Riganje, prdenje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

Vas take stvari pri fantu motijo?

da
174
60%
ne
114
40%

Skupaj glasov: 288

mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Zame je to nekulturno počet pred komerkoli ne samo pred punco. Tako kot vsi ostali si tudi punca zasluži kulturno obnašanje fanta.
Sicer ne vem, mogoče kateri tega ne morejo zadržat, mogoče ima kdo resne probleme s tem. Lahko rečem, da moj tega ne počne pred mano in jaz ne pred njim. Dvomim, da bi bila skupaj s fantom, ki bi to počel, ker mene to resno moti.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^Ampak sej to so normalne telesne funkcije? Dejansko je zadrževanje lahko nevarno.
Seveda v to ni vključeno neko živalsko in na silo riganje..
Kaj pa, ko bosta skupaj zaživela? Se bosta skrivala po kopalnicah en pred drugim, ko bo koga "prijelo"?

Se mi zdi, da se da vse skupaj na hecn način spreobrnit situacijo, pač se mal nasmejiš, ko se zgodi, ne pa da se celo dramo iz tega dela.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Mi ni mar če rigne, prdne al kakrkoli..Takih zadržkov pred mano ni treba met, saj včasih že za hec rečem "o fuj ogabno" al kakorkoli, če res izpusti enormne količine plina :D ampak zadnje, kar bi hotla je pa, da se fant pred mano počut nelagodno in zadržuje tist bogi prdec in da ga je potem sram..Sem pa v taki situaciji včasih jaz, ko mi je neprijetno kaj tazga počet pred njem, zato izjmeno izjemno redko, včasih mu za hec rečem " prdnt me :oops: " pa reče, ja deeeej ane :D baje ga ne moti no.
It was forever..but it didnt last long..
mateja79
Debatorica
Debatorica

purple_rain napisal/-a:^^Ampak sej to so normalne telesne funkcije? Dejansko je zadrževanje lahko nevarno.
Seveda v to ni vključeno neko živalsko in na silo riganje..
Kaj pa, ko bosta skupaj zaživela? Se bosta skrivala po kopalnicah en pred drugim, ko bo koga "prijelo"?

Se mi zdi, da se da vse skupaj na hecn način spreobrnit situacijo, pač se mal nasmejiš, ko se zgodi, ne pa da se celo dramo iz tega dela.

Res je, normalne funkcije, a če se da to storit nekje na samem zakaj bi to počel v javnosti? Tdu pr nas v službi se ne prdi in ne riga. Drugo je, če ima kdo probleme zaradi tega. Midva jih pač nimava. Rigam skorajda ne. S prdenjem tudi nimam kakšnega navala, če pa že je potrebo grem na WC. Če zadržim, nimam niti najmanjših posledic zaradi tega. Pač mene to moti, kaj hočem. Ena se obremenjuje, če ni naličena, jaz se pa s prdenjem. Vsak ima ene hibe in predsodke. Živiva pa vsaj polovico časa že skupaj.
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

Po 5 letih zveze sem jaz in on navajena na takšne stvari drug drugega :)
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lunek »

Tud pri nama je to normalno, vsakdanje, brez zadržkov. Sva se "sprostila" že kmalu po začetku najine zveze. Sicer se malo zgražava en nad drugim le, kadar kdo res ornk rigne al pa prdne, ampak ne v smislu, da bi blo zarad tega treba bit koga sram al pa mu nerodno. Ampak, roko na srce, če je ornk, je pa res malce ogabno. No, ampak se pri tem izmenjujeva, tak da je najino razmerje v ravnotežju :D
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Moj tega ne počne pred mano in ne jaz pred njim. Me ne bi motilo, če bi on kdaj to naredil, sama pa pomoje nikoli ne bom, ker me bo 'sram' oz. mi ne bo prijetno, tudi če boma še ne vem koliko let skupaj.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
pupi1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pupi1 »

mateja79 napisal/-a:Zame je to nekulturno počet pred komerkoli ne samo pred punco. Tako kot vsi ostali si tudi punca zasluži kulturno obnašanje fanta.
Sicer ne vem, mogoče kateri tega ne morejo zadržat, mogoče ima kdo resne probleme s tem. Lahko rečem, da moj tega ne počne pred mano in jaz ne pred njim. Dvomim, da bi bila skupaj s fantom, ki bi to počel, ker mene to resno moti.

A potem tudi hodita na veliko potrebo ko enega ni doma?Ker tam tudi smrdi in je ogabno.Ne vem meni se to zdi noro
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
mateja79
Debatorica
Debatorica

pupi1 napisal/-a:A potem tudi hodita na veliko potrebo ko enega ni doma?Ker tam tudi smrdi in je ogabno.Ne vem meni se to zdi noro

Veliko potrebo opravljava na wcju, tako tudi prdiva tam. Poleg tega je na wcju ventilator. Kakor je tebi to noro, je meni noro, da nekdo prdi v kuhinji zraven hrane.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Ja mene to moti. Sploh pa prdenje, zato tega ne počnem v javnosti. Enako pričakujem tudi od drugih.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Ha ha ha kok sm se nasmejala :rofl: Joj punce pa to je vse normalno, halooo :D ....mene to ne moti...mislim a vsakič ko prdne mora laufat na WC... :rofl: ...zdej pa ne verjamem da pride v kuhinjo in zraven hrane prdne :stupid: To so normalne telesne funkcije, in če prdiš pomeni da je vse v redu s tabo! :D Joj face ste... :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
pupi1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pupi1 »

En prdec je za deset zdravnikov! vsaj tako pravijo hehehe.Zato prdajte ko vam bo!!! :wink:
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Ha ha ha :respekt:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Sej razumem da nekateri še ne živite s svojimi parnerji. Samo ne predstavljam si, da bi vsakič ko bi naju kaj prijelo, laufala ven iz dnevne sobe na WC, zato da ne bo O fuuuuj.
Grow up.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Se strinjam!

Včasih te prav razganja in te ornk napihuje kar nekaj časa skupaj in pol mnde ne boš vsako minuto teku na wc :D
Odgovori