Gossip Girl #2

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a artemisia »

FreakChiq napisal/-a:
^^Tell me, oh PLEASE tell me I didn't just saw, what I saw!! :x Slika Ugh!!! :aerger: Kot da mi nea gre že dovolj na jetra.

o neeee ://// not good!!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

:eek:
Jz upam, da nas to sam j* u glavo in da ne bo res?!

Aja, btw, zadnji del, a sem jz kej zamudila/narobe vidla, al wtf, ampak - sneg? :) Jz pa mislila, da je že ful pomlad pri njih.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Hm... jaz sem pa nekak pričakovala že v prejšnjih dveh delih da se bo kaj takega zgodilo, sam sem misla da se krepko motim in da me občutek vara ampak očitno me ni... :roll: Glede snega... verjetno so ta del snemali, takrat ko je bil sneg pr njih... tud men je blo mal hecno videt :D

Mi je pa Jenny bla v prejšnjih sezonah boljša - videzno no pa karakterno tud, mal so jo zdaj pokvarli. Pa še toti dark videz mi nekak ne paše k njej se mi zdi premlada za tolko šminke :D Sem pa ravno prej slučajno na youtube naletala na eno novo pesem in ugotovila, da v bistvu Taylor Momsen poje v eni skupini (The Pretty Reckless)... nevem, če je kdaj že to katera omenla? Ampak jaz sem bla full presenečena, ker tega nisem vedla. V glavnem, glede na stil glasbe in način oblačenja na koncertih oz. nastopih... mi je zdaj mal bolj jasno mogoče zakaj ma v seriji tak stil.

A ve katera zakaj Jenny ne bo v naslednji sezoni? Ma turnejo s skupino al snema kak drugi film? Am pa kaj Vanesse tud ne bo? Se mi zdi, da sem prebrala nekje...?
Yada, yada, yada...
baronica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baronica »

promo season finale, komaj čakam :o

http://www.cwtv.com/shows/gossip-girl/
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^Zgleda zanimivo, komaj čakam! :D Pa v vsaki seriji naredijo tako, da bi se na koncu najrajši živega pojedo... jao, in pol naj do jeseni zdržim brez serije?!
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Vau, komaj čakam! :twisted: Kdo koga na koncu na go**c? Sem prav videla, da je Dan Chucka?
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Jz mam filing da se bo nekej spletlo med Danom in Blair. Jooooj sm jezna ker točno vem kaj bo: Chuck jo bo čakal na ESB in zihr se bosta zgrešila ker bo ona zadnji trenutek ugotovila da je on pravi zanjo. Očitno se bo začela ponovljat prejšnja sezona.
Our passion is our strength <3
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

ja, Dan udari Chucka v promotu...ampak na zaradi navezave med Danom in Blaire...ampak zarad ene druge stvari, ki se vidi v spoilerju, ki ga je nekdo objavil par postov nazaj! ;) možno pa da se kdaj v prihodnosti zgodi tudi kaj med Blaire in Danom....to bi blo kr pestro! :) :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jz pa dvomim, da bo kdaj kaj med D&B, ker to bi bilo pa že dejanje iz obupa - s strani ustvarjalcev serije. :roll:
ČE se to zgodi, neham gledat.
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

ja, se strinjam...ampak pri tej seriji, me res ne bi nič več presenetl...kr so bli že skoraj vsi med sabo poparčkani...to se mi zdi tud glavna napaka serije, ker potem sploh ni več tistga ta pravga filinga...isto je zdaj z Natom in Sereno...nič posebnega nista skupi....kar je logično...itak je bil Nate že z vsemi..ona pa tud! :) :) Pa tud Jenny tišijo z vsakim.... res se mi zdi, da pretiravajo s tem...mi je pa v tej sezoni všeč lik Blaire...niso je zdaj takoj porinal v neko drugo brezvezno zvezo...pa mal bolj se je razvil tud njen lik, glede na prejšnji dve sezoni!
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Cel del sem sam zavijala z očmi. Čist brezveze mi je že vse skup. V bistvu že cela ta sezona. Ne vem ktera je bolj bedna, Jenny al Serena :roll: In Serena bo spet neki z Danom, really?! :roll: Ko smo že mislili, da se bo spravla k pameti in ne bo več skakala z enega na drugega in da bosta imela z Nateom neko stalno zvezo. Upam da me s promoti za naslednjo sezono ne bodo prepričali, da bi gledala še naprej, ker trenutno definitivno nimam namena.
Use your head and follow your heart.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ No ja, js pa sm vedla da to z Natom in Sereno se ne bo obneslo, k je blo vse čudno.. Sta mela tiste happy trenutke k so bli res osladno happy, ma tkoj za tem so sledili trenutki ko sta se kregala, zarad takih stvari k niso ble lih malenkosti.

Sm pa prepričana, da bosta Dan in Blair skupi.. enkrat pač (mogoče samo za 1 noč). :D
Meni tudi trenutno ni neki uau, sam (načrtno) nehat gledat je pa res težko, ker sm že preveč padla notr. In še škodit mi ne more.. Sej je samo serija. :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Pa jst sem pa vsaj upala da se bosta oba umirila, ker mi je res že bedno da Serena sam skače z enega na drugega ... Nate, Dan, Nate, Dan, Nate, Dan ... pa še kter drug vmes. Drugače sem pa jst tud takšna, da ne morem nehat gledat, čeprav mi ni glih fajn, me še vedno vsaj mal zanima kaj bo :D Sam zdej pa res ... niso me prepričal, da bi gledala naslednjo sezono. Že danes ko sem ta del gledala sem v bistvu komaj čakala da ga bo konec. Ampak zadnji del bom še pač pogledala.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

To zdej pravš :P Počak še na zadnji del, sm zihr da bodo neki nejasnega in zanimivega pustili, da bomo nestrpno pričakovali naslednjo sezono.

Sneak peek-i: 1, 2, 3, 4

+ promo

Taylor Momsen on "This Morning" show
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori