Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

A mi loh kšna pove, kašne vaje je treba delat, da se ti pozna "črta" na zunanji strani stegen oz da maš pač izraženo mišico al kako nej to napišem :P

Na mečih se mi to lepo vid, na stegnih pa ne... Hodm na fitnes, laufam, sm na kolesu, dili, kokarkol, zmer neki. Sam me zanima, če so kšne bl specifične vaje za to.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Ojoj Aloha to je ena stvar k je mene včasih tkoo motila na men :) no zdej mi je pa ratal vešč. No men se ta črta pozna od 5. razreda OŠ. (9 let treniranja smuačnja). No najbolj ti jo lah nardi fitnes; počep s štango na ramenih, na vsako stran saj 5 kg (danes sem jest delala 4 x 12 ponovitev, ti pa dlei kukr ti paše, ampak saj 3), izpadni korak, potisk z nogami, izteg kolena, ... drgač pa ja tek ti od teh kardio aktivnosti najbolj ``nabije ´´ noge. Pa smučanje.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Men pa to čist hudo zgleda... Sm mela k sm bla mlajša pa se aktiuno ukvarjala s športom, zdej pa ni-ni več...

Na fitnesu delam izpadni korak s par kilam u rokah, potisk, izteg, upogib pa še šter duge vaje, 40 min orbitreka, pa laufam tut po novem (zuni, ne u fitnesu), bordam itak (sam tega je premau, da bi biu še tle kšn učink), polet pa spet druge stvari. Js upam, da bo šlo kej u to smer, kr js bi črto melaaaaa :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sej bo :) sam počas gre to... jest pa hočem trd, raven trebuh ampak to bo se dooooolg preden bom kej tazga mela.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

polly-polly napisal/-a:Sej bo :) sam počas gre to... jest pa hočem trd, raven trebuh ampak to bo se dooooolg preden bom kej tazga mela.

Uf,nič bat :D Nisi edina! Mene še čaka grozno dolga pol do ravnega trebuha itd :cry:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ ah sej se ne bojim :) so pa to moje sanje :D :D
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

en čas sm ful hodla na fitnes, pa mi je ful pomagalo. pridobla sm si kar mišic pa to, sam sn nehala potem - še zdaj mi je žal

drgač pa smo delali vaje za trebuh, predvsem za trebuh, roke, noge, mišice

v glavnem fse delaš - med najbolj pomembnimi pa so seveda vaje za rit :D

pa še ful dobro glasbo poslušaš
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

barbi napisal/-a:en čas sm ful hodla na fitnes, pa mi je ful pomagalo. pridobla sm si kar mišic pa to, sam sn nehala potem - še zdaj mi je žal

drgač pa smo delali vaje za trebuh, predvsem za trebuh, roke, noge, mišice

v glavnem fse delaš - med najbolj pomembnimi pa so seveda vaje za rit :D

pa še ful dobro glasbo poslušaš

ti verjetno govoris o aerobiki, ne fitnesu. :) Se strinjam z muzko.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Aloha;

Če hočeš met mišice na nogah (črto :P ) se ukvarjaj s tekom. Največ stegenjskih mišic dobiš s šprintom (ker lahek tek v bistvu bolj kuri maščobo, šprint pa dodela mišice).

Jaz sem dolgo trenirala atletiko in nekaj časa rokomet. Res da je noge zgledajo tako kot je treba, aampak so pa sklepi fuč. :(
Zadnjič spremenil fun, dne 09. Jun. 2009 17:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

A zdej nej pa še šprintam al kaj?! Cjaoooo. Js tečem sredne hit, isti tempo od začetka do konca, pospeškou oz šprinta pa umes pr men ni. Mislm, da bom js kr lepo še naprej tekla tko kt zdej, hodila na fitnes, pa ostalo, če bo kdaj črta bo, če pa ne, pa jebiga, tut brez nje bomo prežvel :wink:
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aloha sej bo. Drgač je pa fitnes bolši od teka - vaje za noge. Samo potpežljivost pa bo. Jest osebno k grem tečt, ful rada ksn špirnt vmes nardim, tko, da se mau tempo spremeni.
Uporabniški avatar
Red Nupy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Red Nupy »

Za "črto" na stegenskih mišicah priporočam BODYSTEP, BODYPUMP, kjer je veliko počepov, poskokov,...pri stepu delajo cele noge, pr pumpu pa je velik počepov, pri katerih imaš še "breme" na ramenih, tako, da se posledično učinek na nogah še poveča. :P
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Na-a, nism js za razne pump, step, aerobike in podobno... Rada delam sama zase, tko kt men sede pa takt k men sede. Sej mislm, da se mi bo čez cajt kej poznal, sam pr men gre, iz neznanga men razloga, use bl počas. Mam pa probleme s koleni, tko da kej blazno skakala ne bi, sploh pa z dodatno obremenitvijo. Tnx anyway.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Bodypump je biu men res čist preveč na izi. To se še zadihaš ne, kaj, da bi ksn muskelfiber al pa kej podobnga mela. Sicer je zanimiva vadba, samo ni bla dost. Aloha probi tole: poskoki iz počepa, pa v vsako roko primi ročno utež 2 kg. (ni lih za kolena dobr, za stegna je pa :zustimm: ).
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, tole bi šlo, če neb mela sfukanih kolen... Že k na fitnesu stegujm, mi u desnem kolenu ful poka in mi pol kr slabo rata, če se preveč osredotočm na to :? To so neki stari grehi še z bordanja, pa še zanč sm po tleh odletela :D in me zdej pr laufanju oba kolena prou lepo bolita. Cjooo. Bo treba mau počakat, da se mau pocajta (čeprou čis dobr nau nkol več), pa pol probat, kokr pač gre. Tnx za vaje.
Odgovori