Riganje, prdenje
Zame je to nekulturno počet pred komerkoli ne samo pred punco. Tako kot vsi ostali si tudi punca zasluži kulturno obnašanje fanta.
Sicer ne vem, mogoče kateri tega ne morejo zadržat, mogoče ima kdo resne probleme s tem. Lahko rečem, da moj tega ne počne pred mano in jaz ne pred njim. Dvomim, da bi bila skupaj s fantom, ki bi to počel, ker mene to resno moti.
Sicer ne vem, mogoče kateri tega ne morejo zadržat, mogoče ima kdo resne probleme s tem. Lahko rečem, da moj tega ne počne pred mano in jaz ne pred njim. Dvomim, da bi bila skupaj s fantom, ki bi to počel, ker mene to resno moti.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^Ampak sej to so normalne telesne funkcije? Dejansko je zadrževanje lahko nevarno.
Seveda v to ni vključeno neko živalsko in na silo riganje..
Kaj pa, ko bosta skupaj zaživela? Se bosta skrivala po kopalnicah en pred drugim, ko bo koga "prijelo"?
Se mi zdi, da se da vse skupaj na hecn način spreobrnit situacijo, pač se mal nasmejiš, ko se zgodi, ne pa da se celo dramo iz tega dela.
Kaj pa, ko bosta skupaj zaživela? Se bosta skrivala po kopalnicah en pred drugim, ko bo koga "prijelo"?
Se mi zdi, da se da vse skupaj na hecn način spreobrnit situacijo, pač se mal nasmejiš, ko se zgodi, ne pa da se celo dramo iz tega dela.
-
- Cosmopsiho
Mi ni mar če rigne, prdne al kakrkoli..Takih zadržkov pred mano ni treba met, saj včasih že za hec rečem "o fuj ogabno" al kakorkoli, če res izpusti enormne količine plina
ampak zadnje, kar bi hotla je pa, da se fant pred mano počut nelagodno in zadržuje tist bogi prdec in da ga je potem sram..Sem pa v taki situaciji včasih jaz, ko mi je neprijetno kaj tazga počet pred njem, zato izjmeno izjemno redko, včasih mu za hec rečem " prdnt me
" pa reče, ja deeeej ane
baje ga ne moti no.

It was forever..but it didnt last long..
purple_rain napisal/-a:^^Ampak sej to so normalne telesne funkcije? Dejansko je zadrževanje lahko nevarno.
Res je, normalne funkcije, a če se da to storit nekje na samem zakaj bi to počel v javnosti? Tdu pr nas v službi se ne prdi in ne riga. Drugo je, če ima kdo probleme zaradi tega. Midva jih pač nimava. Rigam skorajda ne. S prdenjem tudi nimam kakšnega navala, če pa že je potrebo grem na WC. Če zadržim, nimam niti najmanjših posledic zaradi tega. Pač mene to moti, kaj hočem. Ena se obremenjuje, če ni naličena, jaz se pa s prdenjem. Vsak ima ene hibe in predsodke. Živiva pa vsaj polovico časa že skupaj.
Tud pri nama je to normalno, vsakdanje, brez zadržkov. Sva se "sprostila" že kmalu po začetku najine zveze. Sicer se malo zgražava en nad drugim le, kadar kdo res ornk rigne al pa prdne, ampak ne v smislu, da bi blo zarad tega treba bit koga sram al pa mu nerodno. Ampak, roko na srce, če je ornk, je pa res malce ogabno. No, ampak se pri tem izmenjujeva, tak da je najino razmerje v ravnotežju 

mateja79 napisal/-a:Zame je to nekulturno počet pred komerkoli ne samo pred punco. Tako kot vsi ostali si tudi punca zasluži kulturno obnašanje fanta.
A potem tudi hodita na veliko potrebo ko enega ni doma?Ker tam tudi smrdi in je ogabno.Ne vem meni se to zdi noro
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
Ha ha ha kok sm se nasmejala
Joj punce pa to je vse normalno, halooo
....mene to ne moti...mislim a vsakič ko prdne mora laufat na WC...
...zdej pa ne verjamem da pride v kuhinjo in zraven hrane prdne
To so normalne telesne funkcije, in če prdiš pomeni da je vse v redu s tabo!
Joj face ste... 

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."