Za svojega dragega za najino prvo obletnico pripravljam striptiz.Vem, da bo moj nad tem navdušen, sama pa...ne da nisem, a vendar me je čist majčkeno sram...Razmišljala sem tudi že o glasbi...zdej zbiram med Sexual Healing, You can leave your hat on in Sweet Dreams....upam, da bo vžgalo.... Vaše izkušnje in mnenje?Koliko ste pri tem sproščene? In vam je že vaš kdaj plesal striptiz?
tud jaz sm mu na ta komad zaplesala in je bil čist zmešan. priporočam ti en dober kostimček in nekaj pripomočkov, to bo še bolj vžgalo, super ideja za obletnico. zraven pa mej seveda še sadno kupo s smetano, da se bosta še s tem lahk mal poigrala.
Jz bi pomoje vse uničla, če mu opripravm to za obletnico naj ga najprej on men zapleše, pol ga bom pa še jz no, men bi blo nerodno kej takega nardit in mu za obletnico rajš kej drugega pripravim.
Če se ti zdi to dobro darilo, zakaj pa ne veliko sreče!
jz večkrat tk kao zaplešem..ampak ubistvu je to da se na hitr slečem,ker nimam poguma tk plesat ful me je sram ampak res dobra ideja.. tk da se sprosti pa ti tut uživi ko boš odplesala bo še bolj zanimivo drugač pa izbira pesmi je kul .. you can leave your hat on
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
Zanimiva bi bla tud pesmca od Aguilere - Nasty Naughty Boy... sam se mi zdi za ples mal prepočasna... mogoče pa dost primerna za ozadje med tem ko ga boš obdelovala...
Tell me why I can't be there where you are; there's something missing in my heart.
js bi to tut nardila dragemu pa se preprosto ne morem pripravit k temu, me ne bi blo sram, samo ne vem, kako bi izpadl...k nism lih neki plesno nadarjena....