zlo odsvetujem

Amaretto napisal/-a:Jst sm delala kot svetovalka in sm mela 3,20 na uro.. ne vem pa točno a majo une z deliverya isto
oclaire napisal/-a:Zara BTC
4€/h
5 ali 8 ur
odvisno od ostalih svetovalk, če ti bo ok al ne. se pa DELA. meni je blo kar za silo no. samo sem komaj čakala da grem ker sem mela teh cunj prek glave.![]()
priporočem raje kako bershko. ista postavka, ista firma- to je vse združeno. in MANJ dela.baje. po govoricah sodeč.
claire napisal/-a:^^ hm. zanimivo mi je to, da nekateri govorijo pa ravno nasprotno. vem pa sama, da kdor je nov, si mora pridobiti "ugled". in marsikomu se to ne zdi prav. ampak jebat ga. tudi kasneje v službah bomo menda morali marsikaj potrpeti...
konec koncev sem jaz vedno ko so me razkurili pomislila "pa kaj. jaz sem tu študentka. lahko dam odpoved kadarkoli, ampak rabim keš." in 5ega v mesecu je blo fajn.
chiqqa napisal/-a: Sicer je pa to čudn da te starejše gledajo z viška, a ni?? Pa da si morš izborit ''ugled''..to je men mim.
Isto druga, je delala en tedn in je rekla, d ani prenesla tistih kislih facin da se ne vidi tm kot kolektiv.