Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

bouhica napisal/-a:
me2you napisal/-a:jooooj,kok ste kritične..upam,da ste tudi do sebe vsaj 10% tolk :D pa a je kdo pomisli,da mogoče to MORA nosit??Direktiva nadrejenih? :? ni ne? dajmo malo tudi z drugega zornega kota stvari pogledat :wink:

Dobr bi tud blo, ce bi ji kdo dal direktivo, naj shujsa, drgac bo letela iz skupine :twisted:

Ne morem mimo tele tvoje (bouhica) grozne izjave...ampak a je kje direktiva, da morajo biti vse medijsko izpostavljene ženske, suhe? In ja zakaj bi bila suha, očitno se Špela ne obremenjuje tok z svojo kilažo, kokr se ti z njeno...wtf...naj ženska živi kokr ji paše...če ti pa pač ni všeč, se pa obrni stran, zamiži...in bo zadeva rešena. :roll:
Zadnjič spremenil Dančy, dne 15. Okt. 2007 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Misli pozitivno....
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja briljantna ravno ne zgleda, vseeno pa nima kaj, ker so pač taka skupina in verjetno fol vseeno rajš mal več šunkic pogleda, kot pa če bi bla zadekana do vratu.vseeno pa ni nevemkolk debela, kot nekatere pravijo in tole s hujšanjem, da bi ustrezala drugim, pa tud ne podpiram, ker se mi ne zdi na mestu.
ja od tomija nohti mi ap res niso všeč, jebat ga, nekak ne pašejo nalakirani nohti na tipu, kot seveda verjetno na špeli korzeti tudi ne.ampak takle pač mamo :) jst še vedno pšoslušam sidharto, neglede al bi mel tomi roza anlakirane nohte in me take stvari niti ne brigajo, niti se ne obremenjujem z njimi :)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Sori ampak tale atomik harmonik imidž porejeni Špeli popolnoma nič ne paše
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

*purple* napisal/-a:bouhica, zakaj naj shujša?a če bo shujašla jih boš kej rajš poslušala?
kakšna je je njena stvar in očitno je folku všeč.nevem pa zakaj bi zarad tega letela iz skupine, to se mi zdi skrajna diskriminacija.in toliko o tem še, če špela gre, atomiki propadejo :wink:

Zakaj naj shujsa? Hm... Ce ze gre tko na roko drugim, da se tako oblaci (se pravi neprimerno njeni postavi), nej pa se shujsa a ne, da zadovolji se druge okuse :D Jah je nekak njena stvar, sam pac tole ni zanjo. Ne vem ce je komu sploh usec tkole natlacena v tele cotke s svojo postavo. Vsaj do zdej ni nikjer nobeden pohvalu tehle slikc v Novi. Ne, poslusala jih kljub temu da shujsa, ne bom, mi pa apetit jemle totalno :twisted: Nekak ne morm prodajalkam narocit, da predhodno zalimajo strani v revijah, kjer je ona. Glede letenja iz skupine, sem se pa hecala :wink:

Dančy napisal/-a:Ne morem mimo tele tvoje (bouhica) grozne izjave...ampak a je kje direktiva, da morajo biti vse medijsko izpostavljene ženske, suhe? In ja zakaj bi bila suha, očitno se Špela ne obremenjuje tok z svojo kilažo, kokr se ti z njeno...wtf...naj ženska živi kokr ji paše...če ti pa pač ni všeč, se pa obrni stran, zamiži...in bo zadeva rešena.

Oh... vedno se kle najde folk k se more spotaknt a ne :D Ne, nisem napisala, da bi Spela morala bit suha (ce bi malo bolj pozorno prebrala moje poste, bi dojela, da me moti njeno neprimerno oblacenje njeni postavi! Pa tud to, da je bil moj zadnji post poln sarkazma :twisted: ). Ampak za tele cotke, ki jih nosi, bi pa morala ja. A mislis da se ne obremenjuje s kilazo? Po njenih izjavah se mi ne zdi, da se ne bi...

Drgac pa ja, k se privat zrihta, mi je cist usec in luskana, pr Atomikih je pa res podn od podna!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nikjer nisi nakazala,da bi bli stavki sarkastični.Nekako ne moreš izbrat iz navadnega stavka, da je sarkastičen.

torej, tebe zdaj en motijo kilogrami, ampak oblačenje ali kako?
jst ji dam karprov da je taka kot je.nevem kaj bi blo narobe z njo, tudi debela ni nevemkaj.meni se zdi popolnoma normalne zdrave postave.Poleg tega je pa tud športnica.parkrat an tedn ej zihr na fitnesu in ne boste verjeli, tudi zares telovadi.
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

A dejte, kdo pa posluša Atomik Harmonik zarad dobre glasbe, drugje je point :wink: :wink: :wink:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

barby* napisal/-a:A dejte, kdo pa posluša Atomik Harmonik zarad dobre glasbe, drugje je point :wink: :wink: :wink:

če bi vprašala, kdo posluša AH zarat glasbe, bi ti rekla da JAZ. če pa je glasba dobra oz kvalitetna, se ne mislim kregat. že stokrat povedano, odvisno od okusa. če mi katera zvrst, ali skupina ni všeč, še ne pomeni, da nimajo dobre glasbe.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

BaUcYkA napisal/-a:
barby* napisal/-a:A dejte, kdo pa posluša Atomik Harmonik zarad dobre glasbe, drugje je point :wink: :wink: :wink:

če bi vprašala, kdo posluša AH zarat glasbe, bi ti rekla da JAZ. če pa je glasba dobra oz kvalitetna, se ne mislim kregat. že stokrat povedano, odvisno od okusa. če mi katera zvrst, ali skupina ni všeč, še ne pomeni, da nimajo dobre glasbe.

se strinjam.jst jih tud poslušam, enostavno zato, ker mi je bolj všeč goveja turbo muska, kot pa slovenska jodlanja od groharc, žan in podobnih.poleg tega pa kjerkoli sem bila in so zavrteli kakšen tak komad, so vsi vriskali in peli.
dobra glasba ali ne, to je pa od vsakega odvisno kaj si misli.in če bi bli atomiki v sloveniji slaba glasba, se jih sigurno nebi toliko poslušalo kot se jih :wink:
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Direkt za Peterletovo kampanjo. Če bo zmagu, to bo veselo :D :cry:

Pa una Used se na banano pa Muca od reynlodsove... hahahhah živela slovenija.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

*purple* napisal/-a:nikjer nisi nakazala,da bi bli stavki sarkastični.Nekako ne moreš izbrat iz navadnega stavka, da je sarkastičen.

jst ji dam karprov da je taka kot je.nevem kaj bi blo narobe z njo, tudi debela ni nevemkaj.meni se zdi popolnoma normalne zdrave postave.Poleg tega je pa tud športnica.parkrat an tedn ej zihr na fitnesu in ne boste verjeli, tudi zares telovadi.

Mislim da je tale twisted dost zgovorn, da je misleno kot sarkazem:
Dobr bi tud blo, ce bi ji kdo dal direktivo, naj shujsa, drgac bo letela iz skupine :twisted:
:wink:

Itaq da me ne motijo kilogrami, ker tok okrogla pa spet ni. Vsakmu pase svoje a ne, sam je pa potrebno potem oblacila prilagajat postavi. Tko da ja, oblacenje me moti, ampak sam v skupini. Da je suha ne moremo rect, ma pac barocno postavo.

Kakor koli no... :cool:
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

80% ostalih pa ne. sej muska je kul, besedila so hecna sam večina je v kombinaciji z videzom :schaf:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bouhica napisal/-a:
*purple* napisal/-a:nikjer nisi nakazala,da bi bli stavki sarkastični.Nekako ne moreš izbrat iz navadnega stavka, da je sarkastičen.

Mislim da je tale twisted dost zgovorn, da je misleno kot sarkazem:
:wink:

Itaq da me ne motijo kilogrami, ker tok okrogla pa spet ni. Vsakmu pase svoje a ne, sam je pa potrebno potem oblacila prilagajat postavi. Tko da ja, oblacenje me moti, ampak sam v skupini. Da je suha ne moremo rect, ma pac barocno postavo.

Kakor koli no... :cool:

no ja, kakorkoli vzameš :D vzamem nazaj če sem preveč burno odreagirala, samo mislim pa vseeno enako.
treba je pač nekak razumet, da so oni taka skupina, kjer ona more nosit take obleke.jebat ga, enim ni všeč, drugim je, vsekakor je pa ni za proglašat da je nevemkaj debela, ker ni.men je zato ona všeč, ker pač nio podlegla shiranemu modnemu trendu zvezdnic in upam, da nikoli ne bo.je pač običen zdrav človek in to me veseli.tko kot recimo reynoldseva punca, ampak ona mi gre pa na živce ot sama oseba ker je totalno antipatična.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Ni blo nc takega, da bi ti zamerla :wink: Js sem tko sam pac povedala svoje mnenje. Sicer je res, da to povem tko zlo ofenzivno, sam se trudim, da se ta prizvok skrije :D

Drgac pa ja, men zna bit na dolocenih slikcah res prov sweet. Res simpaticna. Sploh so mi usec njene ucke, pa nasmeh oz. nasploh poteze na obrazu. Zdej jo pa ze cist prevec hvalim no :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

zakaj se te debate v temi AH kar naprej ponavljajo? vsak si po svoje predstavlja "debelost". za nekoga je špela nemogoče debela, spet za druge simpatično okrogla. in naj ostane tako. kako pa bi bilo, če bi vse bile enake?? je res, da se je ona kot pevka javno izpostavila, vendar pa je njena stvar, če se bo predstavila kot "kost in koža" ali pa kot dekle, ki ima obline.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

ela85 najbrz se je zacelo spet zaradi tega, ker se je Spela spet malo poredila... Sicer je pa forum za to, da poves svoje mnenje a ne.
Odgovori