da tipi ne marajo materialističnih žensk, ki hočejo denar od tipa in da ne marajo keš pičk itd. - je LAŽ (ok, edino res klošarji). ogromno je tipov, ki jim je všeč, da je ženska materialistka, da ima standard, da zahteva materialne dobrine od tipa - takšno žensko cenijo, ker se ceni sama.
- da se sama toliko cenim, da od drugih ne zahtevam, da me vzdržujejo in se potrudim, da si raje vse pridelam sama. Ker zase vem, da sem tega sposobna. Pojma nimam, od kot povezava med samospoštovanjem in keš pičko, ampak mogoče sem samo jaz čudno vzgojena.
- jaz & cimer vs. sumljivo poceni tajska vodka: 1:0

- danes prav nič mačka in samo 45 minut zamudila v službo.

- da je bila vodka za kolega v bistvu, ampak jbg, bila je nujna situacija. Hotela sva jo spiti, nujno

- da jaz & cimer... Jaoooo.
- da sem rahlo paranoična postala, ker sem zaradi nekih čustev z ene ali druge strani v kratkem izgubila 2 prijatelja. In sedaj panično analiziram vsako povabilo ali zahvalo za prijeten večer od moje moške družbe.
- da sem skenslala dejt z res hudim tipom za valentinovo, ker bom raje šla na dejt s kar dvema čednima, zabavnima in sploh najboljšima dečkoma na svetu - mojima cimroma.
- ^ da imam včasih občutek, da mi bosta vse živce požrla

- da še en dan, potem si pa vzamem vsaj dopoldne fraj, itak moram delat v petek.