Anjeske, čestiiitam
Priznam, da:
-pa meni za razliko od sirove zelo primanjkuje empatije do oseb, ki jih ne poznam in za katere po vtisu iz neta menim, da so labilne in jamrajoče. Pa da bom še ekstra bitchy-si jih res ne predstavljam kot nekoga, ki bi naj nekoč poslušal probleme drugih ljudi na tak ali drugačen način. Shame on me.
-sem bila zadnjič na radiu v enourni oddaji. Bilo je zabavno, kljub resni tematiki, minilo je pa tudi kot šus

plus da sem spoznala eno super radijsko voditeljico, ki sem si jo predstavljala čisto drugače ,
-zadnje dni hodim z mami po gobe. Se načvekama, zrekreirama (nikoli doma prej kot po treh, štirih urah). Sicer nam cela bajta smrdi po gobah, ker jih vlagama in sušima, ampak je kar fajn občutek, ko jih najdeš. Če ne štejem včerajšnjega zdrsa po bregu (ravnica je precenjena, pri mami pridejo v upoštev samo res veliki bregi). In evo, imam otečen in spraskan komolec

Pa bi se še ujela, če bi tiste gobe izpustila iz rok , ampak nee

,
-smo bile danes na Pohorju z gondolo in sem gor umirala od smeha, medtem ko je sestra umirala od strahu

,No, na na poti tja sem skoraj povozila kopensko želvo, ki je bila sredi ceste skrita v oklepu-nepoškodovana, kar pripisujem glede na promet res veliki sreči. In greva midve malo okrog po bajtah, če je od koga, ker je očitno pobegnila. Na koncu je le bila od enih in smo bili veseli in midve in oni, da se je vse tako ok končalo

,
-sem ugotovila, da sta oba hrčka čiisto nora na čokolado in ko dobita tisto pikico, sta čisto v sedmih nebesih in sem res vesela, da sem ju nabavila, ker sta cukra,
-če bo vse po sreči, dobim čez mesec ali dva obisk

,
- mi je trenutno ful fajn tako kot je, no strings attached

;
The world is as you are.