Okrogla:) napisal/-a: novo vprašanje
vem da ste že 1000x govorile o tem....sam me res grabi panika, ker je pač to moja 1. škatlica tabletk v lajfu....
torej...jemljem yasminelle...imam še 4 tabletke do konca škatlice...do zdej je blo vse lepo in prov...dons sm pa opazla pač tak izcedek...tak belo prozorn...PLUS poleg je blo mal krvi...tko mal rdeče je blo....zj ne vem kaj naj bi to pomenilo...fora je v tem ker seksam brez kondoma in me zj panika, da tabletke ne delujejo![]()
naj me kdo pomiri, prosimk zj med izpiti si res ne smem privoščit takšne distrakcije
![]()
![]()
hvala :*
Brez skrbi, sj na začetku smo ble use (al pa vsaj večina) mau panične
k sam razmišlaš, kaj če ne bo menstruacije, pa polno enih "simptomov" nosečnosti maš pa take fore...
ampak boš vidla čez neki časa se naučiš tabletkam čist zaupat...ta blaga krvavitev je pa posledica prilagajanja telesa na hormone, ki jih jemleš - sj mensezdi d piše celo v navodilih za yasminelle (za logest zihr piše) d lahko pride v prvih mescih do izcedkov - tko d res brez skrbi...lah te še pomirim d jemlm tabletke dobre 2 leti - trenutno yasminelle pa sm zelo zadovolna...
k zj med izpiti si res ne smem privoščit takšne distrakcije