neobičajna poroka

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Beibi*
Sramežljivka
Sramežljivka

neobičajna poroka

Neprebrana objava Napisal/-a Beibi* »

a ste že razmišlale o poroki? kje bi se želele poročit?
kai si mislte o neobičajnih krajih? pod vodo na plaži .....
poznate koga k se je že poročiu na neobičajnem kraju kšn je biu odziu sorodnikou?
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Z mojim sva se pogovarjala o tej temi in je rekel, da se bova poročila le v las vegasu. Sicer pa poznam le en par, ki se je šel tja poročit in zaenkrat jima še vedno gre. Doma so bili pa rahlo šokirani, ampak so lepo sprejeli.
Kakšne druge kraje kjer bi se lahko kar tako poročiš, pa ne poznam.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Zadnjič sem slišala eno dobro. Sicer sam kraj ni tok neobičajen, je pa ideja super. ;)
Že nekaj let sta živela skupaj in lani sta dobila tudi otroka. Par mesecev nazaj sta prijateljem poslala vabila za sinčkov prvi rojstni dan, ki naj bi ga praznovali v Arboretumu. Sicer se je vsem zdela nekam preveč fina lokacija za rojstni dan enoletnega mulčka, ampak sta se pač tako odločila. In res pridejo tja...praznujejo rojsti dan, vse normalno...In kar naenkrat stopi noter matičar in ju poroči. :D
Baje so vsi zgledali nekako tako :eek: Bla sta pa čist normalno oblečena, v kavbojkah...in baje je blo ful lepo. :)
Se mi je zdelo zelo zelo simpatično. :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tiavanna napisal/-a:Zadnjič sem slišala eno dobro. Sicer sam kraj ni tok neobičajen, je pa ideja super. ;)
Tole je pa res luštno. :)
Jz pa, hm, že neki časa pravim, da mi niti ni tolk do tega, da bi se poročila, bi pa na plaži nardila neki kot eno žurko/piknik, ki bi nekako "uradno" zaznamovala "najino skupno življenje" z bodočim, še ne obstoječim :D, življenjskim popotnikom.

..lahko si pa do takrat, ko najdem takega(ali on mene najde), še 10x premislim. :)
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Samo ta je pa res dobra. Pa verjetno še stane ne prav veliko. Pa še vse na kupu imaš brez nekega brezveznega pompa.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst, če se bom poročila, se bom tud nekak tko...k mi res ni do teh standardnih porok, pa teh ceremonij.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jaz bi se poročila nekje na eksotični plaži, bosa in brez povabljencev - samo jaz, moški mojega življenja (to je popoln scenarij, lahko da bom v resnici falila pri izbiri :P) in duhovnik/matičar. aja pa snemalec, da bi potem doma naredila žurko, povabila družini in predvajala posnetek :D samo toliko, da ne bi bilo zamer :P
to infinity and beyond!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:52, skupaj popravljeno 1 krat.
simmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a simmy »

Jst bi se poročila na Mauriciusu pol bi mela pa doma eno veliko vrtno žurko za vse sorodnike, prijatelje, sosede... In to je to. Te klasične poroke se mi čedalje manj dopadejo. Za skoraj vse svate oz sorodnike je to nujno zlo. Vsaj tko opažam zadnje čase.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Eno soboto na magistrat samo midva in priči, potem pa za en medeni teden na taborjenje nekam pod Triglav ob en potoček, gor bi naju seveda dostavil helikopter (vsaj ta luksuz bi si privoščila :D ).

Po drugi strani bi si pa zelo želela tisto tradicionalno poroko v beli obleki s tristo svati, ki so tam samo zaradi tebe - no, vsak tak občutek imaš :D .
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jah svašta porok obstaja... Ma moja želja je le, da bi se poročila enkrat, ko bo toplo :). Ma sm skromna, a? :D Pa da se na poroki ne bi skregala...
Drgač pa bi po eni strani tradicionalno poroko, po drugi pa bi se raje poročila na eni plaži, nardila za familjo in frende sam en piknik, pa šla z ostalim kešom na enomesečno medeninjenje :D .
Po tretji strani, pa se mi zdi, da se mi sploh ne rabi poročit, da je zadosti že ljubezn...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Nekje na peščeni plaži,v raztrganih kajvbojkah (pač čist običajno/preprosto oblečena oba),sam midva in najini ljudje,ki so nama najbolj blizu..

no ja,sanje so dovoljene.. ;D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Midva že imava idejo za poroko. V tem mesecu se zaročiva, še vedno pa ne veva ali bi naredila tudi zaroko uradno (z duhovnikom) ali ne.
Drugače pa se imava namen poročiti v gorah. saj oba ljubiva gore. Morda bi se poročila na Kredarici, pod Triglavom, povabljeni bi bili najbližji, družinski člani, ki prav tako planinarijo (če ne pa se da zrihtat prevo z helikopterjem), moto pa bi bil nekako takšen: Hoja v gore je kot skupno življenje. Najprej se strmo vzpenja, a ko prideš na vrh, je razgled prečudovit.
Pač ideja. Nobenih poročnih oblek, nobenega slavja, nobenega pretiranega sranja tamo vamo. Bova videla, če bova zadevo spravila v tek :) .
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

iluzija napisal/-a:Eno soboto na magistrat samo midva in priči, potem pa za en medeni teden na taborjenje nekam pod Triglav ob en potoček, gor bi naju seveda dostavil helikopter (vsaj ta luksuz bi si privoščila :D ).

Po drugi strani bi si pa zelo želela tisto tradicionalno poroko v beli obleki s tristo svati, ki so tam samo zaradi tebe - no, vsak tak občutek imaš :D .

Kje boš pa ti potočke iskala okoli Triglava? :D Tam imaš sedmero jezer, pa nič miru. Potočke bi morda lahko našla kje okoli kakšne koče, precej nižje pod Triglavom :) . Dam predlog? Smer Kobarid, Bovec, Log pod Mangartom... Ideala.
Odgovori