Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

jst sm jemala oz. še vedno jemljem Logest, eno leto in pol, pa imam še dve tabletke potem pa neham z jemanjem. ginekologinja mi je svetovala da naj opustim tabletke za pol leta, ker sem se redila in bomo potem videli če bo šla teža dol k jih ne bom jemala
_sad_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _sad_girl »

zanima me če lahko prestavim menzo...?sej nemrem nič narobe bit?pa je začšita enaka kot pri rednem jemanju?
Just be who you are....
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Jaz sem jo prestavljala tako, da sem kar nadaljevala z naslednjim paketom tablet brez enotedenskega premora. Ni pa dobro tega početi prepogosto. (jaz sem ponavadi samo enkrat na leto - poleti :wink: ).
Zaščita v tem primeru deluje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

js mam Logest,pa nimam težav.. Sj usaka tabletka ti poveča apetit,in seveda pol se usi bašemo s sladkarijami pol pa normalno da grejo kile gor.. :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
_sad_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _sad_girl »

jaz tudi mam probleme z logestom..zaj sem jih začela ugotavljat..predvsem to da se mi ne ljubi sexat a kak dan prej umiram od želje po sexu..noon stop sem zaspana..drugeča pa z kg pa se mi zdi da nisem imela problemov..saj opazila nisem,fant pa tudi ne...mogoče čiso na začetku..sedaj ne već
Just be who you are....
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

js sem tudi na logestu, pa se je tudi pojavila težava pri sexu oz. ne lubi se mi.. možno da so krive tabletke ali pa te smotane glivice ki se ponavljajo.. :?
pa tudi spala bi cele dneve.. sama kemija je v tabletkah, a kaj ko so tako nujno potrebne...:(
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Lastovica napisal/-a:
rožica* napisal/-a:sicer sm pa jemala logest in jih nehala zaradi upada libida

A ima se katera, ki jemlje Logest te tezave??

mhm - imela. Menjava tabletk mi je obrnla lajf :D zdaj se pa ze cujem kot TOP SHOP :lach: ...ampak res...
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Pri meni pa pri Logestu glede počutja ni nobenih težav. Različne smo. Ravno zato je pomembno, da najdeš tiste, ki ti najbolj odgovarjajo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

sAdie napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:
rožica* napisal/-a:sicer sm pa jemala logest in jih nehala zaradi upada libida

A ima se katera, ki jemlje Logest te tezave??

mhm - imela. Menjava tabletk mi je obrnla lajf :D zdaj se pa ze cujem kot TOP SHOP :lach: ...ampak res...

In kere mas zdaj? Ker jaz sem mela pred Logestom Minulet, pa je blo isto.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Zgolj v razmislek... Kaj pa, ce upad libida ni posledica jemanja kt? Kaj, ce kaj ne stima v zvezi, mogoce je kriva depresija, kaksne druge tezave. Ne vem, ali gre vse povezati s kt, sploh ker ne moremo nicesar dokazat... :wink:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst mam tud logest:) Pa se čist fajn počutm...nobenih težaw:) Pa se mi zdi d se mi je libido poveču haha :D Lp*
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Vprašanje:

Jemljem Logest, včeraj sm jo vzela ob šestih zvečer. Pol mi je postalo ful slabo, gotovo mam nek virus. Uglaunem pol ko sm vzela sem šla normalno na wc. Skoz me je zvijal, pa nism mogla bruhat, no pol sm ob polnoči bruhala. Sj me nima kej skrbet ane - ker je med tabletko in bruhanjem minilo 6 ur (v navodilih piše da če bruhaš prej ko po treh urah, da moraš še eno vzet).
Sej mrbit me za brezveze skrbi, sam nočem se zajebat in da zdej nam mela učinkovite zaščite zarad tega... Ker mene je začel črvičit že takoj ko sm vzela KT.

Hvala
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

ŽuŽa napisal/-a:Jst mam tud logest:) Pa se čist fajn počutm...nobenih težaw:) Pa se mi zdi d se mi je libido poveču haha :D Lp*

Men se tud zdi da se mi je libido povečal odkar mam logest. :) Ker prej je bla katastrofa ko sem še Diane 35 mela. Sploh se mi ni lublo nič, pa še depresivna sem bla skoz. Tak da glede tega je bolje zdaj.

Urszika, po moje ni nič narobe.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Lastovica napisal/-a:
sAdie napisal/-a:mhm - imela. Menjava tabletk mi je obrnla lajf :D zdaj se pa ze cujem kot TOP SHOP :lach: ...ampak res...

In kere mas zdaj? Ker jaz sem mela pred Logestom Minulet, pa je blo isto.

Yarina :)
I love SISLEY& RW
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

urszika napisal/-a:Vprašanje:

Jemljem Logest, včeraj sm jo vzela ob šestih zvečer. Pol mi je postalo ful slabo, gotovo mam nek virus. Uglaunem pol ko sm vzela sem šla normalno na wc. Skoz me je zvijal, pa nism mogla bruhat, no pol sm ob polnoči bruhala. Sj me nima kej skrbet ane - ker je med tabletko in bruhanjem minilo 6 ur (v navodilih piše da če bruhaš prej ko po treh urah, da moraš še eno vzet).
Sej mrbit me za brezveze skrbi, sam nočem se zajebat in da zdej nam mela učinkovite zaščite zarad tega... Ker mene je začel črvičit že takoj ko sm vzela KT.

Hvala

Ne to skor vrjetn ni nč narobe, ker je minil več k 4ure. Jst sm znč bruhala po 2urah ko sem jo vzela, tko d pol sm novo uzela. Mela sm virozo:/ Lp*
Zaklenjeno