in zdj jih jemlem in mam že od prejšne srede (10 dni?) menstro, ubistvu izcedek no,. in kr noče nehat,. tko da,. nevem kva se dogaja
Kontracepcijske tabletke
-
principesa
- Komunikatorka

- Kraj: ljubljana
@smrketka@ napisal/-a:.aja za tisto, k je vprašala, če je kul da je pojedla dve tabletki. ti svetujem da prebereš navodila, k pr men piše da dveh tabletk ne smem pojest. tko da to je čist odvisn
Sem šla prebrat in piše da s prevelikim odmerjanjem Yarine kao ni izkušenj, so pa možni stranski učinki kot je bruhanje, driska, slabost. Nč pa ne piše da bi mi kej zaščito zmanjšal al pa da je ful narobe no.
Upam, heh.Jst sem začela jemat tabletke pred 10 dnevi...in me zdele jajčniki kr ne nehajo bolet no... sej ne da full full boli...tak na izi bolečina, da se preživet...sam a to naj bi bil stranski učinek? Al naj bi bilo to normalno?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
matejčica napisal/-a:ubistvu še zmeri nimam konec menstruacije,to traja zdej že 10 dnia je kej narobe al je to posledica kontr. tabletk k sm jih s to menstruacijo začela jemat ..
čiz mi je čudn to in nevem kaj naj nardim...
Js sem mela prvič ko sem začela jest KT menstruacijo en mesec. Me je pa ginekologinja že vnaprej opozorila da bo po vsej verjetnosti tako, tko da pomoje se nimaš nč za bat.
Telo se pač mora navadt na tabletke. 
matejčica napisal/-a:js nevem kaj nej naredim, sm že opisala svojo težavo par dni nazaj in sedaj je prišlo že do čisto rjavega izcedka??![]()
Tut pri meni je blo tko. Včasih čist rdeča kri, potem spet neki švoh umes, potem rjav izcedek, pa naslednji dan spet kri...
ello
ker vidim, da vas kar precej jemlje tabletke me zanima, če ste se kdaj vprašale, kakšne bi lahko bile morebitne posledice jemanja
js jih zdej jem leto in pol, nekaj časa nazaj sem bila operirana na ledvici in danes ko sem šla k nefrologinji na pregled, mi je močno priporočala, da neham jemat tabletke in začnem s kšno drugo metodo kontracepcije. v prvi vrsti seveda zaradi moje ledvice in težav, ki pridejo s tem zraven ... drugič pa zato, ker so tabletke že nasploh zelo nezdrave. nato je rekla stavek v smislu: čez trideset let boš pa ...
sedaj sem se zamislila. tega, da je vsakršna kontracepcija, ki posega v telo in podre ravnovesje v njem, nevarna in nezdrava, se zavedam. vendar kakšne so dejanske posledice? mar ne bomo imele otrok? krvavitev, ki jo imamo ob jemanju tabletk, ni prava menstruacija. kaj se vse v telesu sploh dogaja, se sploh zavedamo? je smiselno delat paniko okoli tega?
seveda me je strah za zdravje. in sovražim seks s kondomom. diafragma, spermicidi, inekcije ... nič ni dovolj zanesljivo. ob pravilni uporabi so tabletke neki najbolšga kar obstaja sploh. naj si računam plodne dneve in potem cel mesec živim u strahu če sva s fantom kej zaplodila česar nočeva
marsikdo bo rekel, naj abstiniram
najbolje ja. tako kot je rekla una ženska pri zamenjavi žena: predstavljaj si, da si lep, zavit bombonček. več kot seksaš, grši bonbonček postajaš. si res želiš, da se taka, odvita in porabljena, predaš v zakon z nekom, ki ga iskreno ljubiš?
ker vidim, da vas kar precej jemlje tabletke me zanima, če ste se kdaj vprašale, kakšne bi lahko bile morebitne posledice jemanja
js jih zdej jem leto in pol, nekaj časa nazaj sem bila operirana na ledvici in danes ko sem šla k nefrologinji na pregled, mi je močno priporočala, da neham jemat tabletke in začnem s kšno drugo metodo kontracepcije. v prvi vrsti seveda zaradi moje ledvice in težav, ki pridejo s tem zraven ... drugič pa zato, ker so tabletke že nasploh zelo nezdrave. nato je rekla stavek v smislu: čez trideset let boš pa ...
sedaj sem se zamislila. tega, da je vsakršna kontracepcija, ki posega v telo in podre ravnovesje v njem, nevarna in nezdrava, se zavedam. vendar kakšne so dejanske posledice? mar ne bomo imele otrok? krvavitev, ki jo imamo ob jemanju tabletk, ni prava menstruacija. kaj se vse v telesu sploh dogaja, se sploh zavedamo? je smiselno delat paniko okoli tega?
seveda me je strah za zdravje. in sovražim seks s kondomom. diafragma, spermicidi, inekcije ... nič ni dovolj zanesljivo. ob pravilni uporabi so tabletke neki najbolšga kar obstaja sploh. naj si računam plodne dneve in potem cel mesec živim u strahu če sva s fantom kej zaplodila česar nočeva
marsikdo bo rekel, naj abstiniram
punkie_ napisal/-a:ello
ker vidim, da vas kar precej jemlje tabletke me zanima, če ste se kdaj vprašale, kakšne bi lahko bile morebitne posledice jemanjajs jih zdej jem leto in pol, nekaj časa nazaj sem bila operirana na ledvici in danes ko sem šla k nefrologinji na pregled, mi je močno priporočala, da neham jemat tabletke in začnem s kšno drugo metodo kontracepcije. v prvi vrsti seveda zaradi moje ledvice in težav, ki pridejo s tem zraven ... drugič pa zato, ker so tabletke že nasploh zelo nezdrave. nato je rekla stavek v smislu: čez trideset let boš pa ...
sedaj sem se zamislila. tega, da je vsakršna kontracepcija, ki posega v telo in podre ravnovesje v njem, nevarna in nezdrava, se zavedam. vendar kakšne so dejanske posledice? mar ne bomo imele otrok? krvavitev, ki jo imamo ob jemanju tabletk, ni prava menstruacija. kaj se vse v telesu sploh dogaja, se sploh zavedamo? je smiselno delat paniko okoli tega?![]()
seveda me je strah za zdravje. in sovražim seks s kondomom. diafragma, spermicidi, inekcije ... nič ni dovolj zanesljivo. ob pravilni uporabi so tabletke neki najbolšga kar obstaja sploh. naj si računam plodne dneve in potem cel mesec živim u strahu če sva s fantom kej zaplodila česar nočeva![]()
marsikdo bo rekel, naj abstiniramnajbolje ja. tako kot je rekla una ženska pri zamenjavi žena: predstavljaj si, da si lep, zavit bombonček. več kot seksaš, grši bonbonček postajaš. si res želiš, da se taka, odvita in porabljena, predaš v zakon z nekom, ki ga iskreno ljubiš?
Ja tud jst se velikokrat sprašujem kakšne posledice bodo mele tabletke. Res strah me je tega,sam niti nočem velik premišljevat o tem. Ne predstavlajm si pa vsakomesečnega živciranja pa tega
Torej mi ne preostane drugega kot da jih jemlem,al pa da sploh ne sexam,ker sam s kondomom pa ne bi hotla.-
Tigi
- Cosmopsiho

- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja mene osebno zelo skrbi kako in kaj...
Jemljem jih že 4 leta nepretrgoma...ampak nevem...sem šla že do ginekologinje sem rekla, da če morm kaj pavze narediti je rekla, da ni treba...skrbi me da bo kasneje kaj narobe ali da sploh zanosit nebom mogla
Jemljem jih že 4 leta nepretrgoma...ampak nevem...sem šla že do ginekologinje sem rekla, da če morm kaj pavze narediti je rekla, da ni treba...skrbi me da bo kasneje kaj narobe ali da sploh zanosit nebom mogla
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jaz mislim, da toliko bi se morala pa že vsaka ženska poznati, da bi v primeru kakršnihkoli težav pravilno odreagirala in se posvatovala z ginekologom ali osebnim zdravnikom, kako in kaj v zvezi s tabletkami.
Če nimaš nobenih težav, mislim da se nima smisla sekirat, v nasprotnem primeru pa seveda potrebno ukrepat.
Prav tako se je za zamislit, če ženska kadi & jemlje tabletke (ta kombinacija je močno odsvetovana), ima povišan krvni tlak, preveliko telesno težo, težave s srcem in ožiljem ipd...
Tiste, ki jih kaj
Jaz sem jih jemala 8 let, sedaj jih pol leta ne več in nisem imela nikoli slabih izkušenj ali težav, zdaj imam celo več problemov s kožo kot prej
Če nimaš nobenih težav, mislim da se nima smisla sekirat, v nasprotnem primeru pa seveda potrebno ukrepat.
Prav tako se je za zamislit, če ženska kadi & jemlje tabletke (ta kombinacija je močno odsvetovana), ima povišan krvni tlak, preveliko telesno težo, težave s srcem in ožiljem ipd...
Tiste, ki jih kaj
Jaz sem jih jemala 8 let, sedaj jih pol leta ne več in nisem imela nikoli slabih izkušenj ali težav, zdaj imam celo več problemov s kožo kot prej
-
Tigi
- Cosmopsiho

- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
No jaz imam tabletke LOGEST...in mi je rekla ker niso tako močne, da mi jih ni treba delati premorov...
ja vsaka pove drugače zdej pa deli
ja vsaka pove drugače zdej pa deli
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Prve dve leti jemanja tabletk sem imela Diane.. pa sem opazila povečanje teže in sem jih zamenjala za Logest.
Po ene osmih letih jemanja tablet bom zdej nardila odmor. Mal me skrbi sam to, kako bo menstruacija sfuzlana prvih par mescev. Zdej bi skor urco lohk naštimala po tem, kolk natančno je pršla.
Komaj čakam, da vidim, al se bodo mood swings nehal in če bo vplival kej na libido.
Po ene osmih letih jemanja tablet bom zdej nardila odmor. Mal me skrbi sam to, kako bo menstruacija sfuzlana prvih par mescev. Zdej bi skor urco lohk naštimala po tem, kolk natančno je pršla.
Komaj čakam, da vidim, al se bodo mood swings nehal in če bo vplival kej na libido.

pa je bla menstruacija vsak mesec po koncu jemanja?
js sm nehala logest jemat, 1. mesec je bla m ful močna, drugi mesec je bla samo 1 dan, danes bi se naj prikazala pa je še ni. nos.test mi je pa tud negativno pokazo, tk da mislim da je logest kriv.
kleta kemija
js sm nehala logest jemat, 1. mesec je bla m ful močna, drugi mesec je bla samo 1 dan, danes bi se naj prikazala pa je še ni. nos.test mi je pa tud negativno pokazo, tk da mislim da je logest kriv.
kleta kemija

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača