*skokica* napisal/-a:^Tudi na tej povezavi so zelo všečne fotografije. Ampak če tebi pač nekatere fotografije niso všeč, to še ne pomeni, da so fotografije slabe oz. da je fotograf slab. Ampak vedno znova pozabim, da si ti *purple* in da kar ti rečeš, to pač drži.
ok nevem, lahko so to njegovi slabi trenutki bli, ampak glede na to da ma te slike objavljene kot galerijo na spletni strani....jst se pač za takega nebi odločila, ker me take stvari blazno motjo.Oziroma kot sm rekla, bi mu naročila, naj se takim slikam izogne.prva slika ko prideš na spletno stran je abnormalno lepa,ampak naštete mi pa sploh niso ušeč.
nevem zakaj zdej tako napdanje?
Mi smo mel na sestričnini poroki pregrešno dragega zvenečega fotografa, pa je take slike naškljocal, da te je srat prjel

UG84...odvisno kaj je zate drago in kaj si us eza to ceno dobila.
če bi ti za to ceno naškljocal same neosebne in neprou lepe fofografije,bi biu zelo drag.v primeru če bi za to dobila nek maksimum lepih slik (valda kšna se lahko ponesreči, logično) nebi biu drag.Tako si jst to uzamem.
Če pokomentiram tvoje slike, so tko, pouprečne.Moti me na sliki kjer je miza, da je slika postrani.pa slika cerkve mi tudi ni kej preveč ušeč,spet svetloba.
ni pa pravila, kukr sm rekla.lahko ti en za male denarje nardi fenomenalne slike, al pa en za velik denar slabe slike.čist odvisno.
jst bi gledala kukr sm rekla, na njegove pretekle fotografije, kšne reference, smisel se dogovorit stvari da slika po naših željah,itn...