* da sem spet zaman šla gledat za nove kopalke. v 2 letih ne najdem neki rimernega zaradi D košarce. najbolj me razjezi, ker po novem ponujajo nek "super push up D cup", pa je dejansko big ass modrc, pol od tega je podloženga in na koncu zadostuje za neko B košarco! da me vse mine...drugod pa modrci brez podpore za babice, ko jim itak že vse visi...a res ni za dobit enga normalnega, majčken podložnga D cup modrčka več al kaj??
uff... tt super push up so obupni modrci. sem enkrat enega probala (sama mam tudi c/d košarico)... BAAAAM! do vrata mi jih je nabil... kdo bi hodu tak okol?? maš pa fajne modrce (tudi D) v lisci! malo več stanejo, ampak so res zelo kvalitetni pa mehki in nepodloženi

* torek je bil zelo zelo naporen. zelo. sreda - najhujši maček ever. hotla sem umret. ampak ki bo mene pamet srečala, EH

* naslednji teden me čaka novi tattoo ^^
* počasi se moram začeti učit. res imamo ogromno literature za predelat in če ne bom začela počasi... bo težka.
* bivši ima očitno probleme z mano. ga srečava z mojim kolegom zunaj, pa mu grozi da ga bo pretepel; naslednjič pa je bil ves čas s svojo punco odzadaj mene, da bi ja kao vidla uuu js mam pa punco. ohh comeee on! več kot eno leto je minilo, jaz sem te pustila... I DON'T CARE! take otročje fore, da joj -.-'
* še malo pa sem konec z drugim tednom vadbe ^^ lepo mi gre. upam, da se bodo do poletja že malo videli rezultati. sam še hrano morem malo porihtat.
* čez vikend grem malo na morje