Verjamete v sanjsko ljubezen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Verjameš, da obstaja tvoja sorodna dušica?

Da
79
72%
Ne
31
28%

Skupaj glasov: 110

IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Kwa pa če je delusional moja sorodna dušica??? :eek:

:D :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tara_108 »

Mrs. Sunshine, to nisem jst rekla, to je prepisano iz knjiige...Pač, če ti razložim ozadje, bo mogoče bolj jasno...Ženska se je ločevala, ni bla zadovoljna s svojim življenjem, si je našla mlajšga tipa in se v njega pač noro zaljubla, do te mere, da ni znala več živet brez njega in se ga je začela oklepat. Tip je biu pa take vrste, da bolj kot se ga je ona oklepala pa zahtevala zase, bolj se je njemu upirala...in bolj kot se je on odmikal od nje, bolj je ona postala odvisna od njega in imamo začaran krog...tk kot je napisal Alwaleed, kot droga...no in pač bistvo je v tem, da sta vidla da tako ne gre in sta končala in je bla ženska itak čist sesuta in je bla prisiljena pač drastično spremenit svoj lajf.... on ji jenekak pokazal, da je vidla, da ji manjkajo stvari, za katere prej ni vedla....
tkle se mogoče sliši mal kot bullshit, sam če prebereš celo knjigo, ma nek smisu :D
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maiteperroni »

Obstajajo tudi takšni, ki ne verjamejo, da sorodna duša že obstaja, :x ampak mislijo, da je sorodno dušo mogoče narediti iz partnerja. Pri tem izhajajo iz tega, da je možno tako, da ko živijo skupaj z partnerjem, da lahko ščasoma ta postane sorodna duša, ker delajo na tem in sicer tako, da drug drugemu vedno prisluhnejo in imajo med sabo sijajno komunikacijo. Spet drugi pravijo, da obstaja več takšnih oseb, ki so vam lahko sorodne duše.

Dokončnega odgovora na to vprašanje ni našel še nihče.... :? Težko, da bo ta odgovor tudi kdo našel, kajti tu gre za povsem individualno zadevo. Torej si na to vprašanje lahko odgovori vsak posameznik za sebe, s tem da sam izbira s kom bo živel in ali verjame v to, da je našel sorodno dušo. Izberite si odgovor, ki vam je najbolj všeč. :oops: :D
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #2 »

js tudii :love: :love: :love:
Thanks to denial, I'm immortal!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Vprašanje: Verjamete v sanjsko ljubezen (se mi zdi, da je neki tak naslov no :) )?
Odgovor: Ne!
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

To je vse bolj tako kot, če bi me vprašali ali verjamem v pravljice oziroma v princa na belem konju.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Ajča napisal/-a:Se strinjam. Midva s fantom tudi nisva dala faze zaljubljenosti in metuljčkov čez - noben od naju. Od začetka ni bilo tega in vseeno sva skupaj že več kot 3 leta

Js pa recimo poznam par, ki nista imela te faze zaljubljenosti, sta bila skupaj 5 let in pol in sta šla narazen. Vem, da se imata neskončno rada še sedaj.. sta zelo dobra prijatelja, najbolj kompatibilen par, kar sem jih poznala (konec njune zveze je bil šok za vse prijatelje), ampak enostavno, jima je manjkalo kemije. Seksa skorajda ni več bilo itd.
Nočem tebe strašit, ampak samo da povem, da so tudi zveze, ki prav zarad pomanjkanja tiste začetne zaljubljenosti ne funkcionirajo. :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Roberta R. napisal/-a:
Ajča napisal/-a:Se strinjam. Midva s fantom tudi nisva dala faze zaljubljenosti in metuljčkov čez - noben od naju. Od začetka ni bilo tega in vseeno sva skupaj že več kot 3 leta

Js pa recimo poznam par, ki nista imela te faze zaljubljenosti, sta bila skupaj 5 let in pol in sta šla narazen. Vem, da se imata neskončno rada še sedaj.. sta zelo dobra prijatelja, najbolj kompatibilen par, kar sem jih poznala (konec njune zveze je bil šok za vse prijatelje), ampak enostavno, jima je manjkalo kemije. Seksa skorajda ni več bilo itd.
Nočem tebe strašit, ampak samo da povem, da so tudi zveze, ki prav zarad pomanjkanja tiste začetne zaljubljenosti ne funkcionirajo. :)

Evo js to ne štekam... ma na podlagi česa so taki pari potem skupaj? To me res zanima, ker js ne bi mogla bit z nekom na podlagi neke racionalnosti...poznala sem tipe, ki sem jim bila všeč in smo se super razumeli, lepo pogovarjali...ujeli pač v več pogledih...in bi lahko bila z katerim od teh lep par :) Potem pa sem začela hodit z mojim, ki se od samega začetka neki kregamo in sploh nimamo dosti skupnega...Je pa med nami neka kemija in privlačnost...in js si brez tega ne predstavljam zveze, ne brez dolgih pogovorov o filmih in knjigah in skupnih hobijih in kaj js vem kaj še delajo skupaj tej pari, ki ne dajo čez faze zaljubljenosti.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz si pa ne predstavljam zveze, v kateri se že od samega začetka nekaj kregaš in v bistvu nimaš prav dosti skupnih točk. Ravno zato, ker ta faza zaljubljenosti pač mine, potem ti pa ostane človek, s katerim nimaš prav dosti skupnega.
Oboje mora bit - kemija in ujemanje.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

nixie napisal/-a:Evo js to ne štekam... ma na podlagi česa so taki pari potem skupaj? To me res zanima, ker js ne bi mogla bit z nekom na podlagi neke racionalnosti...poznala sem tipe, ki sem jim bila všeč in smo se super razumeli, lepo pogovarjali...ujeli pač v več pogledih...in bi lahko bila z katerim od teh lep par :) Potem pa sem začela hodit z mojim, ki se od samega začetka neki kregamo in sploh nimamo dosti skupnega...Je pa med nami neka kemija in privlačnost...in js si brez tega ne predstavljam zveze, ne brez dolgih pogovorov o filmih in knjigah in skupnih hobijih in kaj js vem kaj še delajo skupaj tej pari, ki ne dajo čez faze zaljubljenosti.

Ok, to kar si ti omenila, je pa tut ekstremno. Kokr pravi jullia_ mora bit oboje.
Mam tut js tut precej kkšnih grozno fletnih znancev. Ampak je lahko še tako sexy in privlačen, iskrice kar letijo.. pol se pa skregava, ker me na vsak način hoče prepričat, da je volt Jelinčiča za predsednika države edina pravilna odločitev, ker on je pa edini, ki se je boril za našo državo in vedno pove kaj misli. Mislim, takega "butla" pa nikakor ne bi hotla imet za fanta.. tut če zgleda ko Ryan Reynolds :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

jullia_ napisal/-a:Jaz si pa ne predstavljam zveze, v kateri se že od samega začetka nekaj kregaš in v bistvu nimaš prav dosti skupnih točk. Ravno zato, ker ta faza zaljubljenosti pač mine, potem ti pa ostane človek, s katerim nimaš prav dosti skupnega.
Oboje mora bit - kemija in ujemanje.

Če ti ostane človek s katerim nimaš dosti skupnega greš pač narazen...sej nismo v srednjem veku :) Js sem z mojim že skoraj 6 let, kljub vsemu smo zdržali :P V bistvu kregamo se za brezvezne stvari...bolj kot neka popestritev (čudno vem ja) V stvareh, ki smo si različni pa se prilagajamo eden drugemu in tako vsak zve kaj novega in začne gledat na stvari z drugega zornega kota...Čeprav so mu vse moje ideje blesave in sprva odpadejo, se potem prilagodi in potrudi marsikaj nardit, da me vidi veselo, glede tega je res zlat.

Meni je dovolj, da imam s fantom malo skupnega, ki js imam cel kup stvari za počet še s kolegicami, s sestro, hodit v službo, študirat, brat knjige,... Ne rabim ga ob sebi za vse,... mislim, da je to napaka marsikatere zveze... Super bo, ko bomo lahko svoje otroke, če jih bomo imeli naučili vsak nekaj...ne pa, da jim oba tupimo kako morajo na pravno/filozofsko/itd fakulteto, ker druge opcije v naši hiši sploh ni :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Ce vrjamem v sanjsko ljubezen?
Ne! Me je zdajsni tip kr na realna tla spustil, da sem zacela malo bolj racionalno o teh stvareh razmisljat....pa se imava se vseeno zelo lepo. :D
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

sirova štručka napisal/-a:nixie zakaj za vaju s fantom uporabljaš 1. osebo množine? :D

:lol: sploh se nisem zavedala... js sem z Obale in tukaj imamo takšno navado...
Odgovori