in komandira vse poprek...
zlo odsvetujem
sm probala zdržat, pa na konc ugotovila, d ni vredno mojih živcev..Amaretto napisal/-a:Jst sm delala kot svetovalka in sm mela 3,20 na uro.. ne vem pa točno a majo une z deliverya isto
oclaire napisal/-a:Zara BTC
4€/h
5 ali 8 ur
odvisno od ostalih svetovalk, če ti bo ok al ne. se pa DELA. meni je blo kar za silo no. samo sem komaj čakala da grem ker sem mela teh cunj prek glave.![]()
priporočem raje kako bershko. ista postavka, ista firma- to je vse združeno. in MANJ dela.baje. po govoricah sodeč.

urnik- pisala sm se 1 teden za vnaprej (po pravilih) kdaj bi delala, in se valda nikol nism pisala dopoldan, ker mam šolo in sm se to tut zmenila na intervjuju...AMPAK, sm bla kr naprej pisana na delivery zjutrej ob pondelkih pa da morm delat že zjutri, in sm rekla da ne morm ker mam šolo in je blo VSE narobe, češ da nimajo zamenjave. ja puši k***c, bi pa mal seznam gledala. da ne govorim o odmoru, delal smo od 8ih zjutri pa do 11.30 zvečer in smo mel 1 pavzo. haloooo???! (popis vseh cunj)

claire napisal/-a:^^ hm. zanimivo mi je to, da nekateri govorijo pa ravno nasprotno. vem pa sama, da kdor je nov, si mora pridobiti "ugled". in marsikomu se to ne zdi prav. ampak jebat ga. tudi kasneje v službah bomo menda morali marsikaj potrpeti...
konec koncev sem jaz vedno ko so me razkurili pomislila "pa kaj. jaz sem tu študentka. lahko dam odpoved kadarkoli, ampak rabim keš." in 5ega v mesecu je blo fajn.
in da se ne vidi tm kot kolektiv.chiqqa napisal/-a: Sicer je pa to čudn da te starejše gledajo z viška, a ni?? Pa da si morš izborit ''ugled''..to je men mim.
Isto druga, je delala en tedn in je rekla, d ani prenesla tistih kislih facin da se ne vidi tm kot kolektiv.