Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

priznam, da je edini razlog, ki se ga veselim, ko grem jutri v Anglijo, Wales in Škotsko, ta, da bom v petek obiskal poslovnega partnerja, za katerega sem pripravil presenečenje! :D Ta poslovni partner je tipični anglež, ima 65 let in me kliče son, jaz pa njega dad! seveda sva se v času olimpijskih iger dosti pogovarjala o le-teh in pogovor je nanesel tudi na najlepšo športnico olimpijskih iger - hrvaško košarkarico Antonijo Mišuro. Ko sem mu poslal link do njenih slik, sem dobil odgovor samo WOW! :D
s sabo v London nesem sliko Antonije Mišure z njenim posvetilom njemu! in sicer to zgleda takole: vzela je list A4 formata, barvno fotokopirala 2 sliki, spodaj pa napisala (seveda po mojih navodilih :D ) to Lawrence with love! :D njena kreativnost pa je bila še v tem, da je narisala par srčkov ter z namazanimi ustnicami na papir odtisnila en kiss! :D

seveda je zadeva uokvirjena! :D

Antonija Mišura :respekt: :respekt: :respekt:
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

^^
Slika
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nemoj ti meni bro, nisem s tabo krav pasel! :wink:
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Resno? Mišuro si mel priložnost srečat? Bravo, kapo dol bi reku Katanc! Ona je pa res cukr
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

žal je nisem imel priložnost srečat, ker je takrat ni bilo v Šibeniku, sem pa zadevo naročil njeni najboljši prijateljici! Imam to srečo, da poznam človeka, ki pozna cel Šibenik in Šibenik njega in on me je peljal do prijateljice! :D se je pa plan podpisane slike porodil takoj po tistem WOW! :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Priznam da:
* sem šla poguglat kdo je Antonija Mišura. Res je lepa!
* ne morem verjet, kako se lahko moški potrudite, če se želite
* je bil ta teden kar awesome
* izležavam na kavču in se mi ne da it učit - to je moja realnost za prihodnji mesec: učenje od jutra do večera... komaj čakam, da bo mimo...
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da me na šihtu filajo s kavo. A me lahk prosim vprašaš, preden jo greš delat, ker če jo kar daš pred mene na mizo, itak ne bom rekla ne :x
- da mam nenormalen pms zadnje par mesecev. Tisto, na jok mi gre, če v trgovini nimajo drobiža za vrnit. Bolje, da se za naslednje 3 dni zaprem v sobo in ne komuniciram s svetom.
- da sem do sedaj bila ful pridna v službi in sem naredila vse in še več, kar sem si zastavila. Sedaj je sploh prvič, da sem danes med delovnim časom na rendom spletni strani. Še med kosilom sem nekaj čekirala.
- da mogoče pa ne grem pozimi domov, ampak malo naokoli, ker pride verjetno frend v Azijo in bi bilo legendarno, da bi se kje dobili.
- plus malo žuranja v Bangkoku ali pirček kje v kaki kolibi na plaži bi prav lepo prijal...
- da sem dobila pošiljko piva iz EU :bia: Sam ni zame. Nikol ni zame. Niti, ko prinesem za ene 5 kil alkohola v svoji prtljagi, ni zame. Tudi ko, ko je six-pack mojega najljubšega pira, ki se ga ne da dobiti daaaaleč naokoli ni zame. Kdaj bo kaj zame?!
- da je siks pek za The dečka. Je tudi njegov najljubši. Ko je povedal, da je to njegov najljubši pir, sem vedela, da se bova nekoč poročila.
- ampak bo moral vseeno nekaj narediti za pošiljko. Začenjši s tem, da po skoraj enem letu razpakira kufre.
- da sem zadeta od kave.
- grem zdej poskušat dobit šefovo pozornost, da grem lahko potem domov/v šoping (v upanju, da bodo imeli na busu/v trgovini drobiž, da se ne razjočem od hudega).
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

somebody napisal/-a:Priznam da:
* sem šla poguglat kdo je Antonija Mišura. Res je lepa!

Tudi jaz in vse kar lahko rečem, je wow!Ne zato ker je lepa, ampak ker je na eni sliki lepa, na drugi ima tak nedolžen, feminističen in pocukran obraz, na tretji je pa huda mačka - all in one, here i cum!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- super lepa dečva, tale Antonija in super kul darilo :D

- da skušam svoj 'prosti čas' čim bolj koristno ponucat in če že visim na netu, sem se lotla učenja nemščine na netu. dečko se je navdušil nad španščino in zdej sva oba čist not :D če bi kdo rad širil svoje znanje jezikov, ali obnovil znanje...Duolingo is fun fun fun
- sva se z bestičko v petek napili ko krave. iz čisto civiliziranega klepeta ob kozarcu vina in prigrizkih se je razvila burna 9urna debata s sočasnim praznjenjem zalog priložnostnih žganic. domov sem prišla ob pol 6ih. še dobro, da sva praktično sosedi, če ne ne vem, kako bi se privlekla domov.
-posledično je bilo sobotno dopoldne precej zmačkano, še do mkdonaldsa se mi ni dalo, čeprav njihov bigmek ful uspešno zdravi mačka.
- ko sem ful lačna, ne morem delat, ko sem ful sita ne morem delat. lazy ass.
- čakam burek, pol grem pa namesto popoldanskega počitka množinske samostalnike v nemščini obdelat. jutri si grem po zvezek in pol bom delala pisane zapiske. jaj!"
- mogoče bi mogla na podiplomca, pogrešam predavanja in izobraževanje. nisem pa glih tolko samoiniciativna, da bi se sama lotla česa bolj obsežnega. sploh pa ne česa, kar me ne zanima najbolj...včasih je treba pa tudi take stvari požret, da dobiš celosten pogled na neko tematiko.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

CorrectionPen napisal/-a: feminističen obraz

Omg, mislim, da ne poznaš pomena tega pridevnika... morda si mislil ženstven, feminilen? :/

- da sem šla ven migat in mi je vroče kljub dokaj nizki temperaturi
- sem še vedno razočarana in presenečena nad nekom
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Mišura je dobra miška, ja.. Pa še dobra športnica :D

Hvala za tale link, španščina je res kul ja!

Pa še OT;
priznam, všeč mi je hladno vreme, ampak ko bi vsaj bilo malo sonca! Tale megla res ubija motivacijo!
-v četrtek po dolgem času spet žurka s kolegi!
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

- sam je res tale košarkašica kr mucica :D wow!

- da skušam svoj 'prosti čas' čim bolj koristno ponucat in če že visim na netu, sem se lotla učenja nemščine na netu. dečko se je navdušil nad španščino in zdej sva oba čist not biggrin če bi kdo rad širil svoje znanje jezikov, ali obnovil znanje...Duolingo is fun fun fun

uuu super!! sem razmišlala zadnje čase kje bi lahko izboljšala znanje nemščine, ker nimam denarja za kak tečaj... bi pa res rada izboljšala, ker bi rada mela certifikat... moja zlo vlka želja.

* včasih se je treba naučit stvari pustit pr miru. pa pol vidiš ka bo. nehat kopat po seb, razmišlat o vseh možnih scenarijih... let it be...
* sem se vrnila s kosila pri atiju. vedno pride pogovor do te točke, ko sma oba čist boga pa objokana, sam nikol ne pride do tega, da "spucama" stvari za nazaj pa se objamema pa začnema na novo. preveč sma oba ponosna pa ne gre.
* sem zarad tega čist uničena. čakam, da bom mela čas premislit vse pr seb pa se bo potem pomoje odpru jez. čeprav mi gre tak na jok, da me prov boli, se mi še ne da s tem ubadat. mam še čist preveč stvari za nardit. in če se zdej prepustim čustvom, je fertig.
* ene pol leta se sploh nisem mogla jokat. ni šlo. zdej pa me vse spravi v jok. hvala bogu. to je moj ventil za sproščanje in mi je blo prov nenaravno, da se ne morem zjokat. zdej, ko se lahk, vsaj vem, da je vse ok z mano.
* včeraj sem šla po nov telefon - samsung galaxy s3. čist nov paket pri mobitelu. isti mesečni strošek bom mela pa ful bolši telefon. zmaga. jutri ga lahko začnem uporabljat, ko mi aktivirajo telefonsko. komi čakam :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

dot napisal/-a:

Omg, mislim, da ne poznaš pomena tega pridevnika... morda si mislil ženstven, feminilen? :/

Sem ga tudi jaz že popravljala prav v zvezi s temle, pa očitno tudi brat ne zna ...

*Priznam, da sem tečna.
*Priznam, da sem bolna in mi gre to neizmerno na živce.
*Priznam, da sem tako prehlajena, da ko jem tuno, le-te sploh ne morem okušati. Tune z njenim ogabnim, močnim vonjem in okusom ... pa ni nič od mene ... eh.
*Priznam, da me vse boli.
*Priznam, da mi je maček zgrizel rolico WC papirja in si zdaj s preluknjanim brišem nos, ker mi je škoda celo stran vreč.
*Priznam, da sem grozno žalostna, ker se mi zdi, da jutri res res res še ne bom mogla na faks.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem edina, ki ji ta Antonija ni všeč? :/
*en teden šole pa že mam izpuščaje :roll:
*^^da mamo cesto 3 metre pred vhodom oziroma, ko se zaveš, da si zapustil stavbo, praktično že stojiš na cesti :hail: zakaj mam občutek, da bojo nekoga ziher povozli? :/
*sem vesela, ker se pirsing celi tak kot se more :hearts:
*je za mano prvi vikend, da sem bla doma. že zdaj je težko, kaj šele čez par tednov
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

*Abby** napisal/-a:
dot napisal/-a:

Sem ga tudi jaz že popravljala prav v zvezi s temle, pa očitno tudi brat ne zna ...

Feminine je v ang, v slo je pa očitno feminilen in ne feminističen. So what.
Zaklenjeno