Kritike filmov!
gledala sem blood diamond... film je res pohvale vreden, leonardo je super odigrau, spet je v nulo nastuderov naglase, mislm, men je res super igralc...
drgac pa zgodba... res super... te pa pretrese in jz osebno sm se ful zamislna... za ta dogajanja vem ze skos, ker se pac druzina ukvarja s kamni... groza... sam ko sam poslusas o tem se ti se ne zdi tok, ker si ne znas predstavlat.. ko pa vids ( pa ceprav prek filma) je pa cist drgac...
pejte si pogledat film k je res super...
drgac pa zgodba... res super... te pa pretrese in jz osebno sm se ful zamislna... za ta dogajanja vem ze skos, ker se pac druzina ukvarja s kamni... groza... sam ko sam poslusas o tem se ti se ne zdi tok, ker si ne znas predstavlat.. ko pa vids ( pa ceprav prek filma) je pa cist drgac...
pejte si pogledat film k je res super...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
- Sramežljivka
- Kraj: povsod malo...
-
- Sramežljivka
- Kraj: neverland
Jst sem pa včerej gledala Krvavi diamant in je ful dobr film, ki te pretrese in si na koncu šokiran!
Osebno me je Leonardo ful presenetil k je zlo doživeto igral, tist k je pa očeta igral je bil pa sploh sijajen!
predvsem te šokira dejstvo ko se enkrat na sredini zaveš da se to dejansko dogaja...hudo...
priporočam
Osebno me je Leonardo ful presenetil k je zlo doživeto igral, tist k je pa očeta igral je bil pa sploh sijajen!
predvsem te šokira dejstvo ko se enkrat na sredini zaveš da se to dejansko dogaja...hudo...
priporočam

The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
- Sramežljivka
- Kraj: neverland
Prejšnji teden sem gledala film Babilon..Omg, še nkol v življenju si nism želela da se film tako hitr konča..To je zame eden najslabših filmov..Vrhunska fotografija in igra sicer, a film popolnoma brez vsebine oz. z preveč vsebine, da bi jo človek sploh lahko sprejel in predelal. Razočarala me je neznanska razvlečenost in dolgočasnost tega filma. Neskončni prizori ki se vlečejo v nedogled, popolnoma brez potrebe - film bi bil brez njih veliko boljši. Film Babilon, ki se mu obeta (še) toliko nagrad, pa je - kaj drugega kot - zgolj zlepljen kolaž nekih subjektivnih avtorjevih vtisov ... Žal me njegovo videnje "resničnosti" prepletenih zgodb in akutnih problemov sodobne družbe niti malo na prepriča. Verjetno me je film pustil hladno predvsem, ker se v junake nikakor nism mogla vživeti in so se mi zdeli celo malo "butasti"..
A ga je ktera od vas že gledalam, vam je bil všeč?
A ga je ktera od vas že gledalam, vam je bil všeč?

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
hudičkica napisal/-a:no dons bo že spet tale filmčk na popu..za tiste k ga še niste vidl, pa une k ga bomo že stotič pa je še zmer dobr
Hihi, smotka jz, sploh nisem pogledala datuma objave te teme in sem mislila, da sem že zamudila film, da je bil pač "včeraj" kot so zgorej pisale.

Nameravam gledat, če ne bo kaj vmes prišlo..
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Sem gledala film že večkrat in vedno znova se po filmu vprašam, če bi bilo to mogoče tako v real world... Mogoče bi pa morali poskusit... Mislim, da bi se dalo, če bi nehali gledati le NASE! Tako bi bilo po mojem izvedljivo...
Žalosten konec v filmu, pa je le dokaz tega, da je svet v katerem živimo zelooo krut in da nekateri ne razmišljajo s trezno glavo...
Ta film da res misliti in zelo mi je všeč, da so posneli takšen film.
Tiste romantične zgodbice s srečnim koncem so res nevsakdanje in preveč pocukrane...
To pa je realno in mogoče celo izvedljivo....Ne vem...Toda lepo bi bilo, če bi se kej podobnega izvedlo, ker v trenutnem svetu je res nemogoče več živeti, če si normalen...Vsi samo upajo kolk bodo boljši od soseda in tako...
No, da se ne bom preveč razpisala....Res se je malo za zamislit!
Žalosten konec v filmu, pa je le dokaz tega, da je svet v katerem živimo zelooo krut in da nekateri ne razmišljajo s trezno glavo...
Ta film da res misliti in zelo mi je všeč, da so posneli takšen film.
Tiste romantične zgodbice s srečnim koncem so res nevsakdanje in preveč pocukrane...
To pa je realno in mogoče celo izvedljivo....Ne vem...Toda lepo bi bilo, če bi se kej podobnega izvedlo, ker v trenutnem svetu je res nemogoče več živeti, če si normalen...Vsi samo upajo kolk bodo boljši od soseda in tako...
No, da se ne bom preveč razpisala....Res se je malo za zamislit!