DonCarleone napisal/-a:Ne morem si predstavljat, da bi tam živela" jebote, kot da se bo preselila v Černobil, ali kaj temu podobnega.
Kaj jebote .... a zdaj moram tebe, random forumaša vprašati, če lahko podam mnenje o všečnosti enega mesta? Kaj a tebi so pa vsa mesta kamorkoli prideš všeč in si oh in sploh navdušen nad njimi? Mislim, v kakšne se eni vtikate... ko sploh nima smisla ne vpliva na vas, svašta.
Priznam, da:
-sva danes šli s sestro na en daljši sprehod in se obe v nulo prestrašili, ko so psu kar naenkrat za nekaj s odpovedale zadnje tačke in ga je kar vrglo na tla. Res WTF. Itak sem ga do konca nesla, zdaj je sicer čisto ok in spet laufa okrog, ampak joj no... spomin na psičkine zadnje dni je s tem spet oživel in sem bila zaradi tega še bolj prestrašena

,
-me je v (I kid you not) nabiralniku čakala svetinjica s posvetilom iz Međugorja od mojega vernika

saj se drugače ne delam norca iz vere in vernikov, ampak a ne bi bilo fino imeti svoje cerkve. En me že ima za Marijo, sicer je star kot mati zemlja in komaj hodi okoli, pa dobro

,
-mi gre res na k.... , da je en random, že v osnovi šimfarski folk (beri dve babnici) nekaj pameten in govori v smislu zakaj pa še hodiš na faks? Kako dolgo pa misliš študirati? Glej, koliko si že stara!Jim je tokrat mami zaprla lapice, da dokler me podpira ona in nihče drug, bom študirala, ko pa me bodo one pa se lahko oglašajo

saj ne, da se oglašajo takšne, katerih froci faksa nimajo (so bili partiji pomembnejši) in jih podpirajo oni sami/njihovi partnerji...takšni bodo drugim pamet solili ja... očitno najboljše, da se (po njihovem mnenju) zdaj ko imam diplomo zasidram doma na kavč, jamram nad situacijo, dokler ne dobim šihta in se smilim sama sebi,
-sem super vesela, da sem našla stripe iz otroških let in to na podstrešju. Cele! Sem jih šla nekaj prebrat in so še vedno smešni

The world is as you are.