Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Jap Jokica jest sm spremljala..sam dj koko to da se ne uštima no, pa k je že tok dolg od tega..matr če naujo ugotovil kaj je narobe :evil: pomoje pa da lahk seksaš s kondomom :) k pa če bo po tem stanje boljše :?: al pa praš ginekologinjo rajš..sej bo, držim pesti :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

jah ne morm... alergicna na lateks... uni brez lateksa so pa... DRAGI...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

jokica napisal/-a:jah ne morm... alergicna na lateks... uni brez lateksa so pa... DRAGI...

Aja joj boga no :cry: ma sej po en stran pa bolš da potrpiš ša bo pol tok bolš..res upam, da se ti to kmal izbolša
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

blue eye napisal/-a:
jokica napisal/-a:jah ne morm... alergicna na lateks... uni brez lateksa so pa... DRAGI...

Aja joj boga no :cry: ma sej po en stran pa bolš da potrpiš ša bo pol tok bolš..res upam, da se ti to kmal izbolša

Jaz tus psremljam dogajanje jokica, pa držim pesti da bo vse ok! Pa poročaj še malo če bo kaj novega. ;)

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

jah sej dejansko sm se kr navadila na tole sranje...
sam mal neprijetno je zdej ratal...
ko sm sla s tipom narazn... spoznala sm nekoga... in zdej tipu razlozit, da ne ni sans, da kej kmal pride do sexa :D no ja sej sva se sele spoznala... sm tole je res bedno....
sej bo kmal menstra, mogoce bo pol kej bols... se tolazm ze kr neki casa :D
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Če je za kej tip bo zastopu (sm prepričana da bo), če ne mu pa tale forum pokaž, pa te teme k so s tem povezane :) ja bo po menstri zihr bolš :) vrjamem da bo :)
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

ej blue eye hvala za vso podporo...
ampak sej ko se navadis s tem zivet, je kr ok... :D
tea_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tea_ »

Lep pozdrav!!!
Upam, da bo katera znala pomagat oziroma svetovat... in sicer. ta mesec sem po dveh mesecih premora ponovno začela z jemanjem tabletk. Vzela jo prvi dan menstruacije, vsak večer... pač tak kot piše v navodilih :)

V sredo sem vzela 11.tabletko v škatlici, naslednji dan pa nenačrtovano odpotovala in popolnoma pozabla vzeti tabletke s sabo... in včeraj sem dobla menstruacijo, štiri dni po zadnji tabletki, ki sem jo vzela, torej kot da bi imela sedemdnevno pavzo med tablicama...
TAbletke danes ob prihodu domov nisem vzela...

Zanima me, če je zdaj kaj narobe, ker je med menstruacijama minlo le devet dni, ker me je res strah...
sem že pregledala navodilo, pa omenjenega primera ni nikjer napisanega :(
Hvala za pomoč
adelina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj za par let...

Neprebrana objava Napisal/-a adelina »

živjo! mislim da imam en problem-ček, pa me zanima, če bi lahko bil zaradi kt.

od januarja jemljem Diane 35 (zaradi aken mi jih je predpisala zdravnica) in nekje do meseca maja sem se zredila za 5 kg. to se mi je zdelo normalno, saj se to menda pogosto zgodi zaradi zastajanja tekočine. od takrat pa nekje do začetka novembra je teža ostala enaka (60 kg). Zdaj pa sem se v parih dneh zredila za okoli 5 kg :eek: ! Nič mi ni jasno...jem tako kot zmeraj, v družini ni nihče nagnjen k debelosti ali kaj takega, hujšala nisem nikoli ker nikoli nisem imela težav...

Predvsem mi ni jasno, kako sem se v 14dneh tako zredila :( ... Hlače so mi premajhne...predvsem mislim da je šlo v rit, stegna...ampak to kr naenkrat :S...

Je lahko to od tabletk? Je možno da se bom zredila še bolj??? Naj grem zdravnici?

Hvala vsem za odgovore....

Lep večer želim
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Možno je od tabletk. Ene se ful nenormalno zredijo - poznam veliko punc ki so se zredile po Diane 35. Jaz recimo se nisem pa nič. Bi pa vseeno ob prvem obisku pri ginekologinji to povedala. Mogoče bi lahko tud zamenjala tablete, če te večanje teže moti.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Adelina, jaz jem logest ze leto in pol in sem se v zadnjih 3 mesecih nenormalno zredila oz. vsaj tehtnica kaze +5kg, prej se nikoli nism vagala... najprej mi niso bile prav hlace, zdaj pa sem stopila na vago za hec in me je skoraj sezulo od :eek: Vsekakor mi ni jasno kam je slo teh 5kg, ker sem bliznje povprasala po objektivnem mnenju in pravijo, da se mi sploh ne vidi... Je to voda v telesu al wtf? Me malo skrbi... :roll:
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

tea_ napisal/-a:Lep pozdrav!!!
Upam, da bo katera znala pomagat oziroma svetovat... in sicer. ta mesec sem po dveh mesecih premora ponovno začela z jemanjem tabletk. Vzela jo prvi dan menstruacije, vsak večer... pač tak kot piše v navodilih :)

V sredo sem vzela 11.tabletko v škatlici, naslednji dan pa nenačrtovano odpotovala in popolnoma pozabla vzeti tabletke s sabo... in včeraj sem dobla menstruacijo, štiri dni po zadnji tabletki, ki sem jo vzela, torej kot da bi imela sedemdnevno pavzo med tablicama...
TAbletke danes ob prihodu domov nisem vzela...

Zanima me, če je zdaj kaj narobe, ker je med menstruacijama minlo le devet dni, ker me je res strah...
sem že pregledala navodilo, pa omenjenega primera ni nikjer napisanega :(
Hvala za pomoč

tea, le brez panike :) če si imela ta mesec bolj kratek ciklus, ni nič hudega, samo ne tega prevečkrat ponavljat. Naredi tako, kot bi imela zdaj 7 - dnevni premor, vzemi NOVO tablico tabletk in jih začni jemati 8. dan od zadnje tabletke in pojej vse iz te tablice (21 dni), potem pa spet premor, pa bo nasleednji mesec OK.

Upam, da sem ti kaj pomagala :razz:
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Je možno, da je povečam beli tok posledica kontracepcijskih?
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Tami napisal/-a:Je možno, da je povečam beli tok posledica kontracepcijskih?

Spremenjen je po moje od tablet. Men se je tud povečal odkar jemljem tabletke.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

noro :eek: učas moram po nevemkukrat na dan zamenat spodnjice...
Zaklenjeno