Kolko sta stara in razmišljata kaj o otrocih?
zdaj pa tehtaj kaj bi raje. ta lajf je sam ena odločitev, možno je vse, prav vse, tudi te vaše pravljice, pravzaprav niso nič kaj takega... usoda my ass... sploh ne veste, kolko je še ljudi na svetu, s katerimi bi lahko furale isto pravljico... prav hecno, že bizarno...
To pa je tudi vse, kar nama je pomembno.
Mnja..če smem vprašat, kako gre pa kaj z iskanjem službe tam oz. si že dobila kej (ne vem a si omenila kolk časa si že tam)? Ker, saj veš, "ljubezen ne plača računov"..CaliLove* napisal/-a:Ampak z mozem sem srecna, ziviva v dezeli, kjer je poletje 365 dni na leto in ne bi nama moglo biti lepseTo pa je tudi vse, kar nama je pomembno.
CaliLove* napisal/-a: Ja, lahko bi zivela "pravljico" se s 100 drugimi osebami na tem svetu, ampak sem pac spoznala njega in ne bi zivljenja z njim zamenjala za nobenga Slovenca, ceprav bi bilo to zame 100x lazje in bi se lahko izognila dolgim imigracijskim postopkom, da ne govorim o stroskih (vec tisoc dolarjev).

bi po treh mesecih bilo vse oh in sploh.

Hehe..*mala* napisal/-a:CaliLove* napisal/-a: Ja, lahko bi zivela "pravljico" se s 100 drugimi osebami na tem svetu, ampak sem pac spoznala njega in ne bi zivljenja z njim zamenjala za nobenga Slovenca, ceprav bi bilo to zame 100x lazje in bi se lahko izognila dolgim imigracijskim postopkom, da ne govorim o stroskih (vec tisoc dolarjev).
Jah, če on plača pa res ni problem

babygirly* napisal/-a:Možnost, da dejansko doživiš real life pravljico, je skoraj enaka nič. Lahko, da se na začetku zdi bajno, krasno in sanjsko, po večini imajo te zgodbice žalostne konce..