Striptiz
Ooo.. zelo zanimiva in pestra ideja. Sama bi verjetno vse do pike postudirala. Kdaj in kako, kaj obleci, katera glasba itd. Ampak bi verjetno tudi pri meni vse ostalo v svetu domislije, dokler ne bom vec tako sramezljiva kot sem glede tega. Dober podvig in odlicno darilce za obletnico. 

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- razmazena_maca
- Debatorica
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
ja js sm to že probala. ampak ne kot kakšno darilo kar tako za fora. muska sm pa tko na hitro zbrala d je blo joj. zaplesala sem mu na crazy in love od beyonce. mah njemu je blo ful uredu. imel je oči in jezik skor do tal.
men se pa ni zdel ne vem kaj preveč dobro no. ampak ok, probala sem pa le 

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
- Sramežljivka
hehe... zakaj vam bi blo nerodno, sej vs je mnde že vidu plesat in vidu vs je nago...
jz sm mojmu že ene parkrat zaplesala... ja prvič mi je blo mal... am... ne nerodno samo neobičajno in se se cel čas smejala, sam zakaj pa ne pol čez čas se navadiš, mal improvizeraš...
jst sm čez cel komad plesala sm ga mela dost
aja... vete kaj je pa najbol... po določenem času (ko sem mu že parkrat odplesala) ga je tut on men
jz sm mojmu že ene parkrat zaplesala... ja prvič mi je blo mal... am... ne nerodno samo neobičajno in se se cel čas smejala, sam zakaj pa ne pol čez čas se navadiš, mal improvizeraš...
jst sm čez cel komad plesala sm ga mela dost

aja... vete kaj je pa najbol... po določenem času (ko sem mu že parkrat odplesala) ga je tut on men

Jst pa že mesece študiram, kako bom enega lepega večera mojmu odplesala en taprav vroči belly dance pa se kar ne morem spravit ... Pred drugimi ljudmi mi ga sploh ni problem odplesat, ampak sam zanj - me pa kar v želodcu zvije.
Sam bo treba kmal, ker so njegovi namigi že tako očitni, da nimam več nobenega izgovora 

Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
ja resnično čestitam vsem, ki ste stripriz prekticirale in vsem tistim, ki imate dovolj jajc da bote to poiskule!
sama se preveč sramežljiva za takšno akcijo!
sem pa za 2leti poiskusla nekaj drugega - smetano! in je res vžgalo!

sama se preveč sramežljiva za takšno akcijo!

sem pa za 2leti poiskusla nekaj drugega - smetano! in je res vžgalo!

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
- Sramežljivka
hehe... mogoče je tole malenkost OT ampak morm opozorit use punce da je smetana lahko zloooo nevarna....
enkrat je ena izkušena striptizeta plesala na šanku namazala se je z smetano in se valjala po šanku... dokler... UOS... ji ni spodrsnilo, use je bilo polno smetane in ko se je hotela z hrbta obrniti na bok je zletela z šanka
nerodno
tko da smetano priporočam samo za lizanje in ne preveč valjanja na spolskih zadevah
enkrat je ena izkušena striptizeta plesala na šanku namazala se je z smetano in se valjala po šanku... dokler... UOS... ji ni spodrsnilo, use je bilo polno smetane in ko se je hotela z hrbta obrniti na bok je zletela z šanka

tko da smetano priporočam samo za lizanje in ne preveč valjanja na spolskih zadevah