tanika* napisal/-a:sem bila danes pri enem ruskem zdravniku, pč imam neke zdravstvene težave in ko sem mu povedala da sem na tabletkah je čist znoru, da sploh nima smisla da me zdrav če se sama uničujem pa take. mi je povedu da s tabletkam uničujem lastne hormone, da povzročajo neplodnost, raka itd...da ginekologi samo filajo s tabletami pa nič ne povejo za posledice itd..zmer sm misla da če po celem svetu punce jemlejo tabletke, pa če ti lastni zdravniki to predpišejo da pol že ne more bit tok grozn sam me je ta prov mal prestrašu dons
Ja seveda,vsem ginekologom je cilj,da bi blo čim več obolelih in neplodnih žensk
To bi veljalo za prve kontracepcijske tabletke,ki so vsebovale neprimerljivo več hormonov kot te danes. Današnje tabletke jih vsebujejo bistveno manj,zaradi reverzibilnosti pa plodnost ni ogrožena!
Imajo pa tud pozitivne posledice,ki si ji lahko preberete v navodilih za uporabo
Večja previdnost je pa potrebna pri tistih,ki imajo kakršnokoli osnovo obolenja (predvsem bolezni srca in ožilja),pri kadilkah in starejših od 35 let.
Verjamem, da je vse to bilo v temi že povedano vendar sem morala še enkrat napisati,saj se mi zdi še mišlenje moje babice bolj realno in nezaostalo s časom,kot tole.
Nadine napisal/-a:jz mam tud eno vprašanje... porabila sem že 2 škatlici in zdaj ko imam menstruacijo je še vedno ful močna, čeprav naj bi se ti po tabletkah ful zmanjšala... po kolkem času naj bi se to uredil, če se bo?

al bi mogla zamenjat tabletke?
ste imele ve že takoj po prvi škatlici že ful manj močno?
Jaz sem tudi imela nekaj časa močnejšo,kot pred jemanjem (mislim,da prve tri škatlice),sam se mi je vse uredilo in imam zdaj manj močno.