grem pa prvič, sama z kolegico, mi2 ze kr zdj vidva kako se bova same tm zgubile k nama ne bo nč jasn hehe...uglavnem mislva maksimalno izkorietet, mal zurat , mal pogledat london da dobiva en vtis...pa se mal zurat pa mal shoping...

BaByBlu napisal/-a:u sredini februarja za 5 dni
grem pa prvič, sama z kolegico, mi2 ze kr zdj vidva kako se bova same tm zgubile k nama ne bo nč jasn hehe...uglavnem mislva maksimalno izkorietet, mal zurat , mal pogledat london da dobiva en vtis...pa se mal zurat pa mal shoping...
evva napisal/-a:aja pa še neki, k si v prejšnjih postih omenjala tripadvisorja, to je res super spl. stran za neke dodatne informacije in slikce, jaz vedno tam pogledam review-je preden grem kamorkoli na dopust, ampak iz lastnih izkušenj lahko povem, da folk velikokrat tud mal pretirava za določene hotele, npr. govorijo da so bedni hoteli, naj se jim izogibamo, potem pa prideš tja, pa vidš, da je hotel prov zakon! kar se tiče tega hotela v londonu, sem tud brala na tripadvisorju raznorazne komentarje (ki si jih lahko vzamem tudi kot opozorilo, ne pa zagotovilo), ampak imam priporočilo kolegice, ki je že bila v tem hotelu, pravi, da je res lušten hotelček,tko da to je to