Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

21 gramov je bil v kinu kake 2 leti nazaj. res supr film. nazadnje sem pa gledala babilon. sm že vidla kaj bolšga. ne rečem da je slab, sam mi je pa škoda tistih evrov za kino.
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Včeraj sem gledala Little miss Sunshine-meni film ni nič kaj posebnega, je pa bil vredi za pogledati. Najbolj smešno mi je bilo ko so mrtvega dedka iz bolnice spravljali skozi okno :lol:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

^^Tudi jaz gledala ta film, sipmatičen
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

gledala sem blood diamond... film je res pohvale vreden, leonardo je super odigrau, spet je v nulo nastuderov naglase, mislm, men je res super igralc...

drgac pa zgodba... res super... te pa pretrese in jz osebno sm se ful zamislna... za ta dogajanja vem ze skos, ker se pac druzina ukvarja s kamni... groza... sam ko sam poslusas o tem se ti se ne zdi tok, ker si ne znas predstavlat.. ko pa vids ( pa ceprav prek filma) je pa cist drgac...

pejte si pogledat film k je res super...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objava Napisal/-a Marilyn 777 »

hmmmm, meni se je pa glih komaj uspelo prebiti skozi babilon... groza... upam, da ne bo dobil oskarja! :?
...if it hurts, it's probably worth it...
čokoholičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a čokoholičarka »

Jst sem pa včerej gledala Krvavi diamant in je ful dobr film, ki te pretrese in si na koncu šokiran!
Osebno me je Leonardo ful presenetil k je zlo doživeto igral, tist k je pa očeta igral je bil pa sploh sijajen!
predvsem te šokira dejstvo ko se enkrat na sredini zaveš da se to dejansko dogaja...hudo...
priporočam :!:
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Tudi jaz sem pogledala Notebook. Sem si mislila da to neki beden pocukran film, samo mi je bil taaak vredi. Še zdaj ne morem verjet da je meni taki film všeč. Res je super! :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
čokoholičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a čokoholičarka »

Zdele glih pogledala film An inconvenient truth pa vam ga ful priporočam, k te podatki pa dejstva šolkirajo pa kaj nas vse čaka v prihodnosti, če se ne bomo vzel v roke!
res, poglejte si ga :!:
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

^^ Jaz sem ga gledala v kinu. Vreden ogleda.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BLUBABY »

Prejšnji teden sem gledala film Babilon..Omg, še nkol v življenju si nism želela da se film tako hitr konča..To je zame eden najslabših filmov..Vrhunska fotografija in igra sicer, a film popolnoma brez vsebine oz. z preveč vsebine, da bi jo človek sploh lahko sprejel in predelal. Razočarala me je neznanska razvlečenost in dolgočasnost tega filma. Neskončni prizori ki se vlečejo v nedogled, popolnoma brez potrebe - film bi bil brez njih veliko boljši. Film Babilon, ki se mu obeta (še) toliko nagrad, pa je - kaj drugega kot - zgolj zlepljen kolaž nekih subjektivnih avtorjevih vtisov ... Žal me njegovo videnje "resničnosti" prepletenih zgodb in akutnih problemov sodobne družbe niti malo na prepriča. Verjetno me je film pustil hladno predvsem, ker se v junake nikakor nism mogla vživeti in so se mi zdeli celo malo "butasti"..
A ga je ktera od vas že gledalam, vam je bil všeč? :wink:
Uporabniški avatar
hudičkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hudičkica »

no dons bo že spet tale filmčk na popu..za tiste k ga še niste vidl, pa une k ga bomo že stotič pa je še zmer dobr ;D
Quien se juega con fuego se quema
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

hudičkica napisal/-a:no dons bo že spet tale filmčk na popu..za tiste k ga še niste vidl, pa une k ga bomo že stotič pa je še zmer dobr ;D

Hihi, smotka jz, sploh nisem pogledala datuma objave te teme in sem mislila, da sem že zamudila film, da je bil pač "včeraj" kot so zgorej pisale. :)

Nameravam gledat, če ne bo kaj vmes prišlo..
Uporabniški avatar
hudičkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hudičkica »

no evo že spet gledala in priznam...ja že spet so mi solze tekle po licu :oops:
Quien se juega con fuego se quema
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

lep film! :)
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Sem gledala film že večkrat in vedno znova se po filmu vprašam, če bi bilo to mogoče tako v real world... Mogoče bi pa morali poskusit... Mislim, da bi se dalo, če bi nehali gledati le NASE! Tako bi bilo po mojem izvedljivo...

Žalosten konec v filmu, pa je le dokaz tega, da je svet v katerem živimo zelooo krut in da nekateri ne razmišljajo s trezno glavo...

Ta film da res misliti in zelo mi je všeč, da so posneli takšen film.

Tiste romantične zgodbice s srečnim koncem so res nevsakdanje in preveč pocukrane...

To pa je realno in mogoče celo izvedljivo....Ne vem...Toda lepo bi bilo, če bi se kej podobnega izvedlo, ker v trenutnem svetu je res nemogoče več živeti, če si normalen...Vsi samo upajo kolk bodo boljši od soseda in tako...

No, da se ne bom preveč razpisala....Res se je malo za zamislit!
Zaklenjeno