*purple* napisal/-a:bouhica, zakaj naj shujša?a če bo shujašla jih boš kej rajš poslušala?
kakšna je je njena stvar in očitno je folku všeč.nevem pa zakaj bi zarad tega letela iz skupine, to se mi zdi skrajna diskriminacija.in toliko o tem še, če špela gre, atomiki propadejo

Zakaj naj shujsa? Hm... Ce ze gre tko na roko drugim, da se tako oblaci (se pravi neprimerno njeni postavi), nej pa se shujsa a ne, da zadovolji se druge okuse

Jah je nekak njena stvar, sam pac tole ni zanjo. Ne vem ce je komu sploh usec tkole natlacena v tele cotke s svojo postavo. Vsaj do zdej ni nikjer nobeden pohvalu tehle slikc v Novi. Ne, poslusala jih kljub temu da shujsa, ne bom, mi pa apetit jemle totalno

Nekak ne morm prodajalkam narocit, da predhodno zalimajo strani v revijah, kjer je ona. Glede letenja iz skupine, sem se pa hecala
Dančy napisal/-a:Ne morem mimo tele tvoje (bouhica) grozne izjave...ampak a je kje direktiva, da morajo biti vse medijsko izpostavljene ženske, suhe? In ja zakaj bi bila suha, očitno se Špela ne obremenjuje tok z svojo kilažo, kokr se ti z njeno...wtf...naj ženska živi kokr ji paše...če ti pa pač ni všeč, se pa obrni stran, zamiži...in bo zadeva rešena.
Oh... vedno se kle najde folk k se more spotaknt a ne

Ne, nisem napisala, da bi Spela morala bit suha (ce bi malo bolj pozorno prebrala moje poste, bi dojela, da me moti njeno neprimerno oblacenje njeni postavi! Pa tud to, da je bil moj zadnji post poln sarkazma

). Ampak za tele cotke, ki jih nosi, bi pa morala ja. A mislis da se ne obremenjuje s kilazo? Po njenih izjavah se mi ne zdi, da se ne bi...
Drgac pa ja, k se privat zrihta, mi je cist usec in luskana, pr Atomikih je pa res podn od podna!