Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

da tipi ne marajo materialističnih žensk, ki hočejo denar od tipa in da ne marajo keš pičk itd. - je LAŽ (ok, edino res klošarji). ogromno je tipov, ki jim je všeč, da je ženska materialistka, da ima standard, da zahteva materialne dobrine od tipa - takšno žensko cenijo, ker se ceni sama.

- da se sama toliko cenim, da od drugih ne zahtevam, da me vzdržujejo in se potrudim, da si raje vse pridelam sama. Ker zase vem, da sem tega sposobna. Pojma nimam, od kot povezava med samospoštovanjem in keš pičko, ampak mogoče sem samo jaz čudno vzgojena.
- jaz & cimer vs. sumljivo poceni tajska vodka: 1:0 :D
- danes prav nič mačka in samo 45 minut zamudila v službo. :respekt:
- da je bila vodka za kolega v bistvu, ampak jbg, bila je nujna situacija. Hotela sva jo spiti, nujno :D
- da jaz & cimer... Jaoooo.
- da sem rahlo paranoična postala, ker sem zaradi nekih čustev z ene ali druge strani v kratkem izgubila 2 prijatelja. In sedaj panično analiziram vsako povabilo ali zahvalo za prijeten večer od moje moške družbe.
- da sem skenslala dejt z res hudim tipom za valentinovo, ker bom raje šla na dejt s kar dvema čednima, zabavnima in sploh najboljšima dečkoma na svetu - mojima cimroma.
- ^ da imam včasih občutek, da mi bosta vse živce požrla :)
- da še en dan, potem si pa vzamem vsaj dopoldne fraj, itak moram delat v petek.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* če nič ne zahtevaš, nič ne dobiš. samo daješ, s takimi tipi najslabše ravnajo. poznam vse sorte ljudi, ampak vem za take ženske in tipe, ko tip, ki je uspešen, ima denar in je z žensko, ki jo vidi kot svojo ženo, oskrbi od glave do pete in ji priskrbi karkoli si ona umisli. lahko ima na razpolago milijon žensk, ki se palijo na njega in mu dajo zastonj kadarkoli želi - to je za njega ničvredno, tip je nor na žensko, v katero more vlagat denar.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ženske, ki se celo življenje sučete okoli nekih kvazi-frajerjev se pol čudite, da se vam dogaja, kar se vam dogaja. A jaz vam isto pišem, odkar sem na forumu.

Cel kup takih tipov poznam. Družba z rekreacije pač. Noben od njih se nima nobenega namena kadarkoli vezat. Eni imajo otroke z bivšimi in so ločeni. Z vsako napihnjeno dodatno mišico je njihov ego samo še večji. Pa gre za modele, ki korakajo proti 40-ki, eni so čez že. Pa brez problema podirajo 25-letnice, ki si domišljajo, da bodo modela spremenile, da bo on naenkrat šel v vezo...

Ti tipi so karakterno vsi ego do neba in nimajo nobene empatije do žensk.
browneyes
Debatorica
Debatorica

taki tipi nimajo ego do neba, ampak imajo ego na dnu. sfukani so od neke bivše ženske, ki jih je zajebala, zato si zdaj začasno filajo ego s 25-letnicami in jih izrabljajo.

moški ki je star 30+ ali tudi manj, je ali dokaj normalen in vezan (in ne namerava kadarkoli zamenjati partnerice, mogoče občasno išče kakšno popestritev in tudi če partnerica ve, ga ne bo zaradi tega pustila), če pa je tip samski je 100% zato, ker ga je ženska pustila (ženske pa puščajo samo gnile tipe). sploh če ga je pustila zaradi drugega moškega, se tip nikakor ne more sprijazniti s takim življenjskim porazom.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

*priznam, da sem prvič v novem letu vstal pred 10
_patchouli_ napisal/-a:
- jaz & cimer vs. sumljivo poceni tajska vodka: 1:0 :D
- danes prav nič mačka in samo 45 minut zamudila v službo. :respekt:
- da je bila vodka za kolega v bistvu, ampak jbg, bila je nujna situacija. Hotela sva jo spiti, nujno :D
- da jaz & cimer... Jaoooo.
- da sem rahlo paranoična postala, ker sem zaradi nekih čustev z ene ali druge strani v kratkem izgubila 2 prijatelja. In sedaj panično analiziram vsako povabilo ali zahvalo za prijeten večer od moje moške družbe.
- da sem skenslala dejt z res hudim tipom za valentinovo, ker bom raje šla na dejt s kar dvema čednima, zabavnima in sploh najboljšima dečkoma na svetu - mojima cimroma.
- ^ da imam včasih občutek, da mi bosta vse živce požrla :)
- da še en dan, potem si pa vzamem vsaj dopoldne fraj, itak moram delat v petek.

v kolikor se spovnim, si bila nekaj časa nazaj dosti proti ideji da bi kar koli imela s tvojima oz tvojim cimrom, sedaj vidim, da je situacija "malce" drugačna. Vse se odvija po mojih pričakovanjih.

To pa da skenslaš enga mudela na valentinovo in narediš substitucijo z dvema modeloma, ki sta cimra in katerih si vsaj enega že povaljala, to je pa tud malo off.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

....vse skup ni neka znanost.

Ogromno žensk hodi po svetu, ki prepozno začnejo delat na svoji osebnosti, ali sploh nikoli. Ko so mlade, ugotovijo, da lahko zaradi videza dobijo skor vsakega tipa.

Potem pa pridejo v pozna 20-a in so osebnostno še vedno iste, kot pri 20-ih. Posledično trajno niso zanimive za nikogar, si jih pa podajajo razni "jebachi", gore dole..

Tako pač je, nič novega, take ženske imajo vedno problem zvezo dobit.
browneyes
Debatorica
Debatorica

ah Džeki, spet hočeš neki zbijat ego in si ga sebi polnit, ker ti nisi nikoli bil alfa samec in nikoli ne boš in nisi zaradi svojega videza mogu dobit vsake ženske. mislim, da se tale tvoja ženska približuje 30im... bo treba spet kaj zamenjat.

no pa povej, kaj zate to pomeni, delat na osebnosti, in kako bi mogla ženska osebnostno napredovat z leti.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

TLDR, se mi zdi, da sem ti že takrat napisala, da nimaš pojma, in še vedno vztrajam pri tem :) Ti pač prebrano interpretiraš tako, da ustreza tvojemu (žalostnemu) pogledu na svet. Me pa veseli, da si, čeprav na drugem koncu sveta, tako zelo vpet v moje življenje, da imaš glede te-tega celo pričakovanja. I'm honoured.
In ja, moja cimra, ki sta mi kot familija tukaj, sta mi bolj pomembna od ene alfe al kako jim že ti praviš. Zanimivo, a ne?

- da bi šla na eno žurko, sam ko je na čiiiist drugem koncu mesta in bo trajalo 3 ure, da pridem do tja
- da pijem že tretjo kavo. Nah ja, pač ne bomo spali, kdo rabi spanec?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

browneyes, spet mam tisti občutek da v nekem mafijskem podzemlju živiš.. in verjetno ni tok napačen.

če imajo moški radi materialistke, je to zato ker vejo da jih brez denarja niti pogledala ne bi (ponavadi so to zlo hude ženske za pogledat). ubistvu je to čista prostitucija, sam na dolgi rok, ne na ure. in taka zveza nikakor ne more bit nek ljubezenski odnos, samo neko sponzorstvo je.

priznam da globoko obžalujem da smo izgubil v mojih pogledih najboljšo moderatorko.
hej norci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

imaš prav slovenc. je prostitucija, in tudi neke vrste ljubezen. ja, to so tipi, ki hočejo fu.kat hude ženske, tako se počutijo neki več, če so s takimi.

ni mafijsko podzemlje. zadnji moj f** frend je bil v bistvu moška prostitutka, prostitutek. s tem da jaz ( in še par drugih) ga nisem plačevala za sex, večina žensk pa je morala plačat. sam jst se tega nisem tako dobro zavedala - ne vem od kje mi taka slepota
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

slovenc79 napisal/-a:
če imajo moški radi materialistke, je to zato ker vejo da jih brez denarja niti pogledala ne bi (ponavadi so to zlo hude ženske za pogledat). ubistvu je to čista prostitucija, sam na dolgi rok, ne na ure. in taka zveza nikakor ne more bit nek ljubezenski odnos, samo neko sponzorstvo je.

Dick bi se strinjal s teboj:
http://www.youtube.com/watch?v=T0xoKiH8JJM
(prvih 20 sekund)
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*psihologinja me bo čist prestrašla :lach: na koncu sploh nebom več ven hodla nikoli, še na ulico ne, majkemi :lach:
*rezultateeeeeee prosim :(
*kr skeptična postajam glede svojega znanja, mogoče bi res rabla nekega osebnega trenerja :?
*kak mi grejo določene pesmi na živce, like srsly, sploh nisem vedla da lahko občutiš tako močno čustvo.
*aja budalo hahah zarad tega sem prišla pol pa pozabim napisat. ja, očitno mam pretegnjen hrbet in se nemorm obračat, oh joy, tak da že cel dan ne delam nič in še na fitnes ne grem. waa
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da grejo te alfa/beta debate tudi meni ze pocasi na zivce, ker se stvari nikakor ne pride do dna.. a lah kako novo udarmo? :kleeblatt:
- Da nam letos ocitno ne bo uspelo it na dolgo planiran Glastonbury, ker noben nima neki prevec kesa.. se bomo pa na Inmusic-u tolazli, line up sploh ni svoh za nase konce :) komi cakam!
- Da sm se sinoci spet presmejala za en teden nazaj.. hvalezna za druzbo, ob kateri pozabis na probleme za kak vecer
- Da sem prejsnji teden prvic prisla v malo daljsi stik z gluho osebo, super fant, zraven pa super tolmac. nekoc bi se res rada tudi sama naucila vsaj osnov znakovnega jezika. To the bucket list! :D
- Da se sprasujem kje je Tearjerker zadnje case?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

saarijarvi napisal/-a:- Da grejo te alfa/beta debate tudi meni ze pocasi na zivce, ker se stvari nikakor ne pride do dna.. a lah kako novo udarmo? :kleeblatt:

This.

- V Ljubljani je lepo, ijaijao
- Doma skrajna panika in obup, ker je vremenska napoved še kar slabaaaaa.... Danes sem bila doma in je neverjetno. Res, ne moreš verjet kako opustošenje, ljudje živčni, razdražljivi, ne vidijo konca.
- Sem ful vesela da me je evy predlagala za moderatorko - hvala za zaupanje :wink:
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

saarijarvi napisal/-a:- Da grejo te alfa/beta debate tudi meni ze pocasi na zivce, ker se stvari nikakor ne pride do dna.. a lah kako novo udarmo? :kleeblatt:

Pride nova tema, sicer fajn da vas zanima.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Zaklenjeno