Kolko sta stara in razmišljata kaj o otrocih?
Mnja..če smem vprašat, kako gre pa kaj z iskanjem službe tam oz. si že dobila kej (ne vem a si omenila kolk časa si že tam)? Ker, saj veš, "ljubezen ne plača računov"..CaliLove* napisal/-a:Ampak z mozem sem srecna, ziviva v dezeli, kjer je poletje 365 dni na leto in ne bi nama moglo biti lepseTo pa je tudi vse, kar nama je pomembno.
CaliLove* napisal/-a: Ja, lahko bi zivela "pravljico" se s 100 drugimi osebami na tem svetu, ampak sem pac spoznala njega in ne bi zivljenja z njim zamenjala za nobenga Slovenca, ceprav bi bilo to zame 100x lazje in bi se lahko izognila dolgim imigracijskim postopkom, da ne govorim o stroskih (vec tisoc dolarjev).
Hehe..*mala* napisal/-a:CaliLove* napisal/-a: Ja, lahko bi zivela "pravljico" se s 100 drugimi osebami na tem svetu, ampak sem pac spoznala njega in ne bi zivljenja z njim zamenjala za nobenga Slovenca, ceprav bi bilo to zame 100x lazje in bi se lahko izognila dolgim imigracijskim postopkom, da ne govorim o stroskih (vec tisoc dolarjev).
Jah, če on plača pa res ni problem
babygirly* napisal/-a:Možnost, da dejansko doživiš real life pravljico, je skoraj enaka nič. Lahko, da se na začetku zdi bajno, krasno in sanjsko, po večini imajo te zgodbice žalostne konce..