jullia_ napisal/-a:Jaz si pa ne predstavljam zveze, v kateri se že od samega začetka nekaj kregaš in v bistvu nimaš prav dosti skupnih točk. Ravno zato, ker ta faza zaljubljenosti pač mine, potem ti pa ostane človek, s katerim nimaš prav dosti skupnega.
Oboje mora bit - kemija in ujemanje.
Če ti ostane človek s katerim nimaš dosti skupnega greš pač narazen...sej nismo v srednjem veku

Js sem z mojim že skoraj 6 let, kljub vsemu smo zdržali

V bistvu kregamo se za brezvezne stvari...bolj kot neka popestritev (čudno vem ja) V stvareh, ki smo si različni pa se prilagajamo eden drugemu in tako vsak zve kaj novega in začne gledat na stvari z drugega zornega kota...Čeprav so mu vse moje ideje blesave in sprva odpadejo, se potem prilagodi in potrudi marsikaj nardit, da me vidi veselo, glede tega je res zlat.
Meni je dovolj, da imam s fantom malo skupnega, ki js imam cel kup stvari za počet še s kolegicami, s sestro, hodit v službo, študirat, brat knjige,... Ne rabim ga ob sebi za vse,... mislim, da je to napaka marsikatere zveze... Super bo, ko bomo lahko svoje otroke, če jih bomo imeli naučili vsak nekaj...ne pa, da jim oba tupimo kako morajo na pravno/filozofsko/itd fakulteto, ker druge opcije v naši hiši sploh ni