Striptiz

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Ooo.. zelo zanimiva in pestra ideja. Sama bi verjetno vse do pike postudirala. Kdaj in kako, kaj obleci, katera glasba itd. Ampak bi verjetno tudi pri meni vse ostalo v svetu domislije, dokler ne bom vec tako sramezljiva kot sem glede tega. Dober podvig in odlicno darilce za obletnico. :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

hihihi... to je dobra ideja :D ... pa tud če čist tko gledaš... vlka večina tipov je ful nezahtevna po moje glede tega... daš gor musko, mal pomigaš, se začneš slačit, pa je že čist fertik :) briga njega, če ne obvladaš v nulo:)
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

evo podpis. to prebetire punce, ki ste(smo) sramežljive :D
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

:D ja ... to bi si js po moje ponavljala v glavi, sam na konc bi pa vseen cviknla :roll:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Ah, pa to ni nič kaj takega. Al pa erotični ples npr. Sam moraš bit pač u izi, pustiš, da se zgodi spontano. Pa čimanj komplicirat.
Jaz sem imela navadno erotične plese plesat - ful. In je blo za tipe noro rajcih. Še zdaj bi jih, pa mojmu to ni všeč (da bi plesala drugim).
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

ja js sm to že probala. ampak ne kot kakšno darilo kar tako za fora. muska sm pa tko na hitro zbrala d je blo joj. zaplesala sem mu na crazy in love od beyonce. mah njemu je blo ful uredu. imel je oči in jezik skor do tal. :D men se pa ni zdel ne vem kaj preveč dobro no. ampak ok, probala sem pa le :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Ne vem zakaj bi vam moglo bit nerodno, sej svojemu fantu plešete, pred njim vas nesme bit sram, itak ste mu všeč :)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Hehe dobr mu boš to nrdila :D

Ne men moj tipčk še ni plesou striptiza in mi ga tut po vsej vrjetnosti ne bo, bi biu pa pomojm kr navdušen če bi se js spravla pred njemu plesat sam tut to se pomojem po vsej vrjetnosti ne bo zgodilo :D
Live your life like you want
swinga
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a swinga »

Mene zanima kok časa ste plesale tiste k ste? cel komad? :wink:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js sm to prakticirala za njegov rojstni dan...in sm mu plesala ceu komad, je biu pa - priznam, prekratek komad, k nism še uspela usega kar sm mela u mislih uresničit :D
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a watershine »

hehe... zakaj vam bi blo nerodno, sej vs je mnde že vidu plesat in vidu vs je nago...

jz sm mojmu že ene parkrat zaplesala... ja prvič mi je blo mal... am... ne nerodno samo neobičajno in se se cel čas smejala, sam zakaj pa ne pol čez čas se navadiš, mal improvizeraš...

jst sm čez cel komad plesala sm ga mela dost :oops:

aja... vete kaj je pa najbol... po določenem času (ko sem mu že parkrat odplesala) ga je tut on men :D
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

Jst pa že mesece študiram, kako bom enega lepega večera mojmu odplesala en taprav vroči belly dance pa se kar ne morem spravit ... Pred drugimi ljudmi mi ga sploh ni problem odplesat, ampak sam zanj - me pa kar v želodcu zvije. :grosseaugen: Sam bo treba kmal, ker so njegovi namigi že tako očitni, da nimam več nobenega izgovora :D
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ja resnično čestitam vsem, ki ste stripriz prekticirale in vsem tistim, ki imate dovolj jajc da bote to poiskule!

sama se preveč sramežljiva za takšno akcijo! :oops:

sem pa za 2leti poiskusla nekaj drugega - smetano! in je res vžgalo! :D :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a watershine »

hehe... mogoče je tole malenkost OT ampak morm opozorit use punce da je smetana lahko zloooo nevarna....

enkrat je ena izkušena striptizeta plesala na šanku namazala se je z smetano in se valjala po šanku... dokler... UOS... ji ni spodrsnilo, use je bilo polno smetane in ko se je hotela z hrbta obrniti na bok je zletela z šanka :lol: nerodno :oops:

tko da smetano priporočam samo za lizanje in ne preveč valjanja na spolskih zadevah :)
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

^^ + v fhm sm prebrala, da začne po 20 minutah smrdet tko da... ne vem sicer, kaj bi 20 min počela s smetano na telesu ampak vseeno, dobr vedet :D
Odgovori