Moja nenavadna ljubezenska zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

frisko...je pa ta tvoja znanka res malo dosti naivna :(
Kolko sta stara in razmišljata kaj o otrocih?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

hah piizda jaz bi tut šla v miami h kakšnemu bogatemu prascu... res da bi šla... ampak ne, jaz koza, furam srecno razmerje z meni najbolj fukiš tipom na svetu, ki me dobro poseksa dvakrat na dan, kar je dovolj, da me zapolne z zadostno količino hormona sreče, da pozabim da sva broke ko kante in nimava za burek... :mad: zdaj pa tehtaj kaj bi raje. ta lajf je sam ena odločitev, možno je vse, prav vse, tudi te vaše pravljice, pravzaprav niso nič kaj takega... usoda my ass... sploh ne veste, kolko je še ljudi na svetu, s katerimi bi lahko furale isto pravljico... prav hecno, že bizarno...
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Res te pravljice niso nič kaj takega...ena se lahko s tipom iz sosednje vasi poroči pa živi bolj pravljično, kot Melania Knauss al Trump. To je pač odvisno od tega, kaj nekoga osrečuje. Recimo js se ne menjam za Melanio pa čeprav ona v očeh javnosti živi pravljico.
Nekaterim ženskam je dovolj en tip, ki nima za burek in jih dobro poseksa... druge so ob takem nesrečne 100 na uro, ker želijo nekaj več...Tako, da kar je za nekoga pravljica je za drugega...
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Moja "pravljica" je bila vse prej kot pravljicna. Mi je blo prekleto tezko bit skoraj eno leto locena od njega, da ne govorim o neprespanih noceh, ki so bile posledica zivciranja zaradi vize. Ja, lahko bi zivela "pravljico" se s 100 drugimi osebami na tem svetu, ampak sem pac spoznala njega in ne bi zivljenja z njim zamenjala za nobenga Slovenca, ceprav bi bilo to zame 100x lazje in bi se lahko izognila dolgim imigracijskim postopkom, da ne govorim o stroskih (vec tisoc dolarjev).
Ampak z mozem sem srecna, ziviva v dezeli, kjer je poletje 365 dni na leto in ne bi nama moglo biti lepse :) To pa je tudi vse, kar nama je pomembno.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

CaliLove* napisal/-a:Ampak z mozem sem srecna, ziviva v dezeli, kjer je poletje 365 dni na leto in ne bi nama moglo biti lepse :) To pa je tudi vse, kar nama je pomembno.
Mnja..če smem vprašat, kako gre pa kaj z iskanjem službe tam oz. si že dobila kej (ne vem a si omenila kolk časa si že tam)? Ker, saj veš, "ljubezen ne plača računov"..
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Zaenkrat se nisem nic iskala, shajava pa lepo z mozevo placo, ker zasluzi dovolj, da udobno ziviva. Bom pa verjetno scasoma zacela iskat part-time job, pa ti potem sporocim :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

CaliLove* napisal/-a: Ja, lahko bi zivela "pravljico" se s 100 drugimi osebami na tem svetu, ampak sem pac spoznala njega in ne bi zivljenja z njim zamenjala za nobenga Slovenca, ceprav bi bilo to zame 100x lazje in bi se lahko izognila dolgim imigracijskim postopkom, da ne govorim o stroskih (vec tisoc dolarjev).

Jah, če on plača pa res ni problem :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

jaz si ne morem pomagat, da vsaj malo ne bi podvomila v te zgodbice. ne, ni me treba prepričevat, da je res vse tko, kot je tle napisano - mogoče sam nimam tok širokega diapazona misli, da bi bla pripravljena to sprejet. ker mam totalno drugačne priritete v življenju.
sama bi se lahko v kratkem tudi v nekaj podobnega spustila - s tem, da on zaradi posebnih okoliščin še nima zaposlitve in torej lastnega vira keša za preživljanje, poznava se že več kot 10 let, človek je verjetno res vse, kar bi si želela od partnerja, sam men to ni dovolj. prepričana bi morala bit v neko 'varnost', ne mislim pa vsega tu pustit in se it nekomu pustit preživljat in imet poročni list in vizo za edino garancijo, enostavno ne funkcioniram tko.
načrtujem pa večtedenski obisk, to pa. :hearts:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Ne govorim zdej o CaliLove* , ki sploh ne poznam njene zgodbe dovolj. Ampak to, kar je napisala *mala* mi je dalo misliti...
Take ženske, ki se zaljubijo v nekega tujca in nimajo nekega velikega premoženja in jim mora že v štartu vse plačevat tip h kateremu gredo njihov "princ" pač.
Se lahko, kaj hitro zgodi, da se vse skupaj zalomi, praktično mi zgleda, kot da kupi neko babo. Varjanta pridi k meni vse plačam in tukaj nam bo mega. Po možnosti ji še dovoli, da je brez dela in nevem kaj.
Po kakem letu dveh pa se začnejo pravi problemi. Tip si je dal na grbo žensko, ki nima denarja, ne ve dobro jezika, dobre službe ne najde slabe noče...da potem pride še kakšen otrok je pa sploh lahko problem. Zgodi se lahko, da je potem to dekle lutka v njegovih rokah...brez denarja, prijateljev, sorodnikov, v tuji deželi z drugačnimi navadami. Praktično z nje lahko nardi, kar hoče.
Zato take internetne zgodbe jemljem z rezervo in sploh nobena, ne more po parih mesecih govoriti vse je kul živim svojo pravljico...Tudi, če bi najdla enega slovenčka :) bi po treh mesecih bilo vse oh in sploh.

Verjamem pa vseeno v lepe zgodbe gingin je imela res srečo :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*mala* napisal/-a:
CaliLove* napisal/-a: Ja, lahko bi zivela "pravljico" se s 100 drugimi osebami na tem svetu, ampak sem pac spoznala njega in ne bi zivljenja z njim zamenjala za nobenga Slovenca, ceprav bi bilo to zame 100x lazje in bi se lahko izognila dolgim imigracijskim postopkom, da ne govorim o stroskih (vec tisoc dolarjev).

Jah, če on plača pa res ni problem :P
Hehe.. :D
Mja, jz ji "dam v dobro", k pravi, da je tukej pred odhodom sicer imela službo in verjamem, da je vsaj nek (velik? ne vemo) del denarja dala sama; ampak tam se pustit preživljat..kaj pa vem, jz se ne bi najboljš počutila bit nekomu "v breme".
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

CaliLove* napisal/-a:Ampak z mozem sem srecna, ziviva v dezeli, kjer je poletje 365 dni na leto in ne bi nama moglo biti lepse :) To pa je tudi vse, kar nama je pomembno.

koji faktor je zdej to :?: ma fak, danes res nisem za ta forum, ker se zapičim samo v take izjave, ob katerih mi gre na bruh.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Možnost, da dejansko doživiš real life pravljico, je skoraj enaka nič. Lahko, da se na začetku zdi bajno, krasno in sanjsko, po večini imajo te zgodbice žalostne konce. Kdor pa doživi sanje brez resnejših zapletov, kapo dol, rojen je bil pod srečno zvezdo. Še vedno menim, da je potrebno v vsaki situaciji ohraniti trezno glavo in razmisliti, preden se spustiš v kaj tako fatalnega.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

ja, pač punca ne mara zime, pa ji je to pomembno. pa še potovat ti ni treba, ker skos tam dogaja.
pa prosim, od kdaj sta bi dva, ki se ljubita, v breme? :eek:

:lol:
As your lover describes you, so you are.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

babygirly* napisal/-a:Možnost, da dejansko doživiš real life pravljico, je skoraj enaka nič. Lahko, da se na začetku zdi bajno, krasno in sanjsko, po večini imajo te zgodbice žalostne konce..

Vir tvoje statistike je pa?

Kok ste ene holier than thou. Lajf je samo en. Zdej al se celo življenje sprašuješ "kaj bi če bi", al pa greš in maš eno izkušnjo več.

Kaj bo družina rekla, če se vrnem, bi bla pa meni zadnja skrb na svetu, res. A živim za njih al zase?
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Jaz tud ne maram zime, imata kakega fajn soseda :P

Drugač pa nekatere tud pri nas živijo v pravljici. Moja prijateljica je spoznala fanta po sedmih mesecih sta se zaročila, ona študira nima službe, jeseni se poročita in se selita v skupno stanovanje. Le kdo bo vse plačal on. Ona si seveda ureja službo in želi prispevat, ampak si niti slučajno ne predstavlja kakšni so stroški samostojnega življenja, ker so ji do zdaj vse starši plačevali. Tako da me je kar strah kdaj bo pristala na trdnih tleh. Ampak ok, ona je trenutno nekje med oblaki.
Odgovori