*skokica* napisal/-a:^Tudi na tej povezavi so zelo všečne fotografije. Ampak če tebi pač nekatere fotografije niso všeč, to še ne pomeni, da so fotografije slabe oz. da je fotograf slab. Ampak vedno znova pozabim, da si ti *purple* in da kar ti rečeš, to pač drži.
ok nevem, lahko so to njegovi slabi trenutki bli, ampak glede na to da ma te slike objavljene kot galerijo na spletni strani....jst se pač za takega nebi odločila, ker me take stvari blazno motjo.Oziroma kot sm rekla, bi mu naročila, naj se takim slikam izogne.prva slika ko prideš na spletno stran je abnormalno lepa,ampak naštete mi pa sploh niso ušeč.
nevem zakaj zdej tako napdanje?
Mi smo mel na sestričnini poroki pregrešno dragega zvenečega fotografa, pa je take slike naškljocal, da te je srat prjel
UG84...odvisno kaj je zate drago in kaj si us eza to ceno dobila.
če bi ti za to ceno naškljocal same neosebne in neprou lepe fofografije,bi biu zelo drag.v primeru če bi za to dobila nek maksimum lepih slik (valda kšna se lahko ponesreči, logično) nebi biu drag.Tako si jst to uzamem.
Če pokomentiram tvoje slike, so tko, pouprečne.Moti me na sliki kjer je miza, da je slika postrani.pa slika cerkve mi tudi ni kej preveč ušeč,spet svetloba.
ni pa pravila, kukr sm rekla.lahko ti en za male denarje nardi fenomenalne slike, al pa en za velik denar slabe slike.čist odvisno.
jst bi gledala kukr sm rekla, na njegove pretekle fotografije, kšne reference, smisel se dogovorit stvari da slika po naših željah,itn...

Je pa kar precej plačala zanje, ampak mislim, da je bilo vredno. Konec koncev naj bi bil to enkraten dogodek v življenju. Je pa npr. kolegica mela res pravljično poroko, veliko plačala, ampak njej se še vedno zdi vredno vsakega evra. Sama pa sanjam o poroki na Mauritiusu, samo midva in random priči, potem pa podaljšano v medeni teden (ali dva
), ko bi prišla nazaj pa piknik za ožje sorodstvo in prijatelje.
Sicer je pa tako, če naredim "tradicionalno" poroko, me stane veliko pa še ubistvu je to žurka za druge, ne zate, vsaj kokr sem vidla pri žlahti in kolegicah - cel kup živčnih priprav, živčnost na sam dan poroke, ko ne gre vse tako kot si zamisliš, žurka, kjer moraš po možnosti skrbeti za dobro vzdušje (izkušnja s kolegičine poroke, kjer je bila ona tista, ki je naredila ohcet živahno), pa kakšne scene z raznoraznimi trenji med sorodniki, ki jih ne morjo pozabit na ta dan, itd. Raj dam isto vsoto denarja za naju, za poroko, ki bo res samo najin dogodek. Ampak ok, jst si moram itak najprej ženina najt
Bivši mi je itak zaželel vso srečo pri iskanju enga tacga tipa, k bi hotu tako poroko kot jst.
Če bi tisto sliko slikali v makro funkciji in bi jih makro funkcija vodila do tapravega kota in svetlobe, bi bla slika precej lepša.