grem pa prvič, sama z kolegico, mi2 ze kr zdj vidva kako se bova same tm zgubile k nama ne bo nč jasn hehe...uglavnem mislva maksimalno izkorietet, mal zurat , mal pogledat london da dobiva en vtis...pa se mal zurat pa mal shoping...

js se nisem v Londonu nikol zgubila, v Lj pa že kar nekajkrat
Boš vidla da je fajn! Pa mogoče vama priporočam kakšen Lonely Planet s sabo, da bosta se lažje znajdli.

BaByBlu napisal/-a:u sredini februarja za 5 dni
grem pa prvič, sama z kolegico, mi2 ze kr zdj vidva kako se bova same tm zgubile k nama ne bo nč jasn hehe...uglavnem mislva maksimalno izkorietet, mal zurat , mal pogledat london da dobiva en vtis...pa se mal zurat pa mal shoping...
nocni london je zakon, kar nekako zazivi in dobi se poseben car
aja, pa splaca se peljat tut malo ven iz centra ker so res lepi predeli mesta (npr. najbolj znani kot so chelsea, wimbledon... - cudoviti kraji). pri samo 5ih dnevih je predvsem problem da si ne mores vzet enega celega dneva za naprimer polezavanje u hyde parku
zato pa ce te bo navdusu bos sigurno prisla nazaj. js sem cist zalublena u london in komi cakam da se vrnem 
)
) hotel v centu z lastno kopalnico za 2 - 186 evrov na osebo. Zakon

evva napisal/-a:aja pa še neki, k si v prejšnjih postih omenjala tripadvisorja, to je res super spl. stran za neke dodatne informacije in slikce, jaz vedno tam pogledam review-je preden grem kamorkoli na dopust, ampak iz lastnih izkušenj lahko povem, da folk velikokrat tud mal pretirava za določene hotele, npr. govorijo da so bedni hoteli, naj se jim izogibamo, potem pa prideš tja, pa vidš, da je hotel prov zakon! kar se tiče tega hotela v londonu, sem tud brala na tripadvisorju raznorazne komentarje (ki si jih lahko vzamem tudi kot opozorilo, ne pa zagotovilo), ampak imam priporočilo kolegice, ki je že bila v tem hotelu, pravi, da je res lušten hotelček,tko da to je to

)....mislim take gluposti in pol ocenijo hotel na 2*. Pol pa pridem tja (en mesec kasneje, pa ne, ni se spremenilo osebje, sej se spoznaš z nekaterimi in vidiš kolk časa že delajo tam) MIslim adijo res. Dobr zdej, če ma zdej nekdo res neko šokantno izkušnjo ne rečem, sej pravim, vsako stvar si je treba vzet za opozorilo, ampak Nemci, Angleži...znajo bit včasih res preveč picajzlasti. Tko da zdej zanašat se sam na to, ne vem no, jaz osebno se nikoli ne. Sem pa pri stvareh, ki jih izpostavijo tam kot (utemeljeno) zelo negativne, pač bolj previdna.