Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Čestitke! :D :gut: :flower:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

FML
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da očitno nič več nisva "samo prijatelja"
- da je blo fajn :P Še bolje kot pred to tritedensko "prijateljsko" pavzo.
- da sva se pol uspela skregat. Ampak prav ne uspe nama pridet na isto valovno dolžino. Tole bo še ena velika zmeda, mislim še večja, kot je že sedaj.
- da včasih ni tako zelo napačno spat s sinom od vplivne članice parlamenta. Ker te potem ne deportirajo iz države :D No, vsaj upam, da naš načrt uspe.
- da sem dobila v roke čarobno kartico. "Dragi" pravi, da naj jo sam uradnikom pokažem in me bojo kr drugače obravnaval, če ne, pa naj kar njegovo matko pokličejo, pa se bo zmenla. Tale moč, ki mi je bila predana, je zelo mamljiva. Če lahko z njeno vizitko dobim vizo, kaj vse druga še lahko dobim?! Mogoče bom poskusila iztržit zastonj večerjo v bbq-ju, kamor hodimo jest :twisted: U, al pa zastonj vožnje z avtobusom? Unim, ko me je hotel zadnjič glede cene karte okol prinest?
- da si nisem mislila, da je njegova familija tak vplivna. Se ni hecal, ko je rekel, da so napol zvezde tukaj.
- da sem denarnico pri njemu pozabla, kura ena. In zdej moram zvečer na drug konec mesta z avtobusom al pa še en dan okol hodit z denarjem, raztresenim po torbici.
- Planaže čaaaaaja, kje ste? I need a break!!!!!
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

Dioniz napisal/-a:FML

^^this!
flori, ni več anatomije, čez par mescov komaj :D
*folk ne razume, da nočemo vsi govorit o razlogih za konec zveze :roll:
*sem včeraj šla tečt po treh dneh premora in izboljšala čas za polovico! joj, kaj dela pavza :D
*zaspanaaaaa
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Izbris, da ne bo koga zmotilo. Se umikam iz foruma.
Zadnjič spremenil rokerca, dne 22. Sep. 2013 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Priznam, da vsem vam, ki vam je vedno vse ostalo krivo za vse, priporočam, da si najdete neko prostovoljno delo. Se boste zamotili, nekomu pomagali, hkrati pa mogoče spremenili svoje vrednote, dojemanje in bolj pričeli ceniti to kar imate.
So ljudje, ki si težko kaj sami pomagajo, so živali, ki si še težje kaj same pomagajo in ste vi z zdravimi rokami, zdravimi nogami, ki se večinoma raje smilite samim sebi, je vse drugo izgovor za vašo lenobo in vztrajate v zgrešeni miselnosti, posledično delovanju, tudi, ko že tisočič ugotovite, da vas ne vodi tja, kamor bi si želeli.
Tako vem, da ne bo nič iz tega, ker je lažje preklinjati lastno življenje, določevati datum obešanja, obtoževati ostale za lastno nesrečno... ampak še enkrat, možnost imate in ne samo ene, na vas pa je, ali želite.
http://www.prostovoljstvo.org/za-prostovoljce/posredovalnica-prostovoljskih-del

priznam še, da jem čokoladni puding v katerega sem si narezala banano in sploh ni švoh... :D
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Hvala struca. :hearts:
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

(here she goes again :roll: )

- da upam, da _patchouli_ uredi imigracijske zadeve, ker ce kdo ve, kako stresno je to, sem to sigurno jaz. sicer je moj primer malo drugacen in nikoli nisem bila pred deportacijo, ampak gre enih zivcev, da se zbere vse dokumente in potem vecmesecno cakanje, da dobis odgovor. v mojem primeru je bil cel proces sestavljen iz 3 korakov, trajal pa dobra 3 leta. se 4. korak cez pol leta - drzavljanstvo in potem konec. kar ne morem dojet, da bom potem United States Citizen in mi ne bo treba nikoli vec glede papirjev skrbet!
- da sem sla vceraj s puncami ven po zelooo dolgem casu in se mela ful fajn ter ugotovila, da sem take vecere pogresala zaradi odklopa v dobri druzbi, in da jih nisem pogresala zaradi vsiljivih tipov in pijanega folka, ki poliva pijaco
- da mi je kr nekaj, da so tu vsi klubi odprti do 1:30, najdlje do 2h. komaj prides ven, pa je ze vsega konec
- da nisem vec ravno navajena pit alkohola, tako da sem po nekaj spitih kozarckih danes rahlo svoh in grem zato zdaj lenarit na bazen in lovit soncne zarke :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

_patchouli_ napisal/-a:- da očitno nič več nisva "samo prijatelja"
- da je blo fajn :P Še bolje kot pred to tritedensko "prijateljsko" pavzo.
- da sva se pol uspela skregat. Ampak prav ne uspe nama pridet na isto valovno dolžino. Tole bo še ena velika zmeda, mislim še večja, kot je že sedaj.
- da včasih ni tako zelo napačno spat s sinom od vplivne članice parlamenta. Ker te potem ne deportirajo iz države :D No, vsaj upam, da naš načrt uspe.
- da sem dobila v roke čarobno kartico. "Dragi" pravi, da naj jo sam uradnikom pokažem in me bojo kr drugače obravnaval, če ne, pa naj kar njegovo matko pokličejo, pa se bo zmenla. Tale moč, ki mi je bila predana, je zelo mamljiva. Če lahko z njeno vizitko dobim vizo, kaj vse druga še lahko dobim?! Mogoče bom poskusila iztržit zastonj večerjo v bbq-ju, kamor hodimo jest :twisted: U, al pa zastonj vožnje z avtobusom? Unim, ko me je hotel zadnjič glede cene karte okol prinest?
- da si nisem mislila, da je njegova familija tak vplivna. Se ni hecal, ko je rekel, da so napol zvezde tukaj.
- da sem denarnico pri njemu pozabla, kura ena. In zdej moram zvečer na drug konec mesta z avtobusom al pa še en dan okol hodit z denarjem, raztresenim po torbici.
- Planaže čaaaaaja, kje ste? I need a break!!!!!

da te ne bodo ugrabili! :D :D :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

CaliLove* napisal/-a:- da mi je kr nekaj, da so tu vsi klubi odprti do 1:30, najdlje do 2h. komaj prides ven, pa je ze vsega konec

kako potem zgledajo ameriški žuri? nekako si ne predstavljam, da bi mogla ob 1h že domov....takrat se koaj ven spravljam.

- da nam je mačka za dobrodošlico pobruhala dnevno sobo. reva je zbruhala zajtrk, bla popoldan lačna in iz obupa, da se nikoli več ne vrnemo, pojedla malo bruhice
- je blo vsaj manj za pucat
- je ziher ostanke kave pila po mizi. prav ji bodi. lahko bi že pogruntala, da kofe ni za mačke. in črni čaj. in da je voda v kozarcu moja voda.
- lep dan je bil, čeprav vseeno deloven, zdej pa kofe spit pa pisat. jaj!
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

prej se gre ven, ob 22h, najkasneje 23h. zato pa je Vegas tako popularen za zurat, ker je menda edino mesto v ZDA, kjer so klubi odprti celo noc :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Anjeske, čestiiitam :D :cheer: :D

Priznam, da:
-pa meni za razliko od sirove zelo primanjkuje empatije do oseb, ki jih ne poznam in za katere po vtisu iz neta menim, da so labilne in jamrajoče. Pa da bom še ekstra bitchy-si jih res ne predstavljam kot nekoga, ki bi naj nekoč poslušal probleme drugih ljudi na tak ali drugačen način. Shame on me.
-sem bila zadnjič na radiu v enourni oddaji. Bilo je zabavno, kljub resni tematiki, minilo je pa tudi kot šus :D plus da sem spoznala eno super radijsko voditeljico, ki sem si jo predstavljala čisto drugače ,
-zadnje dni hodim z mami po gobe. Se načvekama, zrekreirama (nikoli doma prej kot po treh, štirih urah). Sicer nam cela bajta smrdi po gobah, ker jih vlagama in sušima, ampak je kar fajn občutek, ko jih najdeš. Če ne štejem včerajšnjega zdrsa po bregu (ravnica je precenjena, pri mami pridejo v upoštev samo res veliki bregi). In evo, imam otečen in spraskan komolec :? Pa bi se še ujela, če bi tiste gobe izpustila iz rok , ampak nee :P ,
-smo bile danes na Pohorju z gondolo in sem gor umirala od smeha, medtem ko je sestra umirala od strahu :D ,No, na na poti tja sem skoraj povozila kopensko želvo, ki je bila sredi ceste skrita v oklepu-nepoškodovana, kar pripisujem glede na promet res veliki sreči. In greva midve malo okrog po bajtah, če je od koga, ker je očitno pobegnila. Na koncu je le bila od enih in smo bili veseli in midve in oni, da se je vse tako ok končalo :) ,
-sem ugotovila, da sta oba hrčka čiisto nora na čokolado in ko dobita tisto pikico, sta čisto v sedmih nebesih in sem res vesela, da sem ju nabavila, ker sta cukra,
-če bo vse po sreči, dobim čez mesec ali dva obisk :D ,
- mi je trenutno ful fajn tako kot je, no strings attached :P ;
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da sm se doma barvala v temno rdece, pa se mi je zdelo ok, ce grem za spiranje glave kar cela pod tus, 2 muhi na en mah pac. Ko mi je voda stekla cez glavo, je vse skupi zgledalo kot un prizor is horrorja Carrie, sit :D

Slika
- Da ni bolsega filinga kot sveza shiny barva na laseh
- Da sm super vesela nad novim urnikom za faks, kul novi predmeti, oktobra pa mamo samo 3x na teden predavanja, jupi!
- Da smo sli uceri na en kul event na prostem in mi je biu ambient tolk vsec, da sm si med govori ze lastno poroko predstavljala v takem
- Torej mi manka sam se decko :P Anyone?
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Priznam da:
... sem prehlajena in posledično brez energije in zato ful sitna.
... se še kar nisem vpisala v višji letnik.
... bi se res res mogla učit, ampak ne gre.
... ta teden bo ful naporen.
... sem še se zdele spomnila, da grem lahko po en točno določen analgetik, ki mi vedno pomaga (ne bom delala reklame :wink: ). res mi možgani ne delajo.
... moram sobo pospravit.
... sem začela gledat ene tečaje na courseri. kot da nimam že dovolj za počet.
... čakam, kaj mi bodo iz službe odgovoril. upam, da dobim kak pameten termin za delat.
... da se strinjam s sirovo, da je potrebno kdaj kaj prostovoljno delat. res je ful fajn za tvojo osebnost in še super ljudi spoznaš.
... ^^ samo enostavno te pa včasih ubije, ko je kar naenkrat preveč tega. pa res moraš kdaj kaj še zaslužit.
... ^^ moram reči, da imam kar srečo, da tudi prek študenta delam tisti, kar mi je všeč. in bi lahko tudi če ne bi bilo plačano. ok, ne vedno, ker mi kdaj do*****jo. ampak načeloma mi je kul :D
... kar nekaj pišem. grem. pospravit sobo. in pol odkljukat moj "to-do" seznam. :roll:
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

-da sem zamenjala avatar
-da sem ponosna na svojo prijateljico in njene dosežke
-da sem nervozna
-da mi gre na živce, ker še vedno ni objavljenih urnikov za letošnja predavanja :mad:
You make me smile, please stay for a while :)
Zaklenjeno