Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
me2you napisal/-a:hajemina, a ni potem škoda vsake sekunde sploh pa pisarjenja na forumih o ljudeh,ki so bebavi oz.bedni oz. whatever
![]()
Meni so pa zdej ful všeč,pa Tejči pa Špela sta si fuuuuul podobnidobr pašeta skup
A ni forum namenjen vsem, predvsem pa temu, da vsak pove svoje mnenje? Pa če se strinja ali ne, da je nekaj bedno/kul.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Joj.. sej gotov niste gledale no,
ampak vseen - učer sm jih vidla na unem Jožovcu .
Kako sta bli oblečeni. Grozno no. K ena pocen bonboniera al pa pocen ovijalni papir. Bledo travnato zelena, pa vijolična, pa mislm da neki srebrne, đizas ej, pol pa zlate špičake škornje.
Pa dobr, una Mateja ma vsaj postavo, Špela je bla pa okol pasu tko mal preveč oprijeta no. Še zmer pravm, da take napihnjene joške pašejo samo suhicam, njej ne pašejo res ne

Pa dobr, una Mateja ma vsaj postavo, Špela je bla pa okol pasu tko mal preveč oprijeta no. Še zmer pravm, da take napihnjene joške pašejo samo suhicam, njej ne pašejo res ne

Jst sm prej mal ulovila ponovitev, pa ne vem, men so bli čist kul.
Una nova mi je mal prevč taka bejbifejs, sej je luštna,
drgač mi je pa Špela tko bolj seksi, no, ker ima neki v sebi, eno energijo, pa tak naughty look in the eyes, hehe
Nisem sploh opazila, kakšne postave imata, ker sm bolj gledala in poslušala cel nastop...
Barva oblek mi je bla pa tud všeč
Una nova mi je mal prevč taka bejbifejs, sej je luštna,
drgač mi je pa Špela tko bolj seksi, no, ker ima neki v sebi, eno energijo, pa tak naughty look in the eyes, hehe

Nisem sploh opazila, kakšne postave imata, ker sm bolj gledala in poslušala cel nastop...
Barva oblek mi je bla pa tud všeč

urszika napisal/-a:Joj.. sej gotov niste gledale no,ampak vseen - učer sm jih vidla na unem Jožovcu .
Kako sta bli oblečeni. Grozno no. K ena pocen bonboniera al pa pocen ovijalni papir. Bledo travnato zelena, pa vijolična, pa mislm da neki srebrne, đizas ej, pol pa zlate špičake škornje.
![]()
Ma ja v to zeleno sta bli isto oblečeni v Qlandidiji ko je mela otvoritev.Špela je kar debela in sem vidla ja tisto pri joževcu-zopet je mela preozko.V živo je prav debela