Kontracepcijske tabletke
Jaz sem jo prestavljala tako, da sem kar nadaljevala z naslednjim paketom tablet brez enotedenskega premora. Ni pa dobro tega početi prepogosto. (jaz sem ponavadi samo enkrat na leto - poleti
).
Zaščita v tem primeru deluje.

Zaščita v tem primeru deluje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
jaz tudi mam probleme z logestom..zaj sem jih začela ugotavljat..predvsem to da se mi ne ljubi sexat a kak dan prej umiram od želje po sexu..noon stop sem zaspana..drugeča pa z kg pa se mi zdi da nisem imela problemov..saj opazila nisem,fant pa tudi ne...mogoče čiso na začetku..sedaj ne već
Just be who you are....
js sem tudi na logestu, pa se je tudi pojavila težava pri sexu oz. ne lubi se mi.. možno da so krive tabletke ali pa te smotane glivice ki se ponavljajo..
pa tudi spala bi cele dneve.. sama kemija je v tabletkah, a kaj ko so tako nujno potrebne...

pa tudi spala bi cele dneve.. sama kemija je v tabletkah, a kaj ko so tako nujno potrebne...

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
sAdie napisal/-a:Lastovica napisal/-a:rožica* napisal/-a:sicer sm pa jemala logest in jih nehala zaradi upada libida
A ima se katera, ki jemlje Logest te tezave??
mhm - imela. Menjava tabletk mi je obrnla lajfzdaj se pa ze cujem kot TOP SHOP
...ampak res...
In kere mas zdaj? Ker jaz sem mela pred Logestom Minulet, pa je blo isto.
Vprašanje:
Jemljem Logest, včeraj sm jo vzela ob šestih zvečer. Pol mi je postalo ful slabo, gotovo mam nek virus. Uglaunem pol ko sm vzela sem šla normalno na wc. Skoz me je zvijal, pa nism mogla bruhat, no pol sm ob polnoči bruhala. Sj me nima kej skrbet ane - ker je med tabletko in bruhanjem minilo 6 ur (v navodilih piše da če bruhaš prej ko po treh urah, da moraš še eno vzet).
Sej mrbit me za brezveze skrbi, sam nočem se zajebat in da zdej nam mela učinkovite zaščite zarad tega... Ker mene je začel črvičit že takoj ko sm vzela KT.
Hvala
Jemljem Logest, včeraj sm jo vzela ob šestih zvečer. Pol mi je postalo ful slabo, gotovo mam nek virus. Uglaunem pol ko sm vzela sem šla normalno na wc. Skoz me je zvijal, pa nism mogla bruhat, no pol sm ob polnoči bruhala. Sj me nima kej skrbet ane - ker je med tabletko in bruhanjem minilo 6 ur (v navodilih piše da če bruhaš prej ko po treh urah, da moraš še eno vzet).
Sej mrbit me za brezveze skrbi, sam nočem se zajebat in da zdej nam mela učinkovite zaščite zarad tega... Ker mene je začel črvičit že takoj ko sm vzela KT.
Hvala
ŽuŽa napisal/-a:Jst mam tud logest:) Pa se čist fajn počutm...nobenih težaw:) Pa se mi zdi d se mi je libido poveču hahaLp*
Men se tud zdi da se mi je libido povečal odkar mam logest.

Urszika, po moje ni nič narobe.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
urszika napisal/-a:Vprašanje:
Hvala
Ne to skor vrjetn ni nč narobe, ker je minil več k 4ure. Jst sm znč bruhala po 2urah ko sem jo vzela, tko d pol sm novo uzela. Mela sm virozo:/ Lp*