Menstruacija je močnejša, ja ... pa tudi dalj časa traja.
Ostale stvari pa se izboljšujejo! Juhej!

laram napisal/-a:Menstruacija je močnejša, ja ... pa tudi dalj časa traja.
LaBonita napisal/-a:in kaj zej boste sexale s kondomom? samo tako prašam, ker jaz tudi jemljem tabletke pa bi jih rada nehala ampak jih nočem ravn zarad tega, ker ne maram sexat s kondomom - enostavno ne zaupam kondomu....pa še telo ga ne prenese, kot da imam neko alergijo...
LaBonita napisal/-a:a mogoče katera ve, a pri nas že obstaja kontracepcijska zaščita za fante? s tem mislim, da mu dajo inekcijo ki mu povzroči "neplodnost" za cca
3 mesece, potem pa mora it ponovno po inekcijo...veste kaj o tem?
steLLcy napisal/-a:LaBonita napisal/-a:a mogoče katera ve, a pri nas že obstaja kontracepcijska zaščita za fante? s tem mislim, da mu dajo inekcijo ki mu povzroči "neplodnost" za cca
U kristus, to bi si pa upala? (no, ne ti ... )
Veš kako je, imam fanta, ki je edini s katerim imam spolne odnose in enako si upam trditi zanj, oba sva bila na testiranju, nosečnost pa se mi zdi, da naju itak ne mara tko, da ... ni panike, nč se ti ne sekiraj.
Bila je premišljena poteza, ki sva jo premlevala oba in mislim, da sva se pravilno odločila.
LaBonita napisal/-a:ja pismo, saj jaz se zastrupljam s temi tabletkami že 4 leta in zdaj sem s svojim počutjem že čist v ku**u, tako da tud če bi se on 1 leto zastrupljal namesto mene ga ne bi pobralo zaradi tega...
steLLcy napisal/-a:LaBonita napisal/-a:a mogoče katera ve, a pri nas že obstaja kontracepcijska zaščita za fante? s tem mislim, da mu dajo inekcijo ki mu povzroči "neplodnost" za cca
U kristus, to bi si pa upala? (no, ne ti ... )
Veš kako je, imam fanta, ki je edini s katerim imam spolne odnose in enako si upam trditi zanj, oba sva bila na testiranju, nosečnost pa se mi zdi, da naju itak ne mara tko, da ... ni panike, nč se ti ne sekiraj.
Bila je premišljena poteza, ki sva jo premlevala oba in mislim, da sva se pravilno odločila.
steLLcy napisal/-a:... - drugače pa se res veliko veliko bolje počutim. In psihično in fizično. Matr js sm bla res kr neki žalostna, vedno bolj lena in imela sem strašne glavobole ... pa še je stvari. In res se mi zdi (čeprav se mi zaradi tega vsi smejijo), da se mi je poslabšu vid. Dobr, vem, da se sliši nemogoče in smešno, ampak js sm skor sigurna, da je zarad tega.![]()
LaBonita napisal/-a:vprašanje
tiste kiste prekinile s jemanjem tabletk, a ste o tem prej obvestile svojega ginekologa...
LaBonita napisal/-a:vprašanje
tiste kiste prekinile s jemanjem tabletk, a ste o tem prej obvestile svojega ginekologa...