Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Tile AH so vedno bolj bedni ... pa špela z razkazovanjem svojih silikonov in unga bebavega tipa ... kolk je dosadna
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
me2you
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me2you »

ha :D jemina, a ni potem škoda vsake sekunde sploh pa pisarjenja na forumih o ljudeh,ki so bebavi oz.bedni oz. whatever :lach:
Meni so pa zdej ful všeč,pa Tejči pa Špela sta si fuuuuul podobni :) dobr pašeta skup
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *BelaLilija* »

Primerni so mogoče za veselice... Pa še to je pod vprašajem. :twisted: Niso nek turbo fenomen, Avstrijci in Tirolci znajo bolje naredit čago v tej zvrsti.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka

jemina napisal/-a:Tile AH so vedno bolj bedni ... pa špela z razkazovanjem svojih silikonov in unga bebavega tipa ... kolk je dosadna

Sam res :D To je najlaže pokazat, drugega potenciala itak nima. No, vsaj posluh.
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka

me2you napisal/-a:ha :D jemina, a ni potem škoda vsake sekunde sploh pa pisarjenja na forumih o ljudeh,ki so bebavi oz.bedni oz. whatever :lach:
Meni so pa zdej ful všeč,pa Tejči pa Špela sta si fuuuuul podobni :) dobr pašeta skup

A ni forum namenjen vsem, predvsem pa temu, da vsak pove svoje mnenje? Pa če se strinja ali ne, da je nekaj bedno/kul.
me2you
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me2you »

se strinjam..ampak jaz ne bi recimo na forumu pisala o Xtini Aguileri,ker mi pač ona ni nič posebnega itd..
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

me2you napisal/-a:se strinjam..ampak jaz ne bi recimo na forumu pisala o Xtini Aguileri,ker mi pač ona ni nič posebnega itd..

Se popolnoma strinjam s teboj :wink:
Da za zgoraj omenjene poste ne zgubljam besed :roll:
Misli pozitivno....
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Joj.. sej gotov niste gledale no, :D ampak vseen - učer sm jih vidla na unem Jožovcu . :eek: Kako sta bli oblečeni. Grozno no. K ena pocen bonboniera al pa pocen ovijalni papir. Bledo travnato zelena, pa vijolična, pa mislm da neki srebrne, đizas ej, pol pa zlate špičake škornje. :?
Pa dobr, una Mateja ma vsaj postavo, Špela je bla pa okol pasu tko mal preveč oprijeta no. Še zmer pravm, da take napihnjene joške pašejo samo suhicam, njej ne pašejo res ne :nein:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jst sm prej mal ulovila ponovitev, pa ne vem, men so bli čist kul.
Una nova mi je mal prevč taka bejbifejs, sej je luštna,
drgač mi je pa Špela tko bolj seksi, no, ker ima neki v sebi, eno energijo, pa tak naughty look in the eyes, hehe :D
Nisem sploh opazila, kakšne postave imata, ker sm bolj gledala in poslušala cel nastop...
Barva oblek mi je bla pa tud všeč :D
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica

Kje ste pa to gledale?
Misli pozitivno....
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

Zgleda da na nacionalki, Pri Jožovcu....
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

urszika napisal/-a:Joj.. sej gotov niste gledale no, :D ampak vseen - učer sm jih vidla na unem Jožovcu . :eek: Kako sta bli oblečeni. Grozno no. K ena pocen bonboniera al pa pocen ovijalni papir. Bledo travnato zelena, pa vijolična, pa mislm da neki srebrne, đizas ej, pol pa zlate špičake škornje. :?
Pa dobr, una Mateja ma vsaj postavo, Špela je bla pa okol pasu tko mal preveč oprijeta no. Še zmer pravm, da take napihnjene joške pašejo samo suhicam, njej ne pašejo res ne :nein:

Ma ja v to zeleno sta bli isto oblečeni v Qlandidiji ko je mela otvoritev.Špela je kar debela in sem vidla ja tisto pri joževcu-zopet je mela preozko.V živo je prav debela :?
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Ma saj ni problem, da je debela, ampak da bi se te vsaj primerno oblekla. S tem ne mislim zdaj neke pulije in hlace, logicno, da ce cilja na tako obcinstvo, da mora biti zapeljiva, ampak lahko je na drugacne nacine tud zapeljiva, kot pa tak da je kot neki buhtelj, ki ga bo glih razneslo...
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica

Ja men se tut zdi, da je mogoče njena "oprema" malo neprimerna... Ja hudiča a nimajo nobenih stilistov??
Misli pozitivno....
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Vse najboljše, Špela Grošelj! :D
Odgovori