Kako to vpliva na vas? Se vam gnusi, se vam resnično gravža ali je to nekaj samoumevnega ... Se mu morda pridružite in rigata skupaj?

Zanimajo me odzivi punc, na taka fantovska obnašanja

kr.ena napisal/-a:Se zgodi vsakemu. Saj vsi to počnemo, ne? Edino kar nisem nikoli razumela pri fantih je skupinsko izživljanje, kdo bolj naglas prdne ali bolj nagravžno rigne...ampak to po mojih izkušnjah mine, ko fantki zrastejo...nekateri žal nikoli...
Mark napisal/-a:Samo mam enega kolega, ko to dela pred punco, prdi pa riha ful..
sAdie napisal/-a:mam prjatlco, ne kr dve sta...ko to vedno delatatak, da sem ze navajena vsega hudega...
![]()
![]()
prijetno mi lih ni, navdusena pa tui nisem no
CommandykA napisal/-a:eh mene to ne moti ce sma recimo sama z mojim...ce mors pac mors...motlo bi me pa recimo da bi bla v druzbi al pa pac kje med folkom...ampak hvala bogu ma tolko olike in kulture da mu to niti na pamet ne pride...pa pri meni je ze podzavestno recimo da nikol nebom prdela te ko sem med folkom...lol kera tema .. zdaj ko sem post napisala sem se sele zacela smejat..damn
![]()
![]()
Mark napisal/-a:Ja, vem ja... Samo glej, ko smo sami ni problema...Samo finta pa mi je, da še zanalašč malo pritisneš pa se ful glasno sprdneš.