Ajča napisal/-a:Se strinjam. Midva s fantom tudi nisva dala faze zaljubljenosti in metuljčkov čez - noben od naju. Od začetka ni bilo tega in vseeno sva skupaj že več kot 3 leta

Roberta R. napisal/-a:Ajča napisal/-a:Se strinjam. Midva s fantom tudi nisva dala faze zaljubljenosti in metuljčkov čez - noben od naju. Od začetka ni bilo tega in vseeno sva skupaj že več kot 3 leta
Js pa recimo poznam par, ki nista imela te faze zaljubljenosti, sta bila skupaj 5 let in pol in sta šla narazen. Vem, da se imata neskončno rada še sedaj.. sta zelo dobra prijatelja, najbolj kompatibilen par, kar sem jih poznala (konec njune zveze je bil šok za vse prijatelje), ampak enostavno, jima je manjkalo kemije. Seksa skorajda ni več bilo itd.
Nočem tebe strašit, ampak samo da povem, da so tudi zveze, ki prav zarad pomanjkanja tiste začetne zaljubljenosti ne funkcionirajo.
Potem pa sem začela hodit z mojim, ki se od samega začetka neki kregamo in sploh nimamo dosti skupnega...Je pa med nami neka kemija in privlačnost...in js si brez tega ne predstavljam zveze, ne brez dolgih pogovorov o filmih in knjigah in skupnih hobijih in kaj js vem kaj še delajo skupaj tej pari, ki ne dajo čez faze zaljubljenosti.
nixie napisal/-a:Evo js to ne štekam... ma na podlagi česa so taki pari potem skupaj? To me res zanima, ker js ne bi mogla bit z nekom na podlagi neke racionalnosti...poznala sem tipe, ki sem jim bila všeč in smo se super razumeli, lepo pogovarjali...ujeli pač v več pogledih...in bi lahko bila z katerim od teh lep parPotem pa sem začela hodit z mojim, ki se od samega začetka neki kregamo in sploh nimamo dosti skupnega...Je pa med nami neka kemija in privlačnost...in js si brez tega ne predstavljam zveze, ne brez dolgih pogovorov o filmih in knjigah in skupnih hobijih in kaj js vem kaj še delajo skupaj tej pari, ki ne dajo čez faze zaljubljenosti.

jullia_ napisal/-a:Jaz si pa ne predstavljam zveze, v kateri se že od samega začetka nekaj kregaš in v bistvu nimaš prav dosti skupnih točk. Ravno zato, ker ta faza zaljubljenosti pač mine, potem ti pa ostane človek, s katerim nimaš prav dosti skupnega.
Oboje mora bit - kemija in ujemanje.
Js sem z mojim že skoraj 6 let, kljub vsemu smo zdržali
V bistvu kregamo se za brezvezne stvari...bolj kot neka popestritev (čudno vem ja) V stvareh, ki smo si različni pa se prilagajamo eden drugemu in tako vsak zve kaj novega in začne gledat na stvari z drugega zornega kota...Čeprav so mu vse moje ideje blesave in sprva odpadejo, se potem prilagodi in potrudi marsikaj nardit, da me vidi veselo, glede tega je res zlat.