne izkušnje...
no imam pa jaz do polovice hrbta dolge pa res zelo goste kodraste lase..(bolj afriški tip)
blajham se ne..ker mi je škoda kravžlčkov...me ponavadi pobarva..pa pol kar še zraven spada...ali likava...sušiva z difuzerjem..ali pa delava malo večje kodre..barva me pa s prelivi...ker se mi zdi, da je barva pretežka za moj tip las...
v bistvu je en res zelo kvaliteten frizer..in tudi jaz zmeraj pridem od tam kot iz revije...res sem zelo zadovoljna...maksimum pa je bil tam res, da sem plačala 50e...za cele lase...
no..saj ni bitno..glavno, da si ti zadovoljna...meni tudi tukaj res full odgovarja...pa tudi, če bi imel tako nabite cene...bi tudi ostala...
tako, da te po eni strani kar razumem...čeprav me je tako visok znesek kar malo šokiral...ker je to res kar nekaj denarja...za tako minljivo stvar kot je frizura
:)
verjetno pa je mb v primerjavi z lj še zmeraj malenkost cenejši..tudi kar se tega tiče...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

aja..sem komaj zdaj videla, da imaš še pramena+barvanje..pa še en mali milijon stvari...to pa kar nanese ja...čeprav bi to v mb po mojem prišlo vse skupaj od 80-100 e...odvisno pač kje...
lei
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lei »

cau... mam tut js vprasanje

se je ze strigla ktera pri Matjaz Marko-tu (pri obsesnu). zanima me, kaj ti nardijo za tisti Cut&Go ? to verjetno ne steje pranja ipd. ampak samo strizenje? sla bi si samo konice postrist za cim ceneje. se moras narocit?

lp
lei
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Lei ... Moja kolegica je delala tm, postrižejo ti špice, sfenaš se pa sama, je pa res čis pocen :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
lei
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lei »

o geez :oops: ka pa js ko si jih naravno susim... mokra po lj :krank:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ja pa sej k greš h "normalnmu" frizerju, te tut sfena ane? Takt tut ne greš z mokro glavo vn al kako? :eek:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori