in zdj jih jemlem in mam že od prejšne srede (10 dni?) menstro, ubistvu izcedek no,. in kr noče nehat,. tko da,. nevem kva se dogaja

@smrketka@ napisal/-a:.aja za tisto, k je vprašala, če je kul da je pojedla dve tabletki. ti svetujem da prebereš navodila, k pr men piše da dveh tabletk ne smem pojest. tko da to je čist odvisn
matejčica napisal/-a:ubistvu še zmeri nimam konec menstruacije,to traja zdej že 10 dnia je kej narobe al je to posledica kontr. tabletk k sm jih s to menstruacijo začela jemat ..
čiz mi je čudn to in nevem kaj naj nardim...
matejčica napisal/-a:js nevem kaj nej naredim, sm že opisala svojo težavo par dni nazaj in sedaj je prišlo že do čisto rjavega izcedka??![]()
punkie_ napisal/-a:ello
ker vidim, da vas kar precej jemlje tabletke me zanima, če ste se kdaj vprašale, kakšne bi lahko bile morebitne posledice jemanjajs jih zdej jem leto in pol, nekaj časa nazaj sem bila operirana na ledvici in danes ko sem šla k nefrologinji na pregled, mi je močno priporočala, da neham jemat tabletke in začnem s kšno drugo metodo kontracepcije. v prvi vrsti seveda zaradi moje ledvice in težav, ki pridejo s tem zraven ... drugič pa zato, ker so tabletke že nasploh zelo nezdrave. nato je rekla stavek v smislu: čez trideset let boš pa ...
sedaj sem se zamislila. tega, da je vsakršna kontracepcija, ki posega v telo in podre ravnovesje v njem, nevarna in nezdrava, se zavedam. vendar kakšne so dejanske posledice? mar ne bomo imele otrok? krvavitev, ki jo imamo ob jemanju tabletk, ni prava menstruacija. kaj se vse v telesu sploh dogaja, se sploh zavedamo? je smiselno delat paniko okoli tega?![]()
seveda me je strah za zdravje. in sovražim seks s kondomom. diafragma, spermicidi, inekcije ... nič ni dovolj zanesljivo. ob pravilni uporabi so tabletke neki najbolšga kar obstaja sploh. naj si računam plodne dneve in potem cel mesec živim u strahu če sva s fantom kej zaplodila česar nočeva![]()
marsikdo bo rekel, naj abstiniramnajbolje ja. tako kot je rekla una ženska pri zamenjavi žena: predstavljaj si, da si lep, zavit bombonček. več kot seksaš, grši bonbonček postajaš. si res želiš, da se taka, odvita in porabljena, predaš v zakon z nekom, ki ga iskreno ljubiš?