Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Simulator
Kontakt:

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a suzanne windlow »

Dioniz napisal/-a:torej si lahko obtožen pedofilije še več kot eno leto če boš mel kaj z njo.

Odvisno od njegove starosti. Pravilno se glasi, manj kot eno leto.

Btw, veliko mladostnic ima spolne odnose pred dopolnjenim petnajstim letom. Ni videti, da bi bila sodišča ravno natlačena z otroškimi primeri.
yes, I am avatar
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Če je obtoženec mladoletnik , je obravnava za javnost zaprta. Že če ima starejši mladoletnik, torej star 16, 17, spolne odnose s 14-letnico, lahko ima težave. Polnoletnik pa ima lahko hude težave. Dost je samo, da punca doma pove, starši pa gredo na policijo.

sicer pa, res je, smo off topic, v miru pišite priznanja, he he..
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da imam tak beden dan, da je brezveze sploh
- da nisem mogla zaspat, delno zaradi vseh problemov zadnje čase, delno zaradi glasbe iz cimrove sobe, delno zaradi komarja, ki se je zabarikadiral v mojo mrežo proti komarjem, posledično je bilo skoraj nemogoče zjutraj vstat. Potem je pa še deževalo (mislim, resno, pa sej sem ja ravno pelerino pospravila, pa je že spet deževno obdobje) in to ob hladnem vremenu, da je bilo ja še huje. No potem sem se pa med lovljenjem avtobusa še na najbolj prometnem koncu križišča po tleh zložila, direkt v blato, kar niti ni težko, ker je pač blato vsepovsod. Sem se hotela kar razjokat sredi ulice, ampak sem raje počakala, da sem v pisarno prišla.
- da bi šla domov, se pod dekico skrila in gledala Breaking Bad :(
- da je bil petek fajn in sploh nimam slabe vesti, da sem zapravila malo preveč. Jebiga, večerja je bila nenormalno dobra in pivo je bilo, no pač, bilo je pivo :D
- da res cenim, da se je opravičil. Ampak too little too late. V zadnjem obdobju sta me razočarala dva človeka, ki sem jima zaupala in nekako mi dol visi. Res se mi ne da. Mi je bilo hudo in sem bila jezna, ampak itak nimam časa.
- da bi šla na knjižni sejem, pa ne vem, kdaj :/
- da flirtam z enim dečkom po FB, ker v živo itak ni časa, da bi se dobila. Itak je pa mal mlajši od mene. Nah.
- da nimam časa v lajfu, sploh.
- da imamo v novi službi avtomat za espresso in je zakon! Nič več instant kave! Pravi njami kapučino!
- da je šele nedelja, pa se mi zdi, da rabim fraj dan :tot:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

- da je prijatlca prpelala novega znanca/kandidata za fanta/že napol fanta, kakorkoli (ki ga je drugič v lajfu vidla) in sem najprej bla "omg, kaj je pa to?". :eek: tak čuden videz no... ne znam opisat. ko me je vprašala sem kar direkt rekla "a-a. in odkimavala." :nein: (pač iskrenost do prijatlc). no čez 10 minut smo šli na čik in ko je odprl usta je postal prav "mister simpatikus". tak da sem se ji čez pol ure na wcju opravičla. :mrgreen: še en dokaz, da se povezava videz-osebnost naredi takoj ali v zelo kratkem času in ne po mesecu (ali več) sestajanja in videvanja kot nekateri govorijo. človek ti potegne ali pa ti ne. vesela za njo! čeprav je vse še v povojih ji res privoščim končno enega "normalnega".

- so me včeraj (spet) tace bolele od plesa. še bolj menda od pet. :tanz: (uh, kak rada plešem)

- abnormalno nor/zabaven/nostalgičen/ do konca svetoven vikend je za mano. :cheer:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

^
sej veš kaj bom napisal. če nima izgleda, ma pa velkega k.rca al je pa dober provider.

:rolleyes:
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

ˇˇ čuj od oke bi rekla, da nekega malega lih nima. :D

zgrešil point. čudno...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* je kr sran*, ko oseba ne opravlja svojega dela, pa mal prtisneš, pol si kr v šusu nekorekten, pa nesramen. ja pol pa deli baba prtegjena, pa ne boš mela sranja. zdj pa že mal tu lejt, zdj se pa vn vleč :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
* srčno upam, da rata. mi je res to velik cilj, in mam občutek, da bo to neka odskočna deska za mene. da se bodo začele dogajat velike stvari.
* en dan sem fraj, pa mi je že takkk dolgčas. brala knjigo, pogledla dva filma. ne prnesem bit neproduktivna (oz ok neproduktivna, lena ko šus. to me moti). še tri dni brezdelja. hm.
* se ne spravim telovadit. kam je šla motivacija? :nein: pa glih zdej, ko se mi čas privlačnosti za moški spol izteka.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Prairie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prairie »

* da sem zmagala v bitki z izpiti in sedaj zasluženo uživam študijske počitnice :)
If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen.
chillxes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a chillxes »

sem pošteno živčna ker moj dragi živi za igrce :mad:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

*mam filing, da ^dragi ne bo več dolgo dragi od nikogar drugega razen od svoje mame. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

chillxes napisal/-a:sem pošteno živčna ker moj dragi živi za igrce :mad:

so the countdown begun.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
chillxes
Sramežljivka
Sramežljivka

Well the pc is mine so yeah....im the king hahaha
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da bi blo fajn, če bi mela off gumb, da se mi ne bi trebalo več ukvarjat s tem sranjem imenovanim življenje
- da se mi odštevajo zadnji meseci, da si najdem tipa, al bom pa večno samska...no ja, bom vsaj v dobri družbi
- da mi gre na živce, da odrasli pričakujejo od mene, da vem, kaj bi rada počela...no, ne vem...niti ne kaže, da bom kaj kmalu vedla....kljub temu, da me to vsak drugi dan vprašajo
- da sem prav presenečena koliko dobrih prijateljev imam kljub temu da sem totalno težek karakter...kak se jim še vedno da me prenašat po vseh teh letih
- da v tem postu manjka ful vejic...bleeeh
- da sem danes v treh trgovinah v centru lj iskala indijančke in jih nikjer nimajo...pa tak sem se veselila da se bom nabasala z njimi
- da bi poklicala kolega za vesele urice...pa se mi ne da nog obrit :D
chillxes
Sramežljivka
Sramežljivka

HuDoBa napisal/-a:- da bi blo fajn, če bi mela off gumb, da se mi ne bi trebalo več ukvarjat s tem sranjem imenovanim življenje
- da se mi odštevajo zadnji meseci, da si najdem tipa, al bom pa večno samska...no ja, bom vsaj v dobri družbi
- da mi gre na živce, da odrasli pričakujejo od mene, da vem, kaj bi rada počela...no, ne vem...niti ne kaže, da bom kaj kmalu vedla....kljub temu, da me to vsak drugi dan vprašajo
- da sem prav presenečena koliko dobrih prijateljev imam kljub temu da sem totalno težek karakter...kak se jim še vedno da me prenašat po vseh teh letih
- da v tem postu manjka ful vejic...bleeeh
- da sem danes v treh trgovinah v centru lj iskala indijančke in jih nikjer nimajo...pa tak sem se veselila da se bom nabasala z njimi
- da bi poklicala kolega za vesele urice...pa se mi ne da nog obrit :D

Hehehehhe,prejsen mesec so tut men totalno zapasal indijancki in sm sla v use mozne pekarne nikjer jih niso imel,nakoncu sem jih najdla v merkatorju hehe
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

A to so uni kupčki bele pene obliti s čokolado? Majo v Hoferju drugače (sem ravno v petek gledala kaj je to :D ).

- Da fak fak fak in izpiti. Fak.
- Da sovražim, da nekateri, ki so maturo iz predmeta x pisali 5 točk od 8 točk, ta predmet zdaj študirajo na magistrskem študiju in dobivajo devetke in desetke. Well, fuck me, right?
- Da obožujem naš faks, ampak izpiti me ubijajo, vsako leto posebej. In to za bedno povprečje.
- Well. Vsaj čilikonkarne, ki ga je skuhala cimra je bil dober :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Zaklenjeno