- da imam tak beden dan, da je brezveze sploh
- da nisem mogla zaspat, delno zaradi vseh problemov zadnje čase, delno zaradi glasbe iz cimrove sobe, delno zaradi komarja, ki se je zabarikadiral v mojo mrežo proti komarjem, posledično je bilo skoraj nemogoče zjutraj vstat. Potem je pa še deževalo (mislim, resno, pa sej sem ja ravno pelerino pospravila, pa je že spet deževno obdobje) in to ob hladnem vremenu, da je bilo ja še huje. No potem sem se pa med lovljenjem avtobusa še na najbolj prometnem koncu križišča po tleh zložila, direkt v blato, kar niti ni težko, ker je pač blato vsepovsod. Sem se hotela kar razjokat sredi ulice, ampak sem raje počakala, da sem v pisarno prišla.
- da bi šla domov, se pod dekico skrila in gledala Breaking Bad
- da je bil petek fajn in sploh nimam slabe vesti, da sem zapravila malo preveč. Jebiga, večerja je bila nenormalno dobra in pivo je bilo, no pač, bilo je pivo
- da res cenim, da se je opravičil. Ampak too little too late. V zadnjem obdobju sta me razočarala dva človeka, ki sem jima zaupala in nekako mi dol visi. Res se mi ne da. Mi je bilo hudo in sem bila jezna, ampak itak nimam časa.
- da bi šla na knjižni sejem, pa ne vem, kdaj
- da flirtam z enim dečkom po FB, ker v živo itak ni časa, da bi se dobila. Itak je pa mal mlajši od mene. Nah.
- da nimam časa v lajfu, sploh.
- da imamo v novi službi avtomat za espresso in je zakon! Nič več instant kave! Pravi njami kapučino!
- da je šele nedelja, pa se mi zdi, da rabim fraj dan