* da sem spet zaman šla gledat za nove kopalke. v 2 letih ne najdem neki rimernega zaradi D košarce. najbolj me razjezi, ker po novem ponujajo nek "super push up D cup", pa je dejansko big ass modrc, pol od tega je podloženga in na koncu zadostuje za neko B košarco! da me vse mine...drugod pa modrci brez podpore za babice, ko jim itak že vse visi...a res ni za dobit enga normalnega, majčken podložnga D cup modrčka več al kaj??
uff... tt super push up so obupni modrci. sem enkrat enega probala (sama mam tudi c/d košarico)... BAAAAM! do vrata mi jih je nabil... kdo bi hodu tak okol?? maš pa fajne modrce (tudi D) v lisci! malo več stanejo, ampak so res zelo kvalitetni pa mehki in nepodloženi
pa zdržijo res par let. jaz sem super zadovoljna! tudi kopalke majo... nepodložene - jaz sem dala lani ene 43e za njih. so mal dražje... ampak vredne svojga denarja.* torek je bil zelo zelo naporen. zelo. sreda - najhujši maček ever. hotla sem umret. ampak ki bo mene pamet srečala, EH
v torek že načrtujemo piknik. ampak vseeno upam, da ostane pri hrani... čeprav nekak dvomim.* naslednji teden me čaka novi tattoo ^^
* počasi se moram začeti učit. res imamo ogromno literature za predelat in če ne bom začela počasi... bo težka.
* bivši ima očitno probleme z mano. ga srečava z mojim kolegom zunaj, pa mu grozi da ga bo pretepel; naslednjič pa je bil ves čas s svojo punco odzadaj mene, da bi ja kao vidla uuu js mam pa punco. ohh comeee on! več kot eno leto je minilo, jaz sem te pustila... I DON'T CARE! take otročje fore, da joj -.-'
* še malo pa sem konec z drugim tednom vadbe ^^ lepo mi gre. upam, da se bodo do poletja že malo videli rezultati. sam še hrano morem malo porihtat.
* čez vikend grem malo na morje
sicer v sklopu izobraževalnega vikenda, ampak bo lušno. prov rabm en sprehodek ob morju, da si mal zluftam glavo <3

) in me pazi kaj jem, in mi je všeč, da program ni prirejen za ženske pa da me obravnava enako kot sebe

poplav na sreco nismo niti od dalec vidli, ce ne bi vsi dobivali miljon zaskrbljenih smsov od doma, ne bi niti vedeli, kaj se dogaja.

. Ker bom resnično znorela.