Aloha napisal/-a:A mi lahko kera pove... Se da delat pramene (u glaunem narastek, pa še čist mal po doužini, tm k so mal temnejši) tko, da ti u tisto folijo ne zavije cele doužine las, ampak sam tok, kokr si barvaš?
Kr men je nazadne delala pramene na narastku pa še mal niži, ampak mi je pol tut nebarvane lase zavila u folijo in so se mi že tko dost suhe pa od prej uničene konice zarad tega še bol posušile in še po več k dveh mescih niso take kt prej
zdej če prekrivaš samo narastek, ponavadi pobarvaš narastek (pramen) in še mal po dolžini da se zlije barva...vse skupej se pa pol zavije notr v folijo....
sam da ti pa samo narastek barva s folijo, pa mislm da ne bo šlo čist dobr, ker folija zdrsne dol če jo ne zaviješ gor...razen če ti jo prpne s kakšnim i špangicami, sam tega ubistvu še nsim vidla delat

Nevem, najboljš da se kar pozanimaš pri frizerjih če je možno da ti ne mažejo barve po konicah...
sej tud načeloma pri pramenih na narastku se jih ne maže, ampak se pa vse skupej zavije v folijo in potem zihr kej barve še na konice pride..