-da je dečk začel hodit na fuzbal in da si je kupu šuhe, ob katerih bo od groze pomrl pol telovadnice.
-da ne delajo več mojega starega šampona (al so pa sam zamenjal pakungo) in sem kr mal žalostna. In s čim naj si zdaj umivam lase??
DonCarleone napisal/-a:Ne morem si predstavljat, da bi tam živela" jebote, kot da se bo preselila v Černobil, ali kaj temu podobnega.
saj se drugače ne delam norca iz vere in vernikov, ampak a ne bi bilo fino imeti svoje cerkve. En me že ima za Marijo, sicer je star kot mati zemlja in komaj hodi okoli, pa dobro
,
saj ne, da se oglašajo takšne, katerih froci faksa nimajo (so bili partiji pomembnejši) in jih podpirajo oni sami/njihovi partnerji...takšni bodo drugim pamet solili ja... očitno najboljše, da se (po njihovem mnenju) zdaj ko imam diplomo zasidram doma na kavč, jamram nad situacijo, dokler ne dobim šihta in se smilim sama sebi,

res je bogo. pč ok kot tako, ajd je ok. sam se NIČ ne dogaja, folk je presran pa nesramn (ja. mislim d si upam posploševat) - v primeravi z ljudmi v Mb. mrtvo mrtvo mesto. men je groza. Nwm no sicer je pa tt čist odvisn od tega kake prioritete maš postavlene, oz želje v povezavi z mestom v katerem živiš. men osebno je malo mesto, kjer nč ne dogaja in folk zna sam šimfat, užas od užasa. tt mb ni neki wow, je pa opazna sprememba. MOJE MNENJE! res res nimam rada Celja

Dejstvo, da mi ni treba živet tam, ga pa naredi čisto simpatičnega, ker je ta zaspanost včasih čisto prijetna, kadar se rabim umaknit od svojega vsakodnevnega življenja. No, vsaj ko sem še živela dovolj blizu