Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Hehe, jaz sem se jih tudi rešilaaa! :P
Menstruacija je močnejša, ja ... pa tudi dalj časa traja.
Ostale stvari pa se izboljšujejo! Juhej! :D :jump:
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

in kaj zej boste sexale s kondomom? samo tako prašam, ker jaz tudi jemljem tabletke pa bi jih rada nehala ampak jih nočem ravn zarad tega, ker ne maram sexat s kondomom - enostavno ne zaupam kondomu....pa še telo ga ne prenese, kot da imam neko alergijo...
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

laram napisal/-a:Menstruacija je močnejša, ja ... pa tudi dalj časa traja.

Ja no, js jo mam že 7 dan! :eek: Pa nč ne zgleda da bi se kaj poslavljala. :D

LaBonita napisal/-a:in kaj zej boste sexale s kondomom? samo tako prašam, ker jaz tudi jemljem tabletke pa bi jih rada nehala ampak jih nočem ravn zarad tega, ker ne maram sexat s kondomom - enostavno ne zaupam kondomu....pa še telo ga ne prenese, kot da imam neko alergijo...

Ne, pri nama kondomni no go. :)
Kar zbrez. ;D
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

steLLcy napisal/-a:Ne, pri nama kondomni no go. :)
Kar zbrez. ;D

čist brez zaščite??? ne tega si pa jaz ne upam :(
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

a mogoče katera ve, a pri nas že obstaja kontracepcijska zaščita za fante? s tem mislim, da mu dajo inekcijo ki mu povzroči "neplodnost" za cca
3 mesece, potem pa mora it ponovno po inekcijo...veste kaj o tem?
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

LaBonita napisal/-a:a mogoče katera ve, a pri nas že obstaja kontracepcijska zaščita za fante? s tem mislim, da mu dajo inekcijo ki mu povzroči "neplodnost" za cca

U kristus, to bi si pa upala? (no, ne ti ... )

Veš kako je, imam fanta, ki je edini s katerim imam spolne odnose in enako si upam trditi zanj, oba sva bila na testiranju, nosečnost pa se mi zdi, da naju itak ne mara tko, da ... ni panike, nč se ti ne sekiraj. ;)

Bila je premišljena poteza, ki sva jo premlevala oba in mislim, da sva se pravilno odločila.
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

steLLcy napisal/-a:
LaBonita napisal/-a:a mogoče katera ve, a pri nas že obstaja kontracepcijska zaščita za fante? s tem mislim, da mu dajo inekcijo ki mu povzroči "neplodnost" za cca

Veš kako je, imam fanta, ki je edini s katerim imam spolne odnose in enako si upam trditi zanj, oba sva bila na testiranju, nosečnost pa se mi zdi, da naju itak ne mara tko, da ... ni panike, nč se ti ne sekiraj. ;)

Bila je premišljena poteza, ki sva jo premlevala oba in mislim, da sva se pravilno odločila.

ja pismo, saj jaz se zastrupljam s temi tabletkami že 4 leta in zdaj sem s svojim počutjem že čist v ku**u, tako da tud če bi se on 1 leto zastrupljal namesto mene ga ne bi pobralo zaradi tega...
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

LaBonita napisal/-a:ja pismo, saj jaz se zastrupljam s temi tabletkami že 4 leta in zdaj sem s svojim počutjem že čist v ku**u, tako da tud če bi se on 1 leto zastrupljal namesto mene ga ne bi pobralo zaradi tega...

Yea, girl power. Se popolnoma strinjam. :)

Ampak preden se podata v to (če se bosta) se posvetujta na veliko, ker men se tole ne sliš nič kaj všečno. :)
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

ja ja to itak... :P
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

steLLcy napisal/-a:

Ok, 23 let si stara pa kar ves, da vaju nosecnost ne mara? Na podlagi cesa pa? Ce so to ugotovili zdravniki, potem razumem, ampak kar tako slutiti, da vaju ne mara je pa malo tako...
Verjetno imata pogoje, da bi ob morebitni nosecnosti vseeno sfurala, ker drugace si ne predstavljam, zakaj bi se par odpovedal celotni zasciti.
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

vprašanje

tiste kiste prekinile s jemanjem tabletk, a ste o tem prej obvestile svojega ginekologa...ker jaz imam zdaj menstruacijo, pa mislim nehat jemat, ker se zadnje cajte res res slabo počutim...z ginekologom pa se nisem posvetovala...saj mi je itak reku, da lahko neprekinjeno jemljem od 6 do 8 let, in za njega je bila stvar zaključena...
nevika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nevika »

men so pa diane35 totalno uničile kožo.je res,da sem imela čisto kožo brez mozoljev,ampak moja koža od takrat naprej reagira na vsako situacijo.ni važno a me je sram ali se samo sklonim dol ali sem živčna postanem rdeča.ampak ne ''lepo'' rdeča lička ampak flekasta in to zna bit prav moteče za druge,ker si mislijo no kaj je pa s to punco,da je tok flekasta in pol te vsi tko mal čudno gledajo,ker je to prav grdo za pogledat.sem jih nehala jemat pred 6 mesci ampak s kožo je še zmeraj isto.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

steLLcy napisal/-a:... - drugače pa se res veliko veliko bolje počutim. In psihično in fizično. Matr js sm bla res kr neki žalostna, vedno bolj lena in imela sem strašne glavobole ... pa še je stvari. In res se mi zdi (čeprav se mi zaradi tega vsi smejijo), da se mi je poslabšu vid. Dobr, vem, da se sliši nemogoče in smešno, ampak js sm skor sigurna, da je zarad tega. :D

tell me about it :roll: in kak dolgo si zdaj brez? jaz sem komaj 9 dni brez...bomo vidli kako bo :) ampak to, da jih dejansko nehas jemat je ze Amerika :D Glede vida ti pa verjamem - mozno je. Lahko pa da je tudi od PCja LOL :D

Laram, you go girl :D a ti tudi brez? No, vsekakor smo se prav odlocle, punce! To je ena sama k**** kemija :evil:

LaBonita napisal/-a:vprašanje
tiste kiste prekinile s jemanjem tabletk, a ste o tem prej obvestile svojega ginekologa...

ne, z njo se nisem posvetovala, ker kadarkoli sem omenla, da imam tezave so mi zatrdili, da to ni od tabletk...ja, seveda, jaz sem pa miss Slovenie :roll:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

:eek: jest sm tut zdej 6 dni brez.. mislm v tork bi mogla naprej logest jest.. pa ne bom več teh tabletk nikol jedla.. rekla sm , da poskusim s kkšnimi drugimi, če ne pa pč kondom.. ne morem več tko.. :x
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

LaBonita napisal/-a:vprašanje
tiste kiste prekinile s jemanjem tabletk, a ste o tem prej obvestile svojega ginekologa...

js se tudi nisem posvetovala, bla sem pa v ambulanti zarad neke druge stvari pa sem ji omenla, da sem par dni nazaj pustla vse skup. ful je neki zatežila, bla bla bla, ni zdravo, da se ne morem kar sama odločat, bla bla bla.. :roll: je ona js? ne bi rekla. kaj boš jedu tabletke, če ti ne ustrezajo :roll: no ja, sicer pa ni bla moja osebna ginekologinja, mogoče bi ona drugače odreagirala.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Zaklenjeno