FreakChiq napisal/-a:
^^Tell me, oh PLEASE tell me I didn't just saw, what I saw!!![]()
Ugh!!!
Kot da mi nea gre že dovolj na jetra.
o neeee
/// not good!!
Glede snega... verjetno so ta del snemali, takrat ko je bil sneg pr njih... tud men je blo mal hecno videt
Sem pa ravno prej slučajno na youtube naletala na eno novo pesem in ugotovila, da v bistvu Taylor Momsen poje v eni skupini (The Pretty Reckless)... nevem, če je kdaj že to katera omenla? Ampak jaz sem bla full presenečena, ker tega nisem vedla. V glavnem, glede na stil glasbe in način oblačenja na koncertih oz. nastopih... mi je zdaj mal bolj jasno mogoče zakaj ma v seriji tak stil.

Pa tud Jenny tišijo z vsakim.... res se mi zdi, da pretiravajo s tem...mi je pa v tej sezoni všeč lik Blaire...niso je zdaj takoj porinal v neko drugo brezvezno zvezo...pa mal bolj se je razvil tud njen lik, glede na prejšnji dve sezoni!
In Serena bo spet neki z Danom, really?!
Ko smo že mislili, da se bo spravla k pameti in ne bo več skakala z enega na drugega in da bosta imela z Nateom neko stalno zvezo. Upam da me s promoti za naslednjo sezono ne bodo prepričali, da bi gledala še naprej, ker trenutno definitivno nimam namena.

Sam zdej pa res ... niso me prepričal, da bi gledala naslednjo sezono. Že danes ko sem ta del gledala sem v bistvu komaj čakala da ga bo konec. Ampak zadnji del bom še pač pogledala.
Počak še na zadnji del, sm zihr da bodo neki nejasnega in zanimivega pustili, da bomo nestrpno pričakovali naslednjo sezono.