^^Hm... jaz sem pa nekak pričakovala že v prejšnjih dveh delih da se bo kaj takega zgodilo, sam sem misla da se krepko motim in da me občutek vara ampak očitno me ni...

Glede snega... verjetno so ta del snemali, takrat ko je bil sneg pr njih... tud men je blo mal hecno videt
Mi je pa Jenny bla v prejšnjih sezonah boljša - videzno no pa karakterno tud, mal so jo zdaj pokvarli. Pa še toti dark videz mi nekak ne paše k njej se mi zdi premlada za tolko šminke

Sem pa ravno prej slučajno na youtube naletala na eno novo pesem in ugotovila, da v bistvu Taylor Momsen poje v eni skupini (The Pretty Reckless)... nevem, če je kdaj že to katera omenla? Ampak jaz sem bla full presenečena, ker tega nisem vedla. V glavnem, glede na stil glasbe in način oblačenja na koncertih oz. nastopih... mi je zdaj mal bolj jasno mogoče zakaj ma v seriji tak stil.
A ve katera zakaj Jenny ne bo v naslednji sezoni? Ma turnejo s skupino al snema kak drugi film? Am pa kaj Vanesse tud ne bo? Se mi zdi, da sem prebrala nekje...?
Yada, yada, yada...